Merhaba anlıycanız üzre eşimle aramda çok sıkıntı var eşimi çok seviyorum onada çok bağlı biriyim her dedini yaparım ama bir türlü eşime yaranamıyorum ben şen şakrak güler yüzlü sürekli neşeli biriyim konuşmayı seven gülmeye bayılırım ama eşim tam tersi ne zaman şunu bunu yap dese yapıyorum sonrada kötü ben oluyorum kavga ediyoruz benimle tam 10 15 gün konuşmaz konuştundada sürekli laf söyler eşim bu arada uzman çavuş o kadar kavgalar ilerlerki ayrılma noktasına gelir ben özür dilerim durduk yere yalvarırım bi nebze öyle halederiz artık çok sıkıldım bu durumdan ne yapıcam gerçekten bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. çevremde evliliğinde bu tip sorunlar yaşayan uzman çavuşlar tanıdım.. uzman çavuş olmak hiç kolay değildir , her rütbeli onun üstüdür.. gelen giden ona çatar.. her tip adamla uğraşır.. stresli bir iş yani.. bu adam her zaman mı böyleydi , yoksa bir zaman sonra mı veya bir tayinden sonra mı böyle oldu vs pek çok şey sorulabilir aslında.. öncelikle , onunla aynı buraya yazdığın şekilde, neşeli bir anınızda, alttan alarak , sevimli bir halini takınarak , seninle aramızın bozulmasını hiç istemiyorum , sen benim hayatımın aşkısın , çok seviyorum her gün çok özlüyorum , ama saçma şeylerden aramız limoni oluyor, küsüyorsun bana, beni yalnız bırakıyorsun , ne yaparsam yapayımı bazen sana ulaşamıyorum, ama ben aramızın böyle olmasını istemiyorum vs vs bir sıkıntın mı var , iş yerinde mutlu değil misin yoksa falan falan gibi konuşabilirsin... karı kocasınız sonuçta. elbette özel anlarınız oluyordur.. olmalıdır.. uygun bir an , uygun bir üslupla konuşursan ona ulaşabilirsin bence..
veya... eğer bu adam zamanla bu duruma geldiyse, uzmanlara tanınan, devlet kadrolarına geçiş hakkını değerlendirerek , belediyeler, Afad vs vs gibi bir kuruma kadrolu olarak geçiş yapma konusunda ön ayak olabilirsin. askeriyenin stresinden kurtulduğunda sorunlarınız da düzelebilir diye tahmin ediyorum.. çok sevdiğimi bir komutanım uzmanken senin anlattığın gibi sorunlar yaşıyordu, ama , benim eşim problem çıkarıyor diyordu.. ayrıldılar. uzunca bir zaman ayrı kaldılar.. o ara komutanım uzmanlıktan Afad a geçiş yaptı ve sivil memur oldu.. sonrasında araları düzeldi ve tekrar birleştiler ve yıllardır mutlu mesut yaşıyorlar.. böyle şeyler olmadan , kurumlar arası bir geçiş belki adamın ruh halini değiştirebilir... bilemiyoruz kim bilir mesaide ne cins astsubaylarla uğraşıyor.. astsubayların pek çoğu karaktersizdir aralarında iyileri olsa da , ve tüm günleri uzmanlara iş yükleyip onları azarlayıp ezmekle geçer.. bu tip cins bir iki tane astsubay falan varsa üstünde , belki de çok stresleniyor ve huzuru evinde bulması gerekirken, bazı insanların yaptığı hatayı yaparak, sana yansıtıyordur bu stresi..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe kadar evlisiniz bilmiyorum ancak çok uzun bir süreli evliliğiniz yoktur diye düşünüyorum.
Sanırım eşinizin mesleği gereği stresli bir mesai süresi var ve mesai sonrasında bazen kafa dinlemek istediğinde sizin onu özlediğini fark edemeyip size ters davranıyor olabilir bu aslında yeni evli çiftlerin arasında oluşan temel bir sorundur.
