Eski Sevgilimin Arkadaşı Bana Küfür Etti?

Biz eski erkek arkadaşımla 3 ay önce ben ona vurduğum için ayrıldık.2 ay çabaladım dönsün diye sonra bıraktım çabalamayı. O benim arkadaşlarımı falan flörtüm sanıp köşeye çekti böyle saçma sapan şeyler yaptı. Her konuştuğumuzda sürekli kavga ediyoruz asla öfkesi geçmiyor zart zurt alışıksınızdır zaten erkeklerin şu konuşmalarına. Arkadaşına mesaj attım eşyalarını sana vereyim diye. Oda işte mırın kırın yaptı ilk sonra cevap vermedi bende (tamam mı? ) yazdım neymiş efendim ben emir vermişim ona falan aynı masada otururken bana sesli mesaj şeklinde küfür etti. Yani eski erkek arkadaşımda duydu. Sonra ben bunu aradım sen ne karaktersizsin dedim. Bana diyor ki biliyorsun o sinir hastası antidepresan kullanıyor. Dedim eee yani böyle saçma sapan bir açıklama sonra yine kavga ettik. Kendisi beni sevip, sevmediğini bilmiyor zaten. Ben çok sıkıldım bunun karaktersizliklerinden.2 Yıllık eski sevgilisine insan küfür ettirir mi ne yapacağımı bilemiyorum artık. Normalde eşyalarını almaya gelecekti özür dilerim gelemiyorum yazmış. Bende bugün yazdım gel al diye. Gelmezse çöpe atıcam bu ne ya bıktım artık
Eski Sevgilimin Arkadaşı Bana Küfür Etti?