Bence fazlasıyla çekici bir olay. Ben seksi buluyorum... Hoşuma gidiyor ki tenine bakınca da güzel durduğu ve kötü olmadığını söylemek yanlış olmaz bence
Çok hoş bir temin var 😅 Hayır soğumaz ani kg alımı ya da düşümü sırasında cilt kalitesini kaybettiği için bu durum olabiliyor en kötü estetik olursun gider Hayatta daha önemli şeyler var manevi değer gibi sevgi gibi anlayş gibi.. sıkıntı etmez arkadaşım
Hayır tabi ki manyak şey. Seviyorsa seni bunları düşünmene bile gerek yok. Hatta belki de o çatlakları ayrı sever öyle bağrına basar hahahah takma kafana arkadaşım
Evet, ilk başlarda bende beğenmiyordum ama sonradan beğenmeye başladım. Tıpkı dövme gibi ama daha doğal bir şekilde. Nerdeyse herkes de var bu tarz çatlaklıklar. Erkeklerin ne dediğine bakma, kafana takma.
Sen ona sürekli olarak bu konuyu açıp çatlaklarından dolayı dert yanarsan soğuyabilir.. Normalde dikkat bile etmediği şeye onu çekmiş olursun. Sanki hiç çatlağın yok gibi davran.. Unutma sen kendini beğenmezsen başkası hiç beğenmez.. Kendin de var olan güzellikleri dile getir. Buram şöyle buram böyle buranı beğenmiyorum gibi sözler edersen erkekte bir süre sonra seni beğenmemeye başlayacaktır.. Unutma lezzetsiz bir yemek bile güzel bir sunumla iştah kabartır.
Sen takma bosver illa andirana lima gibi bulmak istiyosa gitsin arasin dursun... Ama sogutacagini sanmam... Sonucta her kadinda var bu tip catlaklar.. Not: hos durmus bence.🤦
Ya bir çatlak sebebiyle senden soğuyacak adamı hayatında zaten barındırma. İki gun sonra saclarin dokulse bu tipler onu da bahane eder. Fiziginizden ziyade yureginize sahip cikan erkeklere ruhunuzu verin verin ki üzulmeyin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öyle her b*ka soğuyan tiplere acayip uyuz oluyorum. Yok kilolusun, yok burnun büyük, yok çatlağın var, göğüslerin tahta gibi. S. ktir or... !!! Sen kusursuz ol ben çizik. Ne önemi var ki? Seni seven biri varken bunları zaten görmez ki!
Ne saçma bir düşünce... çatlak oluşmuş derinde diye senden soguyacaksa hiç işin olmasin onunla insan sevdiğini her haliyle sever. evlenince çocuk olunca vs de oluyor çatlaklar bende doğum sonrası olusanlari sildircem bildiğim bir yer var istersen sildirebilirsin sende..
@deltaaa yok canım benim dediğim yer estegusto İstanbul'da bir yer.. şu an İstanbul'da değilim birde doğum vs ondan erteledim ama sonra gidip sildircem Tek bölge 1500 TL seans ücreti.. maximum 3 seans yapıyorlarmış ama gördüm ya tamamen geçiyor kalmıyor iz falan.. instagramda falanda estegusto yazarsanız çıkıyor bir bakın çatlak silme işlemlerine maddi gucunuzde varsa sildirin böyle şeyleri kafaya takmaktansa
Soğutmamalı. Bunlar her kız veya kadında olabilecek şeyler. Kusur olarak görmeyin lütfen. Erkeklerinde Bi çok hoş karşılamaıdğımız durum olabilir bu onlara karşı soğumamız gerektiği anlamına mı geliyor?
