uykuya geçmeden, bir şey çarptı gözüme :D sorayım dedim, sizce doğruluk payı var miduuur? “Kaslı erkek vücudu ideal olarak gösterilse de kadınlar gerçek hayatta pek de öyle düşünmüyor. Araştırmalara göre kadınlar göbekli erkekleri tercih ediyor. ... Her 5 kadından 4'ü göbekli vücudu beğeniyor. Araştırmaya katılan 10 kadından sekizi fazladan 10 kilosu olan erkekleri beğendiğini itiraf ediyor..”💪🏻Bu kadınlar Şekerpare mi, Baklava mı seviyor? 🤷♀️😅
Öncelikle görseller müthiş cukk diye oturmuş tabir-i caizse..😄 Soruyla ahenk içinde olmuş.. Hele en son görseldeki çiftin uyumu harika erkeğin göbeğiyle kadının bel kıvrımındaki uyum muazzam..😀 Ayrıca baklavası olan erkeklere karşı Şekerpare erkeklerin açtığı rekabette çok iyi..😀 Gelelim sorunun yanıtına; Kadınlar göbekli erkekleri sevmesinin sebebi bence.. Aklıma nedense Çiftlik Bankın Tosuncuğunu getirdi... Göbekli erkekte güç para kariyer de göbekleri kadar oturmuş olduğu için tercih nedeni olabilir
Hayır göbekli erkek sevmiyoruz. Ama göbekli erkek sayısı bu topraklarda göbeksiz erkek sayısına göre oldukça fazla olduğundan kısmet kapanmasın diye seviyormuş gibi görünebiliyoruz )) Buna en büyük kanitim ise; biscolata reklamlarında ahhhbee diye kahrolmamız 😄
Yanındaki erkek iyi görünüşe sahip olunca, başka bir kadının etkilenmesi söz konusu olacaktır. Bunun önüne geçmek için göbekli seviyorum ayağı çekerler. Pofuduk göbek arzusu çekerler. Bu tür insanlarla uğraşılmaz. Yapın baklavaları😜
Genelleme yapmadan ve konuyu biraz genisleterek şoyle yazayim ben.
18 35 yaslari arasi kadinlar. Kaslı, uzun boylu, ücgen vucutlu, genelde esmer, gezmesini tozmasini bilen, hafif esprili, hafif sert mizaclı, mümkünse arabasi olan ve bu anahtari kafedeki masanin uzerine koyabilen bir erkek seviyorlar.
35 50 yas arasi kadinlar ise Kel, göbekli, bodur, tıknaz, hafif kıllı, Allah ne verdiyse iste. Yeterki iyi bir insan olsun, isi gücü olsun. Onu koruyup kollasin, elle güne muhtac etmeyecek olan erkekleri seviyorlar.
Evet site bana bu gorevi verdi. Sitede soru kitligi varmis. Bir el at su işe dediler. Hep ayni sorularda dönüp duruyormusuz. Site kısır döngüye girmis site. Yaparsan bu isi sen yaparsin dediler. Iste bayagi bir övdüler beni falan. Bende yalakalığı sevmem dedim. Ama sevabina yaparim dedim. Ilk soruyu yardimimi sana yaptim bende. Kismet sana denk geldi. Siftah senden bereketi Allahtan 🙂 ( Ne hikaye yazdim ama, biraz daha uzatirsam ben bile inanacagim )
Vallahi kadınların ne sevdiği umrumda değil. Çünkü bir söylediklerini 5 dakika sonra inkar edebiliyorlar. Çok değişik varlıklar. Yere, duruma ve zamana bağlı olarak değişebiliyor neyi sevdikleri. Onları anlamak zor. Kafamı da hiç onları anlamak için yoramam.😏
Ben göbekli ya da kaslı erkek degil ağzı iyi laf yapan erkek sevdiklerini düşünüyorum.😎
Kesinlikle, erkekler bunu anlamakta güçlük çekiyor. Belki 10 kişiye söylemişimdir bunu. Ama hâlâ çirkinim bana neden baksınlar kızlar şerefsiz seviyor dışında bir şey demiyorlar. Ş*refsiz denilen erkeklerin de ağzı iyi laf yapıyor. Ama anlamak istemiyorlar işte
@damesblanches yok yani hamdolsun bugün de güzeliz 😂. E kızların badboy sevdası su götürmez. Zalım seviyorlar.😅. Evet o melek yüzlü zalımların da ağzı iyi laf yapıyor 😎
Öyle özel bir sevgimiz yok sadece sevince hepsine katlanıyoruz öylede tatlı gelmeye başliyor gözümüze, bizi de erkeklerin basenimizle göbegimizle kabul ettiği gibi onlarda ayrica bir sevgi duymuyor fit olsun ister iki tarafta ama olmayincada sorun görmüyoruz alışıyoruz sadece
Yaşlı teyzeler denk geliyor çoğunlukla bu anketlere, genç olanların çoğu çalışıyor. Çalışanların çoğu da garson gibi küçük işlerde olup 12 saat çalışıp düzgün gezemiyor. Teyze aklı da göbekli erkek diyor, sonra erkekler "kızlar zaten göbekli seviyor" oluyor
Evet kadinlar nedense osuruklu erkek müptelalığından vazgecmedi gitti dolayisiyla aldatmalar basliyor çünkü adam göbek nedeni ile kökune kadar sokamiyor ve sadece erkek tatmin oluyor kadin olamiyor sonra bakiyorki bu is yürümeycek kadin cinsel eksikligini tamamlama arayisina giriyor ve bir yöntemle basariyor ayrica adamin osuruğunun kahrini cektiğide cabasi oluyor
Kadının tercihine bağlı. Bende biraz göbek var ve kilo verme aşamasındayım. 30 yaşındayım ve bugüne kadar bir tane bile sevgilim olmadı. Çevrem, "Göbekli erkeği hiç kimse sevmez, kilo ver" diyor. Pandemiden aşırı kilo aldım. (75 kiloyken 86 kiloya çıktım, 4-5 kilo verdim).
