+1 yılKonuşmayı kesmesin diye nude teklifini kabul etmenin mantığı nedir..
Dünyada son erkek kalsa umrumda olmaz engeli basarım
Böyle bir ilişki nereye kadar gider ki zaten bir yerde biteceği en başından belli beklentisinden..
Ne kadar çok kız bu şekilde mağdur ediliyor şunlara pirim vermeyinde soyları tükensin artık70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. konuyu cinselliğe getiren ve senden yarı çıplak veya çıplak resim isteyen bir adamdan ne hayır gelir ki.. anında engeli basmalısın zaten.. bir saniye bile tereddüt etmeden.. yüzün gözükmüyorsa problem olmaz.. ki , gözüküyorsa da artık olan olmuş. adam gerçekten polisse muhtemelen bu resimle bir şeyler yapmaya kalkışmaz.. adam devlet memuru , bir şey yapmaya kalkışır da sen onu şikayet edip mahkemeye verirsen direkt meslekten ihraç ederler, memur da olamaz bir daha asla.. yani böyle bir şeye cesaret bile edemez.. ama böyle bir şeyi asla ve asla yapma bir daha.. kimseye.. nişanlın ister atarsın o ayrı.. sizden nude fotoğraf isteyen bir erkeği daha saniyesinde her yerden engelleyin.. bir daha da asla görüşmeyin.
43 Yorumla
Soran+1 yılBir gaflete düştüm işte, kendimi tanıyamıyorum bile böyle değildim ben kendini çok boşlukta hissediyorum yalnızım ondan herhalde engellemedim hala ekli Instagram da ama yazmıyor bende yazmadım zaten
Soran+1 yılBeni engellemiş bir de sizce neden lütfen yardımcı olun. Akıllı birine benziyorsunuz olgun da yardım edin neden engelledi sizce fotoğraflarim elinde midir?
+1 yılBunu sormak için biraz geç olmamış mı? Tabi ki tehlikeli. Neye güvenip paylaşabiliyorsunuz, bedeniniz bu kadar değersiz mi? düzgün bir erkek bulmak istiyorsanız düzgün bir kadın olmalısınız. ben erkek olsam bana iç çamaşırlı fotoğrafını atan kadınla bir saniye konuşmam, bana atan başkasına da atmıştır. benim helalimin bedenine başkasının gözleri değmiş diye düşünürüm. Bu yüzden her şeyden önce ilk önce kendi bedeninizin değerini bilin, sonra namusunuzun..
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Geç sorulmuş bir soru tabiki tehlikeli çok farklı amaçlarla kullanabilir.
Hepimiz hata yapabiliriz önemli olan tekrarı olmaması. Pişman da olmuşsun zaten.
Umarım kötüye kullanmaz diyelim ki kullanmak ile tehdit etti daha fazlasını istedi sakın yapma sonu gelmez çünkü.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İlk günden nude atarsan düzgün erkek bekleme.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu nude olayı da trend halinde devam ediyor.
Sonunu görebilecek miyiz. Net değil.
Yüzünüz görünmüyor ise, dert etmeyin.
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''17 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm görünüyor
- +1 yıl
O derece yani... Bir şey olmaz, abartmayın. Çok daha profesyonel çekimleri var. Kısaca öyle ilgi çekmez. Rahat olun...
- +1 yıl
Hep diyoruz. Mesleğe değil. Adamın karakterine, şahsiyetine bakın diye...
Ama yok.
Yok ki..
Soran+1 yılTek meslekten değil tipi güvenilir geldi ama ağır sapık çıktı
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Bir şey olmaz. Tehdide uğrarsan. Cumhuriyet Savcılığına onu şikayet edeceğini söylersin. Hayatı biter. Polis miş. Yüz karası. Rezalet. Ne olacak...
Kısaca dert etmeyiniz bir şey olmaz.
Soran+1 yılYok bende bir şey yapabilcegini sanmıyorum sonuçta mesleği riskli böyle bir riski göze alamaz. Korkar daha bana neler dedi yatarız vs bende evlenmeden olmaz kafasindayim dedim geri vites atti
- +1 yıl
Bir şey çıkmaz. Rahat ol. Ancak her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin.
