İlişkiye başlayınca türlü hayaller kurar, çok güzel duygular yaşarız. Bazen beklediğimiz sadakat, bazense beklediğimiz dürüstlüktür.
Peki sizin bir ilişkide beklentiniz nedir?

Herkes kendisi için güvenli bir liman arıyor bu hayatta. Mutlak beklenti sevgi , sadakat , sahiplenme gibi duyguları yaşamak fakat bazen bunların olması bile o ilişkiyi ileri boyutlara taşımaya yetmiyor. Sevginin anlamı sadece bir taneyken başkalarında yüzlerce anlamı olabiliyor. Aynısı bir ilişkide yaşanan tüm duygular için geçerli. Sadece seni seviyor ve sadakat gösteriyor diye ego , kaprislere katlanmak zorundaymış gibi geliyor ya da seni seviyor diye kendince geçici gördüğü aldatmalara göz yummak zorundaymışsın gibi akla mantığa aykırı davranışları görmezden gelmen bekleniyor. O yüzden ilişkiden beklentilerde değişti.
Bir ilişki benim için tüm duyguların karmaşasıdır. Şöyle açıklayım;
Rica ederim 😊
selamunaleykum,
Ben içinde merhamet barındırmayan bir evliliği hayal dâhi edemem.
Merhametin olduğu evlilikte; saygı, kıyamama, çaba, sevgi ve diğer tüm güzellikler olur.
Allah hayırlı eşler nasip etsin her birimize.
Aminn
Cok beklentim var ama ne kadari gerceklesir bilmem. Arkadas gibi yeri geldimi baba gibi yeri geldi mi de sevgili gibi olmali. Ondan birseyler ögrenmem lazim
Bak kesinlikle öyle.
Bir erkek yeri gelince baba gibi koruyup kollayabilmeli.
Cevap
2Cevap
İlişkimin olmasını bekliyorum. Tek beklentim olması😂😂
😂😂
Cinsellik ya acıkcası ilerisi yok bende hepte derim Ben aldatmam ama uzun da olmaz kimseyi evleneceğiz felan diye de kandıramam
Sevgili yapamıyorum daha hahah sbbsb
Sjsjsjs olur kuzu elbet
Öyle 😄
Evlilikle bitmesi 🤣
Hee bir de o var.😂
Sonuca ermiyor 🤣
evet benimde beklentim kıyamama
Beklentim yok
Sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?