Bu bir türlü anlamlandıramadığım bir şey. Kadınlar neden kötü adam sever? Neden o adamı kötü olduğunu bilmesine rağmen ona sevgi aşk duymaya devam eder? Sonra da bu adam niye kötü diye neden ağlar?
Kadınlar badboy erkek sevmez biraderim. Kadınlar onları mutlu edecek, eğlendirebilecek ve yeteri kadar kendini gösteren erkekleri severler. Bu tür erkekler badboy değil yeri geldiğinde kendini düşünen erkeklerdir. Hatta şöyle diyelim doğa da her zaman kadınlar güçlü erkek sever. İnsanlarda sadece fizik gücü değil, karakter gücü de önemlidir. Her baskın erkeği badboy olarak nitelendirmekte kötüdür.
Kolay olan şeyleri sevmiyoruz sanırım bu yüzden olabilir. Hemen elde ettiğin şey bir süre sonra değersiz gelir. Iliskiye ne kadar emek verirse de o kadar değerli gelir insanlara. Badboy değil ama kolay teslim olmayan herkesle samimi olmayan erkekleri severiz. Herkese çok çabuk aşık olan, herkesle flört eden adam bana çekici gelmiyor. Badboylari düzeltebileceğimizi de düşünüyor olabiliriz çünkü kadınların içinde hep bir iyileştirme, iyi etme, annelik yapma duygusu vardır. Onların aslında bir kabuğu olduğunu ve bizim o kabuğu kırabileceğimizi düşünmek bizi peşinden koşmaya sürüklüyor. Ama değişen bir şeyin olmadığını da bir süre sonra acı bir şekilde tecrübe ediyoruz. Işte o zaman efendi erkeklere yöneliyoruz 😅 önce o can bir kere yanacak ve sonra uslanacağız.
Kolay olan şeyleri sevmiyoruz değil ilk başta ne kadar zor gelmiş olursa olsun o şeyi kolaya indirgemeye bayılıyoruz, çünkü buna ihtiyacımız var, bunu ileriye adım atmak, gelişmek olarak görüyoruz. Böylelikle zor için çabalamadan avucumuzda olanların her halükârda zavallılaşması doğal. Elinde bir zavallı varken zoru sevmen de gayet olası ve normal. Ayrıca badboy teriminin anlamı doğrultusunda yorum yapmadığınızı da belirtmek isterim. Nasıl olsa burdaki hedefinize ulaşmış en iyi görüş seçilmişsiniz fakat kendinize katacağınız anlam bütünlüğü daha önemli, bu konuda bir araştırma yapın derim. Ve ve ve fikirlerinizi ve tecrübelerinizi tüm kadınların ağzından yapıyormuşsunuz gibi ifade etmeniz de hiç hoş değil. Madem genel bir yorum yapacaksınız tarafsızlığınızı takının
Güzel görüşünüz için çok teşekkürler her zaman yapıcı eleştiriye açığım. Ben de size güzel bir tavsiyede bulunayım :) Yazılarınızda, eleştirilerinizde ve sözlerinizde emir kipi içeren kelimeler seçmemeye özen gösterin. Çünkü yazdığınız o güzel eleştiriniz bu tavır yüzünden koca bir çöpe dönüşür. :) ayrıca bir abla tavsiyesi olarak söyleyebilirim ki görüşleri, eig olayını ve hayati bu kadar ciddiye almayın. Hayat kısa kuşlar uçuyor badboylar daha çok uçuyor ve biz burada üzerine görüş yazıyoruz :) iyi geceler
En iyi görüş seçilmeyi iple çekiyor olsam önce kendi görüşümün kusursuzlugunu sorgularım. Kimsenin eig seçiminde gözüm yok. Sadece eig seçilmeye layık görülen görüşün neredeyse %90'ının derme çatma olması gözüme battı, eleştirmek en doğal hakkım. Ayrıca tavrımı bu derece ciddiye alıp aynı zamanda bu kadar iyimser ve pozitive edici tavsiyeler vermeye kadar olan duygu geçişlerinizi anlayamıyorum. Acil şifalar dilerim
Ulaşılması daha zor gördükleri için onları elde ettiklerinde egoları tatmin olur ya da şöyle düşünürler herkese aslan bana kedi. Ama gerçekte böyle bir şey yoktur bad boylar herkesi üzer, herkese zarar verir.
Badboy'lar kendi halinde takılıp karşısındakinin kendisini o şekilde kabul etmesini beklerler ve kişisel olarak kimin kendisi hakkında ne düşündüğünü umursamazlar. Tüm bu karakteristik özelliklere sahip olan kişileri genellikle değer, kıymet bilmek isteyen fakat bunu ulaşılamazda arayan kadınlar cazip bulur. Ulaşılmazda aramalarının sebebi bu badboy'ları değiştirmenin büyük bir halt olduğunu düşünmeleridir.
Genelleme yapmak yanlış çoğumuz sevmiyorum, sevenler değiştirme içgüdüsü taşıdıkları için, benimle değişti, ben değiştirdim kafasına girdikleri için beraber oluyorlar sonra naneyi yiyorlar.
Işte insanlarda öyle bir algı var o hareketleri ağır ve ölçülü erkek yakışıklıysa cool gelir.. ama tipini beğenmediğin ağır ve ölçülü erkeğe Çoğu kişi ezik gözüyle bakıyor
@Gizliuyee079 Sana şunu soyleyeyim. Hayatimda o kadar yakışıklı olmadığı halde hatta cirkin bile oldugu halde duygusal bir seyler hissettigim erkekler oldu. Kadinlarin kalbine dokunmayi bilen her erkegin şansı vardir. Ayrica yakışıklı da olsa oturup gününü adamin suratını seyrederek geçirmiyorsun. Karsi taraftan baska şeyler de bulman lazim. Oturup iki çift kelam edebilmelisin. Sana sevgi ve şefkat vermesi gerekir.
Herkese karşı kötüyken kendisine karşı iyi hoşgörülü olacağını zanneder... Zamanla öyle olmadığını anlayınca da bu ilişki ya dayakla son bulur ya da mezarda biter.