Çok çirkinleşen var. Ayrılıklarda... İyi bir analiz şart.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın amacı zaten belli bunu sende anlayıp atmışsın birde düzgün erkek bulamayacak mıyım diye şikayet ediyorsun, önce kafanı tercihlerini düzelt düzgünü denk gelir tencere kapak meselesş bu işler
21 Yorumla
Soran+1 yılFark ettim sapik gibi ama etkiledi beni dayanamadım ama pişmanım
+1 yılaman takılma o fotolarını yok ettireivlirim hacker arkadaşalr var
18 Yorumla- +1 yıl
çözdürüm sitersen
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım da nasıl olucak ki o varsa da fotoğraflarim telefonun da vardır bir de polis bir polisin teline nasıl girilir ki
- +1 yıl
sen al beni takibe
Soran+1 yılAlırım da tehlikelli adam polis sonuçta başımız bela ya girer
- +1 yıl
sen al
Soran+1 yılAlıyım mi takibe engellemiş beni fotoğraflarim telefonunda mi diye çok merak ediyorum
Soran+1 yılSesin çıkmıyor yardım et bana
- +1 yıl
takibe al beni
+1 yılDevamının gelmemesi çok sevindirici. Adam belliki tam bir sırtlan
125 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani devamı
Soran+1 yılYok edemez polis mesleği tehlike ye girer
- +1 yıl
Ucuz atlamışsın
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Sadece sohbet edecek biri istersen ben burdayım
Soran+1 yılYa engellemiş beni fotoğraflarim elinde değildir dimi. 😔
- +1 yıl
Fotoları saklar maalesef 😣
Soran+1 yılNiye engellesin ki resmen engeli basmış demek ki umursamıyor telefonun da değildir fotoğraflarim
- +1 yıl
Yüzün yoktu dimi o fotolarda
Soran+1 yılVar malesef hepsini de var engellemiş ya of nasıl anliycam fotoğraflarim elin de mi değil mi diye 😔
- +1 yıl
İfşa sitelerini takipte kalman lazım
Soran+1 yılYapmaz öyle bir şey ya neden yapsın ki meslek hayatı biter
- +1 yıl
O zaman artık olan oldu unutmaya bakmak lazım
Soran+1 yılFotoğraflarim elinde mi değil mi öğrenmem lazım ama nasıl
- +1 yıl
Ancak mahkeme yoluyla olur başka nasıl olacak
Soran+1 yılDurup dururken nasıl mahkeme ye veririm sonuçta ben gönderdim fotoğraflari yaşadığımız şehir çok küçük karkolun orlara gitsem onu görebilir miyim ki
- +1 yıl
Görsen n'olacak sen başına daha çok iş açmak istiyorsun
Soran+1 yılHayır fotoğraflarim onda mi öğrenicem. Yani ortalığı yıkmıycam insan gibi sorucam
- +1 yıl
İsmini filan biliyosan bulursun
- +1 yıl
Hem yok filan der nerden bilicen ki
Soran+1 yılİsmini biliyorum soyadını bilmiyorum soyadı yok Instagram da telefonu elime alicam gerekirse içim hiç rahat değil
- +1 yıl
Başka yere kaydeder telden siler asla bilemezsin
Soran+1 yılOf of çok sıkıntı ya ama engellediğine göre umursamiyor demek ki
- +1 yıl
Öyle düşünmek lazım artık
+1 yılİlk görüşte iç çamaşırlı fotoğraf atıp erkekleri abazalaştırıyorsunuz. Erkeklerde ne de olsa bundan çok zihniyeti yaratıyorsunuz sonra da düzgün erkek yok mu ya diye sayıp sövüyorsunuz. Sana bir tavsiye : bir insanı elde etmek istiyorsan ulaşılmaz takılacaksın
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle doyumsuzları gördün mü kaçacan. Eminim nude attıktan sonra görüntülü... isterdi
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla aynaya git çekin diye ısrar etti inşallah musallat olmaz başıma
- +1 yıl
Musallat mı olur? Hiçbir şey yapamaz sen endişelenme 😌. Zaten böyle salak insanla da muhattap olma. Polis olup bize örnek olması gerekirken düştüğü hallere bak...
Soran+1 yılEvet ya, adam sandım bende sapığın alası çıktı ama çok pişmanım neden yaptım böyle bir şey bilmiyorum
- +1 yıl
Hata yaptığın için kendini yıpratma. Çünkü her insan hata yapar ama hatalarından da ders çıkarman gerekir, umarım bir daha bu hatalara düşmezsin
Yüzünüz görünüyor ise belaya girebilir. Sizi tehdit unsuru olarak sizin aleyhinize kullanabilir.
00 Yorumla
+1 yılYakısıklı diye düşme sende bu kadar. Demek ki içinde varmış yapmışsın...
