Nişanlım evlendikten sonra başını açacağını söyledi, ailesine de benim öyle istediğimi söyleyecekmiş?

Merhaba nişanlımla 2.5 yıldır beraberiz. Şu an kendisi kapalı. Benim için kapalı açık önemli değil açıkçası insanın kalbi iyi olsun gerisi boş. Dün oturduğumuzda bi anda haberin olsun evlendikten sonra başımı açacağım bende şaşırdım açıkçası sen bilirsin hayatım da hayırdır dedim. Çünkü ailesi aşırı dindar insanlar. Oda zaten isteyerek kapanmamıştım ailemin zoruyla gına geldi örtüden, He bide babamlar sorar kesin sen öyle istedin diyeceğim haberin olsun diye de ekledi. Ben tabi şok üstüne şok. O an bişey diyemedim ama dönüşte arabada benim adımı verme ben öyle bişey istemiyorum karar senin kararın hakkımda yanlış düşünebilirler. Oda takma felan dedi ama sizce de yanlış değil mi? Zaten ailesiyle zar zor anlaştık benim ailemde bende. Hakkımda ne düşünürler? Bana hiç ahlaki olarak yalan söyleyip beni katması hoşuma gitmiyor…
Nişanlım evlendikten sonra başını açacağını söyledi, ailesine de benim öyle istediğimi söyleyecekmiş?