Yeterince birbirinizi tanımıyorsanız ve bu durumda onu mutlu etmek için çabalarken belki üzerine fazla gidiyorsunuz. Onu gözlemlemenizi öneririm belki işten gerçekten çok yorgun geldiğinde sizden sadece anlayış ve sessizlik bekliyordur iletişim kurmanızı öneriyorum
konuşmanızı ama sakince kavga odaklı değil..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim buradaki insanların gazına gelme sakın yuva yıkmaktan başka bi b. ka yaramazlar bekara karı boşaması kolay tabi. Seviyorsan bırakma düzelir elbet. Allah’a dua et her işin rast gider. Bi kez daha söylüyorum buradaki insanlar boş yorumlar yapıp milletinin yuvasını yıkarlar sadece böyle yerlerde vaktini harcama sil burayı.
12 Yorumla
Soran+1 yıl48 saat sonra silicrm yorumumu zaten ben akıl istedim boşamak değil baştada belirtim özelikle eşime gerçekten bağlıyım ve çok seviyorum boşanmak asla geçmez aklımdan
- +1 yıl
Ama neden yalvarıyorsun ki bırak seni kaybetme korkusu yaşasın. Fazla pohpohlamışsın. 15 gün konuşmamak nedir aynı evdee😖
- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu şekilde davranmaya devam ettiğin sürece düzelmeyecek. Haksız da olsa özür dileyen yalvaran biri var karşısında neden düzeltmek için çabalasin. Ne isterse yapıyorsun değer veriyorsun fazlası ile bağlısin. Eşinde değil sorun sende karşındakine gereğinden fazla değer verir vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin için bunu kullaniyor sen izin veriyorsun buna. Değişime kendinden başla
Biraz sen çabalama bakalım ne oluyor ayrılmak istiyorsa yalvarma kendini bile bile mutsuz etme. Konuşun anlat neler yaşadığını seni anlamıyor ve kendi hatasını kabul etmiyorsa boşuna zamanını kaybetme
Hayat kısa yaşamaya mutlu olmaya seninde hakkın var bu hakkını alma elinden kimseyi mutlu etmek için mutsuz olma10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
82Cevap
+1 yılSelamlar, bahsettiğiniz sorunlar ve kavgalar bana biraz sırf kavga etmek için edilmiş gibi geldi. Yani ciddi bir sorundan ziyade eften püften olaylar büyümüş ve artık dayanılmaz bir noktaya gelmiş. Bu yüzden düzelmeyecek şeyler değil bence, ayrılmak boşanmak zor bir süreç çünkü. Bu noktada yapmanız gereken tek şey eşinizle açık bir şekilde konuşmak. Fakat yaşadığınız evlilik sizi artık mutsuz ediyorsa gerçekten hiçbir şekilde çözemiyorsanız yapmanız gereken şey hayatınıza devam etmek.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kendinden ne kadar verirsen erkekler o kadar nankör olur..
00 YorumlaAnladığım kadarıyla eşin iş hayatında yaşadığı problemleri evine yansıtan biri. İcra ettiği meslek kolay bir meslek değil. Hem bedenen hem de ruhen yorucu bir meslek icra ediyor. Bu yüzden psikolojik anlamda iyi olmayabilir. Bence dertlerini kimseye anlatmayıp içine attığı için bu hale geldi. Onun güvenebileceği ve onu anlayabilecek bir sırdaşa ihtiyacı var. Ona hem eş hem de bir arkadaş gibi yaklaş ki güvenebileceği sırdaşı sen olabil.
10 Yorumla
+1 yılBen küçükken annemde böyleydi babam aylarca küserdi annem yalvar yakar barışırdı. Karşı tarafta bir şey bittiyse bitmiştir. Zorla yürütmeye çalışmanın bir anlamı yok. O yılların üstünden 10 yıl geçmiştir nerden baksan. Şimdi yine küsler yıllardır konuşmuyorlar ve olan bana oluyor. Sizinkisi sağlıklı bir evlilik değil. Siz kurtarabilir misiniz bilmiyorum ama olan gerçekten çocuklara oluyor. Bir evlilik terapistine gidin ama vazgeçmeniz gerekiyorsa zorda olsa vazgeçin.
10 Yorumla
+1 yılVe bir örneği daha diyebilirim.
Yanlış anlama da, sanırım çoğu uzman çavuş'un genel sorunu diyebiliriz.
Ayrıca, ilişkiler'de "kin" tutmak, kesinlikle çok kötü bir şey.