242 Yorumla
Soran+1 yılTahrik etti beni
- +1 yıl
Yav tahrik etmek zor değil. Özele gel bende seni tahrik ederim. Mesele burada sen beğenmişsin ve yapmışsın mutlu etmek için onu. Önüne gelen erkeğe atmazsın onu diyorum
Soran+1 yılAynen öyle iyi çözdün beni. 👏 Ne güzel tam istediğim tip diye sevindim ama sapık çıktı. Normal konu konuşmuyor asla hep cinaellik 😔
- +1 yıl
İyi de bu işin yakışıklısı çirkini yok. Demek ki sende çekicisin ki tahrik etmişsin e zaten erkekler hemen hazır. Normal yani. Kaldı ki dediğim gibi bende konussam senle illa iş oraya gelir. Ateşle barut misali
Soran+1 yılO konuda haklısın ama bu çok hızlıydı evine çağırıp bir şeyler yaşamamiz gerektiğini söyledi dakika bir gol bir beni f*hise mi sandı anlamadım mi
- +1 yıl
Belki de basit gördü fotoyu falan alınca. Bu şimdi foto attı çağırsam eve de gelir diye bakıp. İstekli gözüktüysen bir de
Soran+1 yılOrası öyle ama dedim ben evlenmeden olmaz kafasindayim diye olsun bir şeyler olur dedi çıplak fotoğraf atmadım diye konuşmayı kesti trip atti bu kadar sapık işte şansıma tüküreyim
- +1 yıl
En baştan atınca şımarmış. Tavrı koysan böyle opmaxd. İyi tarafından bak. Olay sürse belki kanıp gerçek yapacaktın güvenip. Bence sevin bile
Soran+1 yılHaklısın, buluşma teklif ederse gitmiyim dimi tehlikeli olur mu? Rahat göründüm sonuçta
- +1 yıl
Hayır tabii ki ne gitmesi iyi misin sen? Adamın derdi zaten iki bacak arası. Beğendin diye taviz verme kendinden
Soran+1 yılHaklısın, tecavüz edicek hali yok ama tehlikeli olur of çokta beğenmiştim ya 😔
- +1 yıl
İstersen yazarsın bana konuşuruz detaylıca ama dediğim gibi beğendin diye geleceğini tehlikeye atma sonra içinden çıkılmayacak durumlar yaşayabilirsin benden söylemesi
Soran+1 yılYazarım iyi birine benziyorsun diğerleri gibi yargılamadin beni düşüncelisin
- +1 yıl
Yok sadece hata yapma diye realist konuşuyorum sana
Soran+1 yılHala ekli bende yarın falan yazar diye ürküyorum
- +1 yıl
işi reele götürmediğin sürece kasma bu kadar. Anlık olmuş ve bitmiş ötesine geçmeden. Sadece dirayetli ol
Soran+1 yılHaklısın, inşallah karışjlasmayiz şehir küçük o ihtimal yüksek
- +1 yıl
Rahat ol. Ben sana fikir veririm haddin olmasa da elimden geldiğince
Soran+1 yılTeşekkür ederim size yazlicam yarin falan uygun olursa
- +1 yıl
Tamamdır
- +1 yıl
geldiğinde görürsün artık:)
- +1 yıl
ne durumdasın toparladın mı?