Evet bu benimde dikkatimi çekti göbekli erkek seven kadın sayısı bir hayli fazla adonis diye çıldıran çıldıran kadınların bile göbekli erkekler ile birlikte olduğuna sahit oldum. Onlardan biri de müstakbel yengeniz belli etmiyor ama fit olmağa karar verdim diye bozuk çalıyor😅altında yarın sebep belli kimse beğensin ilgilensinler odak noktası olsun istemiyor çünkü😄kadın ruhundan anlamayan bazı angutlar boş boş yorum yapmış
evin balkonlusu , erkeğin göbeklisi makbüldür diye.
şimdi gelelim reel cevaplara; kadın için erkegın gobeklı ya da armut olması onemlı degıl cuzdanı şişkin ise her zaman bir adım önde. hatun kişisi takılıyorsa protein tozu basan ergen arizona kertenkelesi kaslı olandan isteyebilir , sonucta fantazı.
ama göbekli ve cüzdanı şişkin erkek fantazısı kadınlarda daha da ağır basar.
Subminimal mesaj, ayani denk al gobekli ol, kirdirma kafani, o kadin sana bakar, ben sana guveniyorum diger kadinlara guvenmiyorum, boyle cok şıksın, yapipta napacaksin basin goge mi erecek. Hep cevremden duyuyorum, bende biraz gobekliyim.. 1.88cm 96 kiloyum... Banada biri deseki kasli ol gerek yok ya.. boyle iyi.
Selam 🎈... Tanışmıyoruz, sakin ol şampiyon... 🤣 Kadınların ne istediği kimin umurunda ki. Önce fit der kadın, sonra göbekli olur erkek, sever, veya işte seviyomuş gibi yapar..🤣... Sonra aşağılar adamı. Sonra adam fitleşir yine... Ve aldatır onu, ayrılmaz da... Döngü öyle devam eder... ☘☘☘ Neşeli geceler... ✨🎈🖖🤸♂️.. . . .
#Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Kadınlar göbekli erkekleri tercih ediyor değil kadınlar göbekli erkeklere mecbur kalıyorlar. Yani karın kası olan erkeği bulamayınca ne yapacak mecbur göbekliye tama edicek.
Üçgen vücuttan tiksiniyorum desem yeridir, hiç çekici gelmedi şimdiye kadar bana. Hafif kaslı erkekler evet hoş, çekici duruyor. Ama benim kocam da göbekli 😅 ilk tanıştığımızdan beri🙈
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Göbek çokta iyi bir görüntü değil kadındada ve erkektede hoş durmuyor , kızlar nasıl eğlenecek ve evlenilecek diye ikiye ayrılıyorsa erkeklerde , yanına yakışan ve yakışmayan olarak ayrılıyor malesef.. her ne kadar sevgililik durumlarında fit erkeklerle dolaşsalarda genelde göbekli ya da sonradan göbeklendirilen erkeklere mecbur kalıyorlar.. ben evlenmeden 70 kiloydum şimdi 85 biraz kilo vereyim dedim hayırdır neden bu değişim diye tepki aldım
Sevdiği kadının değerini bilmedikten sonra kaslı olsa ne yazar? Adam gibi adam olsun göbüşlü olsun nolcek?😀 kas ilişkiyi sürdürmüyor. Adamlık sürdürüyor.
Göbeğe karşıyım. Ne o öyle davul mu olalım. Sağlık açısından yaş geçtikçe sorun olur. Kimin ne tercihi olur bilemem. Göbek sevende vardır, kata balkon çıkar gibi. 😀
Bence bunun iki sebebi var kaslı karizmatik erkeğin gözü dışarda olur peşinden çok kız koşar algısı olabilir ikincisi de "tipsiz erkek aldatmaz" algısı yüzünden ama hiç öyle olmuyor kızlar aksine siz onun özgüvenini yükseltiyorsunuz yine aldatiyorlar bir ihtimal de göbekli erkek daha maço havası veriyor maço seven çok kız olduğu için de olabilir 😂
Nasıl ki onlar bizi kilolu sevmez o halde bizde göbekli sevmeyelim... Kadınlar ne yaparsa kendine yapıyor... Baklavacıyız elhamdülillah! Hem göz hem beden doymalı baklavaya...
Göbek varken bakan yoktu 7 .5 yıldır vücut geliştiriyorum tek gecelik olanları davetkar oluyor O yüzden bol giyiniyorum ki sevdiğim sevdiği için gelsin
En alttaki resim çok iyiymiş 😂. Göbekli sempatik geliyordur belki bir kısım kadına ya da sadık geliyordur. Ama kaslı erkeğe %90 kadın evet der gibi geliyor
Fotodaki kadar değil. Ayva göbeği var bende. Az yani. Göbekten ziyade kalıptır o. 1.93 boyunda 100 kilo bi adamım. İllaki dikkat çeker benim gibi olanlar. 😃
Göbekli erkek sevmem ama bir erkeği sevmeme göbeği engel değildir asla. Eritilir yani spora falan gider hallolur bir şekilde ama göbekli kalacağım diyorsa, onu göbeğiyle baş başa bırakırım. 😂 😂