Eski sevgili ne zaman pişman olur?

İlk aşkım olur kendisi benden 3 yaş büyüktü 3 sene konuştuk 10 ay birlikteliğimiz oldu babası beni severdi bazı ortamlarda ben bahsedermiş benim annemde eski sevgilimi severdi görüntülü konuşurlardı ve hala arada konuşuyorlarmış ben onun için tiyatro kariyerimden vazgeçtim ona zaman ayırabilmek için çok güzel bir arkadaş çevrem vardı hepsini tek kalemde sildim ona tüm ilgimi vereyim diye hiçbir zaman kalbini kırıcak söz söylemedim kazandığım parayla ona hediyeler alırdım kızardı çok alıyorum diye adam akıllı buluşamazdık bunu bilr sorun etmezdim biryerlere gidemezdik her buluşmada farklı renklerde gül götürürdüm sırf mutlu olsun gülsün diye hiç yapmam dediğim şeyleri yaptım hastayken ayrılığı işte benimde hatam vardı benim çabamla barıştık tekrar ayrılık olmuycağını nerden bilicem deyince kurana el bassam inanırmısın dedi namazında niyazında biriydi dini konuları iyi bilirdi sınırlarını hiçbir zaman aşmadım kıskanç biri diye kıskanmaması için elimden geleni yaptım ki erkeklere güveni yoktu o güveni kazandım ama tartıştık saçma bir nedenden bırakıyorum yolun açık olsun deyip engelledi gerçek yüzünü o zaman gördüm baya yalanlarına kanmışım pişman olmasını hatasını anlamasını istiyorum onla denk gelmemek için elimden geleni yapıyorum hiçbir şekilde yazmıyorum ama pişman oluğ dönmesini istiyorum dönsün ki o pişmanlığını göeeyim içimde ukte kalan sözleri söylüyeyüm sonra yoluma bakayım asla hayatıma geri almak istemiyorum ona olan aşkımı çoğu kişi biliyodu çoğu kişi arkamızdaydı ama o gitti ne zaman pişman olur en zor zamanlarında hep ayakta tutan destekleyen bendim ailesinden çok çekiyodu ne zaman o fırsat elime geçer söylermisiniz?
Eski sevgili ne zaman pişman olur?