Evlendiniz eşinizle bir ömür boyu dokunmadan o işi yapmadan durabilirmisiniz?
NOT; SADECE SORU ❗
NOT; SADECE SORU ❗
Merhaba, evliliğin amaçlarından biri de cinselliktir. Eşim eğer herhangi bir kaza geçirmediyse ya ad sağlıksal bir sorunu yoksa bir ömür boyu dokunmadan durmak nasıl olacak yani hem kadın hem erkek için zor bir durum bence. Ama dediğim gibi yani ilişkiyi geçtim, normal şartlarda sarılma, öpme veya hiçbir şekilde temas dahi olmazsa o ilişki o zaman sağlıklı bir ilişki değildir yani kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aşık olmuştum, aşktan ziyade ona çok değer veriyordum varlığı bana yeterdi hayatım boyunca yanımda olsun başka bir şey istemezdim. Maalesef yollarımızı ayırdık. Sadece o kişi için dokunmadan durabilirim derdim. Ama bundan sonra hayatıma biri girdiğinde elbette sevil saygı duyacağım ama aynı şeyi bundan sonra kimse için diyemem. Bundan sonra gerçekten her şeyi beraber yapabileceğim her anlamda yanımda olan birini istiyorum. Eğer cinsellik yaşamayacaksak ömür boyu, kabul etmem ve ayrılırım. O müsamahayı tek bir kişiye gösterirdim onunla da olmadığı için başkasına da aynı şeyi diyemem. Eşimden bana gerçek anlamda koca olmasını isterim.
Sevgi başka aşk başka. Ben aşık olmuştum kendimden çok o benim için önemliydi onun için kendimi feda edebilirdim. Ona dokunmaya kıyamazdım. Maalesef aşık olduğun zaman o insan sana her istediğini yaptırı o yüzden aşk çok tehlikeli. Doğru insana aşık olmazsan yanarsın. Ama karşılıklı sevgi ve saygı olursa kendinden önce kim olursa olsun ön planda tutmazsın, sağlıklı bir ilişki ve cinsel hayatınız olur.
cinsel iliski her türlü yasanir ama yasanmamask gerekiyorsa birtek ask varsa yasanmaz
Of sen cok biliyon
Sadece cinsellik için evlenilmez. Ama Arzu ettiğim insana karşı sebepsizce dokunmadan duramam. Herhangi bir sağlık sorunu veya başka bir şey varsa, dokunmadan da severim. Onun hayatımdaki varlığı zaten bana şükür sebebi. Ömrümün sonuna kadar da sevdiğim insana sadık kalırım. Sebepsiz ise evli kalmanın bi anlamı yok. Cinsel anlamda birini istemiyorsan, o evlilikten hayır gelmez.
Teşekkürler ☺️
Merhaba,
Sadece cinsellik mi kastediliyor yoksa her türlü temas mı? Anlamadım ama göz teması vs dahil değilse durabilirim de bir ömür fazla sanki 😁 normal bir evliliğin %85 i temas zaten yani zorlar.
Esen kalınız...🍃
21.08.21/10:57
Cevap
86Cevap
Eşime dokunmayacaksam kime dokunacam jsj
Evet söyle düşünmek lazım felç kaldı seksmi yapacaksın hayır hayatin sonuna kadar seks mi evet sekssiz olmaz seks harika birşey fakat bazen sevgi aşk herşeyin üzerindedir belki evlenen bir çok kişinin başına gelebilecek bir olay
Duramam çünkü senede 100 münasebette bulunulmazsa kadına bile boşama hakkı tanınıyor dinde..
Nikahta eşlerin birbirine dokunması şart hatta büyük sevabı olduğu gibi, dokunulmadığı takdirde hem günah hem harama sevketme, bu sebepten de boşanma hakkı tanıma var..
Dinen kadının kocasını hakki bulunmuyor normal şartlarda çünkü..
#Vesselam
*kocasını boşama hakkı
Evliliğe uzağım ama ola ki evlendim hatun istemem dedi 29 yıl durmuşum bakir ölürüm nolacak zaten şu an hedefim bakir ölmek
Sonucta böyle bir hastalık var Vajinismus kadının tüm isteğine rağmen vajinayla penis birlikteliğini engellemek için istemsiz bir şekilde kasılma ve cinsel ilişkiyi reddetme durumudur. Yani bunu kabul edebilen bir erkek işini cidden seviyorsa katlanabilir
Tedavisini bilmiyorum ama böyle bir hastalık olduğunu duydum
Tamam o gun belli oluyor ama kaç yıl eşiyle birlikte olmayan tanıdıgım var
Evlilik 3 temel ayak üzerinde durur.
1-Hoşgörü-Sevgi-Saygı
2- Sadakat
3- Cinsellik
Bunlardan birini çıkartırsanız o evlilik ayakta duramaz...