Üstelik hayatın'da olan ve hanım'ın olan kişi'ye "kin" besliyor olmak daha da kötü.
Evliliğin sorumlukları var ve ne yazık ki çoğu insan da bilincinde değil.
Gereksinimleri karşılamaktan başka bir şey olarak görmüyorlar.
Bir eş olarak, sevgisini de saygısını da düşüncesini ve fikirlerini de paylaşmak zorunda!10 Yorumlaeşin çok aşırı stresli birisi belli arkadaşım bunu iş yerindede yaşıyor mesleği gereğide ama eve yansıtmaması lazım o tam tersini yapıyor seni kırıyor üzüyor umarım kısa zamanda hatasını anlar arkadaşım bende evliyim seni gayet iyi anlıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah sanada yardım etsin eşinede sabır Nisan dilerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallahi azman çavuşla evlenmen çok kötü olmuş. Askeriyenin en alt sevgisidir. 18 yaşındaki delikanlı subay bile ona emir verir. Askeriyede gördüm şey şu: bir subay yanına almış 2,3 astsubay her astsubayın altında 4-5 tane uzman çavuş. Odaları kontrol edecekler subay kontrol edin ver astsubaylar azmanları iplerinden bırakırcasına serbest bırakır onlarda odalara saldırır casına girer altüst edenler. Gördüğün ve tanıdığım tüm azman çavuşların ruhsal sorunları var. Gerçekten kaldırmak zor. Türkiye koşullarında üç beş kuruş para için bunu yapıyorlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki neymiş kendini ezdirmicek misin ona de ki ben senin emir verdiğin askerlere benzemem bir çakarım duvarı öpersin 😁 yani Karadeniz kızıysan bizde böyledir 😁 her neyse küserse küssün ne yapıyorsa aynısını yap hatta bir iyi davran bir kötü dengesini şaşırt erkek beyni bocalayınca ne yapacağını bilemez böyle böyle onu yönetmeyi başarırsın tüh kadınsal bir sırrımızı verdim 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıl😀 karadeniz kızı değilim ama uygulıycam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim böyle durumlarda evli hanımlardan tavsiye al bekarlar pek anlayamaz bu durumları özellikle tecrübelilere sor 😁
Soran+1 yılTeşekkür ederim bakalım denycem
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılaskerlerde sık görülüyor bu tarz sorunlar sanırım. bi tanıdığım var, eşi asker. adam soğuk, kuralcı, eleştiriyor sürekli her şeyi, memnuniyetsiz... kadın psikiyatri ilaçları kullanıyor. anca katlanıyor.. tabii yılların da birikimi var.. adam düzelmez. kadın içten içe soluyor çürüyor...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşına al konuş bak ben senin için her şeyi yapıyorum seni seviyorum falan de anlar belki
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet geldinde çok net konuşucagım
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrılma noktasına geldiğinde özür dileme.. bir duvara çarpsın noluyo lan desin kendi kendine. Biraz sen ters oo memnuniyetsizliğini dile getir o senden özür dilesin. O KADAR HAYVAN OLUNMAZ
10 YorumlaNe kadar yaransan etsen olmuyor, bu erkek milleti nankör..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılAsker polis eşlerinin ortak sorunu.
