EŞİME DÜĞÜN GÜNÜNDEN KIZGINIM VE VİCDANIM DA RAHAT DEĞİL. KONUŞMALI MIYIM?

Arkadaşlar selam. 2 hafta önce Cumartesi günü düğünümüz oldu. Düğünümüzde küçük kız çocuklarının ilgisi üzerimdeydi dibimden ayrılmıyorlardı gelinliğimin tülleriyle felan oynuyorlardı bana rahatsızlıkları olmadığı için de sesimi çıkarmıyordum. Buraya kadar sorun yok.

Sonra yanlarına o kız çocukları yaşıtında erkek çocuk geldi o da onlar gibi oynamaya başladı benim için sorun değildi ama eşim bir anda o erkek çocuğuna tokat atıp bas git dedi. Çok da şiddetli vurmadı canının yanmadığına eminim ama benim zoruma gitti. O anda ne yapıyorsun? Çocuk daha bırak eğlensin dedim o sırada konu kapandı öyle böyle. Oysa ki çocukların hiç zararı yoktu bile.

Çocuk ağlamamıştı bile aslında. Sadece boynunu bükere uzaklaşıp gitmişti. Çocuğun o hali günlerdir aklımda, yatağa yatarken kafamı yastığa koyduğum her gece aklıma geliyor o an. Vicdanen kendimi çok rahatsız ediyorum.

Eşime de “Sen halen orda mısın? Geçti bitti” tarzında cevap verip geçiştireceğini bildiğimden konuyu açmıyorum. Sizce açmalı mıyım? Vicdanımı nasıl rahatlatlatabilirim?
EŞİME DÜĞÜN GÜNÜNDEN KIZGINIM VE VİCDANIM DA RAHAT DEĞİL. KONUŞMALI MIYIM?
Cevapla