Yani basit kilo alıp verme sonrası oluşan çatlaklar çok problem olmaz ama egzeriz yaparak en aza indirebilirsin görüntüyü istersen egzeriz konusunda yardımcı olurum kendin rahatsız oluyorsan da lazer falan düşünebilirsin
benim bacağımın diğer tarafında var ama o kadar çok ve belirgin değil bence soğumaz bende sevgilime fotosunu çekip atmıştım çatlamış diye xd o da bişi olmaz benimde sırtımda var demişti 😂
Belli etme malesef o tür ilişkilerin sonu iyi bitmiyor ve kendine o eziyeti yapma her insan kusursuz mu illaki onunda bir kusuru vardır örnek veriyorum belki küçük sen bu yüzden ayrılacak mısın önemli olan sevgi
Bir tane güzel çatlak kremi var ulaşırsan söylerim onu düzenli kullanırsan geçer kilon vardı galiba vermişsin ondan olur ama geçer çok takma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kilo alıp verirsin cildin kurudur çatlar normal bunlar. Zaten o kadar ayrıntıya takılan erkek fazla p*rno izliyordur reel deki kadınları da öyle birşey bekliyorlar.
kizlar catlaklari cok fazla kafaya takiyo bende de var ama benim cok hosuma gidiyo ve asiri estetik durdugunu dusunuyorum ilk once kendi bedeninizi sevin sonra baskalrinin dusuncesini ogrenin hayati akisina yasamak en iyisi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siz kadınlar neden bu kadar detaycısınız önemli olan yakınlaşmada yaşanacaklar
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok seviyorum beğenmediği için bırakır diye korkuyorum ya salağım işte
Merak etme soğutmaz. Nasıl onların göğüs kılları bizi soğutmuyosa ve hatta kendilerini sevdiğimiz için hiç hoşumuza gitmeyen o kılları bile sevebiliyosak, onlarda bizim çatlaklarımızı seviyolar.
sana çok üzüldüm hemde çok çok ne kadar zavallısın neden mi. 1 sevgi bedenlerle yaşamaz seni bedeni için değil kalbin için sevmeli 2 buraya baçağının resmini atmakta utanmadın mı
@yaramazkız9935 ne alakası var yobazlıkla asıl yobaz sensin düşünçesi kıt olan sensin... gereksiz insan sensin yobazın taa kendisisin insan bedenle sevilmez gerizaklı ve insan sevdiğine sarılır ama sevdiğine herkese sarıl baçağını çiçeğini göster sevdiğine ne kalaçak..
Kess mk salagi bacakta tıpkı kol gibi bir insan uvzudur ama senin gibi yobazzz kara cahil abaza ların aklı direkt sekse çalışınca onu normal bir insan organı olarak goremiyosunuz sen kendinden utan lan cahil madem ayıp bişey ne diye milletin bacağını inceleyip detaylı görüş yazıyon bakmadan geç lan
@yaramazkız9935 burun gibi öyle mi o zaman a m nı da göster ne önyargılı edepsiz birisin insan gibi konuş tamam bir fikrin varsa insan gibi anlatırsın yobaz senin babandır... ben çinsellik olarak mı gördüm baçakalrını hayır.. bilmeden konuşmaaaa
Babamın si kini yalasan 40 sene onun 1 dasaagi kdr olamazsın a kodumun andavalıiiiiii babamın dasaaagina kurban ol cahil kara yobazzz a m dan başka bi kelime bilmion anan hanz0
@yaramazkız9935 anlamadan etmeden konuşuyorsun edepli ol saygılı ol az insan ol karşıdakini anla.. ben baçağı çinsel organ göreçek değilim bedenelrle sevgi yaşanmaz dedim kalplen yaşanır ve baçağını kimseye atma dedim çünkü eşine sevdiğine özel olsun elinde burnunda söyleyeçeğin sözde düşün her önune gelene seviyorum desen ğüzel sözler söylesen begensen sevdiğine ne kalır dedim az anla.. ve insan ol
bu duruma geldiğimiz için kendi adıma üzüldüm tertebiyeli insança kendimizi ifade edebilmeliyiz hakaretlerle değil.. bir düşünçemiz varsa usluplu konuşalım kendi adıma özür diliyorum bunları okuyanalrdanda
@yaramazkız9935 kaba olmak istemem birini inçitmekte beni hoş karşıla hayatımda asla sarkıntılık etmedim inanmayaçaksan inanma ama asla kadınları çinsellik oalrak görmedim aksine yüçelttim deger verdim.. ve öfke sinir benden uzak dursun.. yazmaya merakım yok ğüzelliklerle kalın