Dün bi şarkı yolladım duygusal aşk şarkısı eskilerden şarkı 5 dakika 30 saniye ama o ben şarkıyı attıktan 4 dakika sonra teşekkür ederim güzelmiş askim yazdı tabi ben burdan sonuna kadar dinlemediğini anladım sinir oldum neymiş bi yerden sonra aynı şeyleri tekrar ediyomuş zaten. Sizce saçma değilmi sonuna kadar dinlemeniz ona verdiğiniz değeri göstermez mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aynen öyle sinir olurum ki bnde öyle yapardım hahah 5 dk oln şarkıda 3 dk sonra dönse bi dinlememişsin olurum yani ben o kadaar sözleri okurum bida dinlerim ona dinle dedikten sonra bida açarım felan
Biz fazla hassasız galiba kank bizi haketmiyor öyle duygusuzlar bence
ne yalan söyliyim bu konud hasssas olan erkek görmemiştim güzel bişi keşke herkes hssas olsa benim için önemli ben çünkü nu düşünerek dinlemişimdir sözlerinde bi cümle onadır vs ki atmışım yani ben o kdar o şrkı için vakit harcamışım otursun da dinlesin
Kesinlikle haklısın. Aslında dışardan baksan o daha çok seviyodur daha çok özlüyodur gibi düşünürsün ama böyle küçük detaylara inince fikrin değişir bu çocuk daha çok seviyo dersin herkesin sevgisini gösterme şekli farklı işte. bir de önemsiz takılma böyle şeylere diyen de çok olmuş ama sinek küçüktür yine de mide bulandırır diyen hesap bu küçük mevzu bile karşıya verdiğin değerin göstergesidir bence
bencede sözleri aynıysa da aynı yani otur dinle sanki çok mu yorucu benim içinde bu değer göstergesi takılma diyenler biraz rahat tiplerdir ya ben sevdiğim zaman bu tarz küçük şeye bile takılıyorum ama değer vermezsem dinlemiyorum şarkı mı attı google sözler yazıp sözü okuyom hjkhdskjfhg
Evet katılıyorum ya ayrılsam mı kafam karışık valla sıkıcı biri zaten öyle şarkı atmaz attın mı dinlemez falan 2.5 yıl oldu ama insanın düşünceleri zamanla değişebiliyor sanırım
aaaaaa bi bundan da ayrılınmaz ama hajksdhk nasıl sıkıcı misl npar
Mesela film falan izlemez öyle film zevki yok müzik zevki yok anca açarsa arada oynak bişeyler açar işte kitap okumaz benim zorumla kürk mantolu madonnayı okumuştu 2 yıl önce snsjns öyle biri yani iyi yönleri de var sabırlı iyi niyetli merhametli biri olması gibi işte eksileri mi ağır basıyor artıları mı karar veremiyorum
ay bu ben ama hdjfsgdfgf bende film izlemem anca ekşin olacak ve yanımda biri olacak yoksa sevmiyorum ay ben kitapta okumam hsdjkfs sıkılıyorum çok çabuk ama romantiğim ben bya hemde feci de duygusalım mal gibi shdkjhkf iyi niyetli olan o şarkıyı da dinler bari numara yapsaydı 6 dkya yazsaydı bak işte saf kız bulmuşsun jksdfhkjshkjsdf
Aynen saf kank doğru bildin içten pazarlıklı biri değil hiç neyse o yani👍🏽 bi de geçen ay şöyle bişey oldu geçen yıl üniden mezun olunca ailesinin yanına döndü şehir dışına 1 senedir ordan iş arıyor bulamadı ben de bulunduğum şehirden iş arıyordum bi yandan. yeniden yan yana olabilelim diye sonra geçen ay arkadaşının düğünü için geldiğinde tesadüfen başvurduğumuz yer olumlu dönüş yaptı ama ailesi izin vermediği için istemeyerek de olsa geri döndü ailesine. Ben ısrar etsem de kal bir haftada alışırlar ikna olurlar desem de gitmeyi seçti bu da bende soğuma yarattı 1 aydır durup durup yüzüne vuruyorum gittin yine onların hizmetini yapmaya diye djjdjd velhasıl zor işler kank napsam bilmiyorum 1 yıl daha dayanıp evlenmeli miyim evlensem ömür geçer mi güvenilir falan olduğu halde o topa girilir mi acep bilemedim