Askeri disiplin ve ciddiyetini alan erkeklerde bu sorun hep var10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Maalesef çok silik bir karakter Haline gelmişsiniz ve eşiniz muhtemelen size saygı duymamaya başlamış. Uzun vadeli olarak toparlamanız bence zor. Eğer çocuk yapmadıysanız bence biraz daha bekleyin. İlişkiniz netleşmeden de yapmayın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun olmadan ayrıl en fazla bir ya da iki sene devam eder. Çok çok gençsin gerçekten sana iyi davranan ve sevebileceğin birini illa ki bulursun
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir önceki sorunda da seninle uzun uzun yazışmıştık. Eşinle problemin var demiştim. Sana olan sevgisinden de şüphem var demiştim. Şimdi sorunu okuyunca biraz dik duranbir kadın olmak zorundasın onu hissediyorum
00 Yorumla Askeriye stresli bir meslek onun stresini size bu şekilde yansıtıyor olabilir. Belki iş yerindeki sorunlardan böyledir. Siz yine de sabredin kötü günler olacaktır. Ama hep böyle olursa o zaman bir psikoloğa gitmenizde fayda var.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin hayırlısı ama bazen dönem dönem her evlilikte bu gibi sorunlar görünmekte biraz zamana bırakmak en doğru seçenek olur sizin açınızdan kadın kadına konuşup dertleşmek istersen de yardımcı olabilirim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. sen uzman çavuş deyince anladım asker polis vs bu meslekteki insanlar çok sert evlenmeyi istemem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılKimse icin kendini uzdugune degmiyor ve hakliysan ozur dileme
10 Yorumla
+1 yılayrıl, böyle birine yalvararak, taparak hayat gecmez
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Yani işin zor gibi görünüyor. Tabi onu karşına alıp konuş diyeceğim ama mutlaka denemişsindır. O yüzden ya onun huyuna suyuna göre gideceksin ya da yolları ayıracaksın. Asker eşi olmak kolay değil
00 YorumlaKankaaaaa , eşin çözmüş seni. kaçan kovalanır hesabı. Sen onun üstüne çok titriyorsun. Oda bunun farkında. İnce ince belli etmeden biraz kendini çek. Emin ol üstüne titrcektir.
00 Yorumla
+1 yılToksik bir ilişki haline gelmiş aranızdaki. Birkaç kez daha dene eğer hiçbir şey yapmıyorsa seni kaybetmemek için, bence evliliğinizin sonu gelmiş. Neden birine sürekli yalvarasın veya sürekli iyilik karşısında azarlanasın ki kaç kere geleceksin bu hayata?
00 YorumlaBizim gibi erkekler sana kurban olur ama bekar dır lar evli olanlar ise kıymet bilmezler hele ki senin gibi şen şakrak neşeli biriyse bu çogu erkeğin hayali dir ve eşin olacak salakk afedersin elindekinin ne kadar değerli olduğunun farkında değil
10 YorumlaÇözemiyorsanız ayrılın. Düz uzman çavuşmu, yoksa komando uzman çavuşmu. Düz uzman çavuş ise bi b*k da yaptıkları yok devlete zararlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGitmekle tehdit et biraz sağlam dur hemen ne özür diliyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNaparsan yap yaranamiuosun dimi? O zaman cabalamayi birakacaksin. Adam ya isyerinde sorin yasiyor ya da seni sevmiyor. Sen bundan sonraki surecte bunu anlicaksin ve ona gore hareket edeceksin. Geri cek kendini ilk adim olarak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılanlaşılan sımarık sevmiyor seni öyle ol istemiyor buna iş çalışma ortamının etkisi de vardır sana da yansıyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzmanların ışı stresli zordur adamı idare et o kuse bıle sen uzulme git sarıl ona tali dılle konuş o kızsa bıle sen takma onu oyle kabulnmelısın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi güzel bir kadın neden çeker ki bunu burmak gitsin mutlu olacak başkasını bulursun, bazı şeyleri zorlasan da olmaz, o yüzden bir yerden sonra gitmek gerekiyorsa gideceksin, don Eskisehir e boşver 🤔
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. hep alttan alıp özür dileyen olduğun için kendini mükemmel sanıyor beyefendi. hatalarının üstü kapatılıyor zaten.