Soran+1 yılİyiyim ya içim de hala pişmanlık var o kadar zaten gün boyu yazmadı bende yazmadım gece yazmasa bir daha yazmaz
- +1 yıl
yazarsa zaten sebep belli. Bunu kafanda oluşturup, hareket etmelisin. Yani gelme sebebi ne diye bakıp
Soran+1 yılYok ya zaten bu kadar sapık biriyle asla görüşmem. Bir arkadaşımın da başına geldi bu hatta iki arkadaşımın 😁 İkisinin de flörtleri bu gibi sapıktı sürekli onlar da cinsellik konuşuyordu ama onlar görüştüler baya tacize uğramışlar. Bende bunu bilerek ders alıyorum
- +1 yıl
hah bak mis gibi örnek var. Üstelik sen daha küçük hata yapıp döndün bu kararından ilerisine gitmeden. Bunu fark edebilmek önemli. Demek istediğim şu; yakışıklı diye kendi benliğinden taviz verirse herhangi bir kız bunları yaşar maalesef
Soran+1 yılNe kadar boşluktaysam taviz verdim, aslında böyle biri değilim cinsellik konuşan erkeği hemen engellerdim ama bunda yapamadım öyle boşluktayim kendini öyle yalnız hissediyorum ki tutunacak bir dal aradım heyecan aradım ama asla buluşmam korkuttu beni
- +1 yıl
bence de kork. Zaten buluşsan tacize uğrayacaksın. Bunu anlamak zor değil. Görünen köy kılavuz istemez
Soran+1 yılİşi baya cinsellige götürdü bana gel vs diye bende Evlenmeden olmaz kafasinda yaşıyorum dedim geri vites atti. Resmen hor görüldüm ahlaksız teklife maruz kaldım 😔
- +1 yıl
cesaret bulmuş fotodan sonra hepsi bundan ibaret. Basit görmüş seni yani. Muhtemelen bakire falan değildir götürürüm bunu demiştir
Soran+1 yılBüyük ihtimalle sordu zaten bakire mısın diye. Hiç düzgün konuşmadı ya o kadar sapık ki anlatamam. Hiç normal konuşması olmadı igrendim ya
- +1 yıl
hahaha hiç sekmiyor. Bakireyim de bu sefer de anal yaptın mı der bu tipler böyle :D
Soran+1 yılAy malesef bir de kültürlü güya iki üniversite okumuş aynı zaman da polis ve 26 yaşında ama ağızı sokak ağızı rezalet. Bir çekiciliği var ondan dayanmadim belki bilmiyorum ama asla ve asla o düşündüğü şeyi yapmam kimseyle yapmam istediğim kadar beğenmeyim asla yapmam
- +1 yıl
önce bir konuş öyle. İş oraya kayarsa postala direkt. Bu işler sütyen ölçün kaçla başlar, nudeyle biter :D
Soran+1 yılNe yapayım mesela zaten iş oraya kaydi o ahlaksız teklif yaptı 😔
- +1 yıl
dünkü sözünü unutma bugün yazacaktın. Ona göre bak hahaha
Soran+1 yılNasıl ya 😁ona böyle mi yazicam
- +1 yıl
yok ya bana yazacaktın sözde :D
Soran+1 yılHa dur yazicam 😁
- +1 yıl
heh yani şurada çayımızı yudumlarken keyfimiz kaçmasın :D
Soran+1 yılYa engellemiş beni fotoğraflarim elinde değildir dimi 😔
- +1 yıl
Yok ya rahat ol
Şerefli haysiyetli onurlu biriyse girmez bazı tipler şantaj niyetine kullanıyor sana öyle yaparsa ekinde geleni ardına koyma de
10 YorumlaGercekten polisse basina bela olamaz ama yalan soylediyse polisim diye o zamsn herseye hazirlikli olmalisin
27 Yorumla
Soran+1 yılYok yok kesin polis o konu da sıkıntı yok
Soran+1 yılAynen o açıdan rahatım.
Soran+1 yılBen pişman olduğum için sordum bir de
+1 yılIlk başta cinsellik konuşmuş zaten
Adam niyetini belli etmiş
Sende yakışıklı diye düşmüşsun paralı diye düşmüşsün
Sonra yok efenim dürüst erkek kalmadı mi diyirsun
Lan bırak
- sedat pwker00 YorumlaSen resmini atarsan hic bulamazsin düzgün olsa ciplak resim istemez
Ne sandin senle evleniceginimi30 Yorumla
+1 yılAtmasaydın. Bazı erkekler cinsellik konuşmaya cesaret edemezler hele de polis senden nabzı yüksek almış olabilir. Ve erkeklerin geneli nudeları arkadaşlarına atıyor
12 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapmak pek olmamış :(
- +1 yıl
@promethyus genelleme yapmadım "bazı"," genelde" kelimelerini kullandım
+1 yılBu devirde düzgün erkekten çok sadık erkek buomaya çalışmalısın bence.
10 Yorumla
+1 yılbişi olmaz ya. ne fotolar gördüm. hoş karşındaki insana bağlı aslında. iyi düşün iyi olsun
10 Yorumla
+1 yılTek dertleri kızlarla eğlenmek ya. Seven adam kalmamış
22 Yorumla- +1 yıl
Gerçi sende direkt nude atmışsın o da mantıksız
Soran+1 yılNude değil ama benzeri ilk defa bir erkeğe attim böyle fotoğraf çok pişmanım tahrik etti beni
+1 yılVallah hemen attiysan hata sende keske süreli atsaysin 3 saniye sonra silinenlerdenBanada öyle foto atan hatun denk gelmez bana yollsana bende sana yollardin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın derdi cinsellik belli, sende o yolun yolcusu gibi ilk konuşmadan özelini atmışsın. Nasıl güvenebiliyorsun sırf yakışıklı diye? Üstelik o istedi sapıkta sen atarken sapık değil misin?