ama şöyle biişi var ben kızın yerinde olsm bende ailemi seçerdim sen kal demişsin tamam ama diğer yanda ailesi var gitse olmuck kalsa olmucak onu seçmiş. Ay bide uzak il uzktan da çok zor be insan özlüyo yanında istiyo herkes geziyo manitasıyla sen bakıyosun öyle hsdjkf yani bunlardan dolayı ömürün geçip geçmemesini anlayamazsın ki ama öküzse felan geçmeyebilir ki sen soğuk yapıyosn illaki senin için çabalaması lazım çok ince düşünen sensin bu ilişkide ve ince düşünen hep üzülür bu hep böyle oldu o misal rahat biriyse pek üzülmez
Aslında o benden de ince düşünür ama belli etmez zaten bu ince düşünme huyundan mide hastası oldu genç yaşta. O benden daha çok ilgili zaten daha çok arayan mesaj atan o oluyor yani ilişkiyi ayakta tutan o bi bakıma onun sayesinde sürüyor yoksa bende senin dediğin gibi yürütmekte çok zorlanıyorum özlüyorum yanımda istiyorum ama sevdiğim için katlanıyorum şimdilik ne kadar katlanırım bilmem ama. Bence beni seçse daha mutlu olurdu kendi kaybetti o geri kafalı ailesinn yanında mutlu değil gün tüketiyor sadece orda hizmetçilik yapıyor
shdkjsdf sen ıkızler burcu musun :D ee bende şarkı atan düşünen ince sen he dinledim diyip geçen öküz o izlenimi oluşmuştu ben şok dshfhjk olum bu hıkaye cok tanıdık yaa aynı arkadasımgıllerın hıkayesını anlatıyon resmen jksgdfh
Ben yay burcuyum ama dengesizliğim ikizlere benziyor bence de knk sjsjsjjs
Arkadaşıngilin ilişkisi ne durumda
eklesene sen ya ya da yaz bı ordan anlatım bıldırımler ıcınde secip gelmek zor oluyo sdjdsjk en alta in yaz et sinir bozucu eklememhanım kızar dersen anlatırım ama hdshkfsdf
Ekledim kabul et
Beni de takip etmen lazım
şu ettıgım kısı sen mısın og... olan
Aynen
Ama sana hala mesaj atamıyorum djsjs
e takıbı kabul etsen atacan
Nerde çıkıyo ki takip istekleri
hfjkaf ya takipçilerine bak tıkla orda görürsün beni onaylarsın
Değerle bir alâkası yok sıkılmıştır sana verdiği duyguyu şarki ona verememiştir 4. Dk sinda kesmistir dinlemeyi bu kadar takılmaya gerek yok buna
Kank şarkı mustafa ceceli bekle şarkısı tam bizi anlatıyor uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz o şarkı duygu vermediyse yuh yani ayrılık sebebi
Hayir belki şarkı dinlemeyi sevmiyor bilmiyorum bence takmamalısın buna çok bile dinlemiş ben 40 50 saniye dinleyip kapatanlardanım
Ayıp be insan sonuna kadar dinleyip yorum yapar bi😂
Herkes aynı kafada degil işte sana mustafa celeli şarkısı iyi geliyor ama hayatta dinlemem ben onu mesela zeckler farkli olabilir belki kız arkadasın da sevmiyordur
Ben de normalde açıp dinlemem kolay kolay ama bazı şarkılar var ki aşkı güzel anlatıyor ilişkinin durumunu falan bu şarkı da bizim için öyle bence uzak mesafe ilişkisi yaşayanlara yazılmış bi şarkı ama böyle dinlenmeyince sonuna kadar bi sinir oluyor insan
Bence sinir olma bir sorun yok relax ol
Bence de kank işte uzak olunca böyle saçma sebeplerden olay çıkartasım çok geliyor özleyince daha çok tartışmaya meyilli birine dönüşüyorum öyle bi problemim var
Böyle yaparsan bıktırırsın ve soğutursun kendinden haberin olsun da