artık tavrını koy10 Yorumla
+1 yılNeden böyle biriyle evlendin ki? Yaşlarınız kaç? Muhtemelen senden çok büyük.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır aynı yaştayız 22 ikimizde
- +1 yıl
Yol yakınken vazgeç. Huylu huyundan vazgeçmez
+1 yılİşin çok zor
Kaç yıllık evlisiniz en başından beri böyle mi00 Yorumla
+1 yılBenimde eşim uzman çavuş işleri gereği sertler sanırım ama kavga etmemeye çalış o zaman mutluluğu huzuru yakalamaya bak evlilik kolay kurulmuyor ki kolay bozulsun onunla dertleşmeye çalış bence ne sorununuz var ne derdiniz varsa birlikte çözün
09 Yorumla
Soran+1 yılşu an benimle konuşmuyo orda yazdığım şeyi belirtim rezil olurlar dediğimden beri halla arayıp sormadı 3 gün geçti ne yapmalıyım
- +1 yıl
Kendi haline bırak yan yana geldiğiniz de konuşmaya çalış biraz makara tukara yap sonrada konuşmaya çalış ve dertlerini anlat ve yalvarıp yakarma sakın kendinden ödün verme sadece ona değer verdiğini ve seninde değer görmek istediğini belirt
Soran+1 yılYanımda değil sıkıntıda orda ırakta görevde ben aramak istemiyorum iki gün sonra yıl dönümümüz belki bişey yapar mesaj atar onu bekliyerek bide ne zaman küssek hep ben arıyorum bide aradımdada açmıyo meşgule atıyo bende bıraktım artık ödün vermemek için
Soran+1 yılYanımda olsa peşimden ayrılmıyo ama orda bi tuhaf
- +1 yıl
Heh tamam Sizin sorun uzakta olması o zaman arama yıldönümünde de mesajla kutla ve geldiğinde bu aramayışlarının üzerine konuşalım dersin
Soran+1 yılİnşallah aklına gelir kutlar teşekkür ederim
- +1 yıl
Kutlar bence o da sana değer veriyordur yoksa niye evlensin seninle erkekler kolay kolay evlenmez çünkü umarım aranız düzelir mutlu olursunuz 🥰
Soran+1 yılAmin bacım moralim düzeldi bi nebze allah razı olsun zaten sevdiğine eminim sadece çok uzagız inşallah kutlar ne diyim
- +1 yıl
Amin cümlemizden razı olsun diyelim kendine güven her zaman
Kavga çıkacağını anladığın an o odadan ayrıl dışarı çık gerekirse. Söz gümüşse sükut altındır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım ikinizee zıt kutuplarsınız öyle bir evliliğinde uzun ömrü olmaz
00 Yorumla Uzman cabuslar askerler piskolojisi bozuk oluyor genelde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO sana nasıl davranıyorsa, aynı şekilde davranmalısın...
00 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa ayrıl zorlama ileride daha zor olur senin için
00 Yorumla
+1 yılpsttt gıs.. derdiniz dert değil Yaradan başka dert vermesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi de hayat böyle devam etmez ki. Kaç yıllık evlisiniz?
00 YorumlaEşin işine fazla odaklanmış sanırım, psikolojik sorunları olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYüzyüze konuştun mu hiç eşinle neden böyle olduk ya da böyle oluyor vs diye
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Üçüncü bir şahısla bunu çözmeniz gerekir Bir psikolog veya evlilik danışmanına gitseniz iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan kimse ile konuşma sil burayı
.. sorunu kendin cöz00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşan gitsin
bu kadar güzel kadın üzülmemeli
ayrıca genç yaşta evlenmişsin00 Yorumla
+1 yıleşin meslegindeki sıkıntıları evve yansıtıyor muhtemelen. yaşı kaç onun ve senin severekmi evlendiniz görucu usulumu
00 YorumlaYanlış evlilik yapmissin
10 YorumlaEşinle güzel güzel konuş sana birşey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılAma hep sen özür dilersen hep sen alttan alırsan olmaz ki. Kendine saygını kaybedersin
00 YorumlaPsikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında kesin çözüm 😏
00 Yorumla
+1 yılMesleği ile alakalı olabilir sıkıntı. Kaç ayda bir geliyor yanına?
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatı kötü olan evliklerde bu tür sorunlar çok olur
00 YorumlaGörücü usulü mü evlendiniz severek mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılSeverek
Soran+1 yılHayır tabiki 2 sene sevgiliydik ama çok kibar anlayışlı biriydi benim işk sevgilimdi daha önce kimseyle konuşmamıştım eşim ilkti çok iyi anlaşıyoduk 1 senedirki evliyiz tam 1 sene oldu
Soran+1 yılZaten sorunlarımız o evden sonra başladı bilmiyorum ne yapıcam
+1 yılBöylesi güzel bir kadini bence hak etmiyor
00 Yorumla
+1 yılSana geçen boşan dedik. Lafımızı ikiletme...
00 YorumlaSabret eşine sadece sabret bekle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılÇift terapisine gidin işe yarar
00 Yorumla
+1 yılBu ilişkide sen solacaksın gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?