Bugün bu benim de aklıma geldi. Oldu ya eşim cinsellikten korkan çekinen biri çıktı. Ne yapardım diye kendi kendime sordum. Ama sanırım onu zorlamazdım. Anlayış gösterirdim diye düşündüm.
Bana dokunmayacak adamı napim pembe görünümlü maviş 😝
Eşim tesettürlüyse dokunmam. Büyük günah...
Tesettürlü birinin ırzına müdehale ediyorsun. Allah yazdıysa bozsun.
@zhlrnss Farz et ki Hristiyansın. Sen tutup bir rahibeyle evlenir misin? Hadi evlendin. O kişiye yürüyebilir misin? Tesettürlüler benim gözümde din görevlisi gibi bir şey. İmam gibi ama maaş almadan bu işi yapıyorlar. İşte bu yüzden büyük günah.
@zhlrnss Bence evde de farz olmalı. O vakit sevabı daha da fazla olur. Yoksa dışarda tesettürlü evde değil. Ne anladım bu işten?
@zhlrnss Kendini Rabbe adamış, fani hayattan çekilmiş, insani arzuları aşmış (evlilik, cinsellik vs.) kişilerin taktığı bir simge
Bu sorunun cevabi sorunun sacmaligi kadar gereksiz. En sevdiğim kiyafeti cerceveletip duvara asmak yerine kullanmayi tercih eden kisilerdenim.
Eğer bir hastalık var ise evet durabilirim ona bakarım ama yoksa duramam
Eğer bi engeli varsa başımın üstünde yine taşırım başkasınada göz ucuyla olsun bakmam
Niye dokunmayayım. Dokunmayacaksam eve heykel alır koyarım. Saçma.
Duramam bi sağlık sorunu ya da bi zorunluluk yoksa tabi
Onu Ölümüne Kadar Çok Seversem o İstemeden ona dokunmam
Evlenmenin ne anlamı var o zaman. En azından cinsel ihtiyaç için olunur. Kimse duramaz o kadar.
Asla hayır.. Ki dokunsal biri olarak sıklıkla dokunmalıyım.
Hayır tabii ki. Ama sağlık sorunları ise ve çok seviyorsam evet mecbur.
Tabiki Hayır yakaladigim yerde her firsatta taciz ederim
Kimse böyle biseyi kabul etmez ki diyelim etti illaki bi yerde aldatır
Eşimse zaten durmusum o zamana kadar sonrasında neden durayım ki
Evliligin amaci paylaşmaktır, lakin diğer türlü insan neden evlensin ki amaç çıkar üzerine ise zaten o evlilik çürüme yapar bir süre sonra ayrılık getirir
Mantığı olmayan bir soru. Bari hastalıktan sebep mi ya da bi çekinceden sebep mi onu ekle soruya. Fantazi olsun diye dokunmamaktan bahsetmiyorsun heralde
Dokunmayacaksam neden evleneyim yahu. Kardeş kardeş oturmak için mi evleniyoruz, saçma.
Duramam en fazla dügünden gerdek gecesine kadar dura bilirim gerisi 9 ay 10 sonra hediyemi kucagına alır ve üsülünce 9 ay da ona dokunmadan duramam
İnsan neslinin sonunu getirmek istiyorsun sanırım..
Tüm canlılar doğa ve doğası gereği çiftleşmeye programlanmıştır, sevişmek kötü bişey değildir
Aksine mutlu eder.
Aramızdaki muhabbet ve sevgiye bağlı. Neden olmasın
mecazi anlamda dokunmamak mı yoksa hiç temas etmemek öpüp koklamamak ta dahil mi?
Niye yapmıyoruz onu anlamadım he bir sıkıntı varsa evet ilişkiye girmeden onu beklerim
sen ağaç arıyorsun bacı dokunmadan duran tek canlı o dur
Sen bile duramazsin dokunmadan diğerleri nasıl dursun
Hayır dokunmamak gibi bir şey söz konusu değil
Saglik acisindan karsilikli bir sorun yoksa iki tarafinda uzak duracagini sanmiyorum
Kadınlar saden kocaya dokundurtmaz kendini sevgilisi dokunabilir
Duramam eşim sonuçta hiç birşey yapamazsam saçını okşar severim onu
Çerçeveletip duvara falan asarım
Hiç mantik yok evlneme o zaman
Ben durabilsem, o duramaz; o durabilse ben duramam yani... 😂 😂
Duramam. Kimse duramaz
Durmam eşim sonuçtaa.
Niye evleniyoruz ki o zaman
durmam ama oyurabilirim
Sevişmeden uyumayalım.
korkuyorsa yapmam ama korkmasın ısırmaz 😊🙂
İmkansız. Dokunmadan aşk mı olur?