Valla ona da helal olsun 2 yıldır uzağız nasıl sabır varsa bıkamadı hala😂 bu kaçıncı böyle küçük şeylerden tartışma yaratışım kim bilir başka kız olsa ayrılırdı zaten. Herhalde ben de bıkmışım biraz uzak mesafe ilişkisinden ayrılmaya bahane mi arıyorum nedir ama ayrılmaya da gözüm yemiyor alışkanlık da oldu biraz bi de sabırlı iyi biri oluşu vazgeçmeme nedenim biraz bu devirde öyle tahammülü yüksek birini bulmak zor zira
Yani bence de bulmussun kiymetini bileceğine yaptığına bak çok ayıp
Zor be kank zaten her yönden iyi birini bulmak imkansız gibi bişey sanırım herkesin bi kusuru var benimkinin de bu işte düz insan olması
Bana sen düz gibi geldin ama neyse sinirleniyorum şu an daha fazla yorum yapmicam
Sinirlenme kank sen de onu gibisin sanırım ondan alındın
Ama ben biraz daha maldan anlayan bir tipim yani ne mal olduğunu o daha çözememiş yazık umarım çözer en kısa zamanda
Dinlemek zorunda değil belki zevkine hitap etmiyordur
Yok abla şarkı güzel mustafa cecelinin bekle şarkısı tam bizi anlatıyor aslında
Olabilir bende severim o sarkiyi ama belki işi vardı belki müsait değildi belki canı dinlemek istemedi belki de o da biliyordu ondan tamamamini dinlemedi. yani bunun için sınır olmaya hiç gerek yok
Him anladım abla. Arabadaydı zaten attığımda ailesi filan varmış yanında niye konuşmuyon filan dediler diye kapatmış bu da ayıp olmaması için
Bak gereksiz şeylere sınır olmaya gerek yok birbirinizi üzmeyin hayat jisay
Kısa
Evet haklısınız. Bizimki uzak mesafe ilişkisi 2 senedir öyle yürüyor ben onu özleyince böyle eften püften sebeplerden mevzu çıkarıyorum sanki uzak olmamız onun yüzündenmiş gibi düşünce oluşuyor galiba bilinçaltında. Zaten başka kız olsa bu kadar katlanamazdı herhalde hep o alttan alıyor benim bu tatsızlık yaratmalarımı:)
Bak hatani biliyorsun ne güzel işte bu huyunu düzeltmeye calis bence o zaman daha mutlu olursunuz emin ol
Bazen atılan şarkı müzik zevkine uymayabiliyor yine de 4 dakika dinlemiş böyle düşün 😂
Müzik zevki yok ki onun. Attığım şarkı da mustafa cecelinin bekle şarkısı uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz tam bizi anlatıyor aslında
Ama tabi hepimiz isteriz sonuna kadar dinlenmesini üstüne güzel bir yorum yapılmasını da olmuyor bazen işte
Ayrılırım ben bu kızdan ya çok sıkıcı 2.5 yıl oldu ama insan zamanla tanıyor işte
Benim flörtüm fon müzikli türkü atiyodu o sürenin dolması için baslı müzik aciyodum zevkine uymamistir çok doğal bu sana değer vermediği anlamına gelmez 😂😂
Müzik zevkine uyulmayacak şarkı değil be mustafa cecelinin bekle şarkısı tam uzak mesafe ilişkisi yaşayanları anlatıyor duygusal
Bilemezsin kardeşim sevmiyor olabilir ben mesela sevmem duygusal şeyleri remixini açarım 😂😂takılma bu kadar küçük bişeye
olurum ve öyle de yapar xd
Bence ayrılık sebebi kank
yok artık
Olmam cunku bende dinlemem sjsj
Niye laa senin dinlemen için atmış demek ki ilişkinize dair bişey bulmuş şarkıda ne var sonuna kadar dinleseniz nezaketen djdjd
O an dinlemem sonra merak ederim ne atmis acaba bu aptal diye sonra attigi şeye aşık olurum 🤣🤣
İşte aşık oluyosan dinliyosundur zaten sonuna kadar
Alınma boşver buna
sonuna kadar Dinlemek zorunda değil
Bence sevgilisi attıysa nezaketen dinlemeli belki tam son cümlesi için attım şarkıyı bilemezsin
Ben atsam o dinlemese bile sorun etmem çünki
o atsa bende dinlemem xd güzel aşk şarkıymış falan yazarım aşk şarkıları sevmiyorum pek