Bazı insanlar bu kıyafet konusunda çok takıntılı olurlar , sevgilisinin her giydiği kıyafeti eleştirir ve başka bir şey giymesini isterler. Peki sizin böyle bir sevgiliniz olsaydı ne yapardınız?
Her giydiğiniz kıyafete karışan bir sevgiliniz olsaydı ne yapardınız?
Ben şu kıyafete bir şey demem. Ama bunun üstü ise işler değişir. Benim sevdiğim kadın neden bedeni ile hatırlanmalı ki? Benim sevdiğim kadın neden bir başkasının hayallerini süslemeli? Sevdiğim kadın hakkında neden ileri geri konuşmalı insanlar? Kızlara dekolte elbiseler yapılırken hiçbir tekstilci erkeklere bunları yapmaz. Yani kadın bedeni kullanılıyor. Benim sevdiğim kadın kullanılmamalı.
Erkek sevgilisini kıskandığı için izin vermez kızlar çok salaksiniz gerçekten değer verdiği için izin vermez yani dışardakilerin dik dik bakicaklarini bildikleri için vermezler sizde anlayışla karşılayın hemen bi dik dik tavırlar yok. Yol gosteriririm yok aslanim kaplanın falan bisiler yani sizde sevgilinizi sevseniz onun dediğini düşünüp tm deyip sorun cikarmasaniz.
Benim sevgilim böyle sert dille değil ama yine de bi daha giymesen mi acaba ya da yapmasan mı acaba diye tatlı dille uyarırdı bende dinlerdin. Çünkü gerçekten tatlı dil yılanı değilinden çıkarır 💁🏻♀️
birincisi bu etek kısa değil normal boy ikincisi giyebilir miyim demem nasıl yakışmış mı derim? giyemezsin derse de bu sözlerini emirlerini soyadını verdiğinde üzerimde uygularsın bebeğim derim
Açıklaması bile ben etek giyiyormuyum olan bı insan emin ol o eteği giyse bu kadar utandiramaz kendini. Yine söylüyorum. Kıskançlıkla tasma takmayı birbirine kim karıştırıyorsa uzak durun bu insanlardan
Ayrılırım gelemiyorum böyle şeylere birde şu an ki gençlerin çoğunda şey var babası annesi izin vermezse kavga eder tartışır 3 gün küs kalır elin oğlu izin vermeyince "yaaaa kıskanıyor beni" derler abi salak mı bunlar acayip sinir oluyorum
Giysin o etekte bisiy yok... Kaldi ki banane ben mi giycem... Ama giyer sonradan o etegin orasini burasini oynar, acilmasin bilmem ne olmasin diye ugrasir.. o zaman acarim agzimi... "Madem giydin oynama, madem oynucan onu giyme" derim , net !
Ben çocuk muyum ki O benim ne giyeceğimi söylüyor Hayatıma giren biri giydigime laf ederse tepkim bellidir Ben buyum begenmiyorsan gidersin kalmak istiyorsan susacaksin
Ben sevgilinin giydigin kiyafete neden kariştigini anlayamiyorum. Tamam belki aşiri dekolte falansa toplum içinde yanlislikla dekoltesi açildiginda kapatabilir falan ama yok bunu giy yok bunu giyme. Öyle ki benim annem ve babam bi şey demediyse giymişimdir kiyafeti, sevgilinin de bu yuzden karişmasinin saçma oldugunu dusunuyorum. Ben de kariśmam zaten aşiri bi şey giymedigi surece.
Öyle biri olamaz hayatımda ha olur karıştığı anda tekmeyi vururum ayrılırım yani bu kıskanmak değil net özgüvensizliktir birde hoşuna giden kızlar var yaa kıskanıyor beni çok seviyor falan onlara da sinir oluyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim öyle bir sevgilim olamaz. Öyle biri benim sevgilim olamaz...
Belli bir yere kadar iyidir ama fazlası özellikle Bu mesaj umarım kurgudur.. bu tip erkekler kesinlikle özgüvensiz ve dışarda gözleri karı kızın eteğinde taytında olandır..
Şahsen ben karismazdım, Sevgilim olacak kişi beni veya kendini zor duruma düşürecek şekilde giyinmemeyi kendisi düşünmeli. Yani sevgilim kendi sınırlarını bilirse sorun olmaz.