30 YorumlaDüzgün birini bulamıycak mıyız diyen kişinin nude atması peki
11 Yorumla
Soran+1 yılNude değil bikinili fotoğraf zaten pişman oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılAmacını niyetini içini bilmediğin birine neden özelini atarsın ki ya kötü bir amaçla kullanırsa fotoğrafını
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Donlu foto atıp düzgün erkek mi arıyorsun mal mısın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven adamida kadinlar sevmiyor ilgi gorunce kacmak guzel heralde
10 Yorumla
+1 yılengelle butonun çalışmıyormuydu cici kız konu bukadar uzamazdı😁
41 Yorumla- +1 yıl
🤣 🤣 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. e sende iradeli ol tamam cinsellik ilişkide olabilir bu normal de zamanı var ciddiyet arıyorsan önce karşındakinin de ciddi olup olmadığını anlamaya çalış sonra nude de atarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnana babana göstersinde fotoları aklın başına gelsin
00 Yorumla
+1 yılHer konuşması sempatik gelene veriyorsunuz zaten bu özelleri. Değişikler sizi.
00 Yorumla
+1 yılNe yapacaksın düzgün olanlar evli olmayanlar sapık 😄 seçim senin
00 Yorumla
+1 yılilk konuşmadan cinsellik konuşan birinden ne bekliyordun ki?
00 Yorumla
+1 yılYüzün görünüyorsa twdeki ifsa sayfalarında yayinlanmasini bekleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz elizabeth yapmak için istemiş işte sapık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekleyip görecen.
Seni ünlü de edebilir rezil de.00 Yorumla Senin gibi kahpeler sayesinde tün kızları mimledik
Ölün ya26 Yorumla
Soran+1 yılBen kahpe değilim ama kendimi tanıyamıyorum
Soran+1 yılİlk defa bir erkeğe böyle fotoğraf attım şoktayım üzgünüm ama etkiledi beni yoksa her önüne gelene öyle fotoğraf atan biri değilim yanlış anladın beni
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- +1 yıl
Çok doğru dedin kardeş bana para teklif edenleri de çok oldu zere birine güvenip namsuzluk yapmadım
+1 yılYüzün görünmüyorsa sıkintı yokta bu kadar saf olmayın ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. fotoğraf hiç istemeyen bir ben varım galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel, bunu adam sandım ama sapık çıktı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle sürekli atıyor musun?
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayatımda ilk defa bir erkeğe öyle fotoğraf attım ettikledi beni çok hoş gerçekten ama pisman oldum
+1 yılPolis ise sizde onu korkutun. Kurumsal kimliği ile bana güven verdi ve özel resimleri paylaştı diye inan saniyesinde açığa alınır.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yaparsa bu dediğinizi kesinlikle yaparım zaten polis olması güven verdi
- +1 yıl
Polis de o şehirde sabit mı yaşıyor görevlendirme mi geldi? Sabit değilde biraz gönül geçer ilişkisi olur.
Soran+1 yıl3 yıldır buradayım, aslen Edirneli
Soran+1 yıl3 yıldır burdaymış yani
- +1 yıl
Sıkıntı yok. İçin rahat olsun 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. İstediğini vermişsin işte
130 Yorumla
Soran+1 yılDoymadi mi çıplak istedi resmen olmaz deyince konuşmayi kesti
Soran+1 yılDaha ne evine bile çağırdı tek yaşıyor mus ilk dakika dan bir şeyler yaşarız demeye getirdi pislik ya
Soran+1 yılAsla görüşmem ama fotoğraf atmam kötü oldu şehir de küçük karşılasiriz bir yerde diye korkuyorum
Soran+1 yılCook pişmanım ya 😔 erkekler neden böylesiniz arkadaşlarım da öyle kimle konuşsalar hepsinin derdi cinsellik
- +1 yıl
Tamam sıkma canını sen de yapmasın sen de bir daha böyle bir hayatı uymuşsun bir kere nefsine zaten bir daha yapmasan
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa yanlış yere yazdın herhalde 😅
- +1 yıl
Etiket yanlış olmuş sanırım
Soran+1 yılOf nasıl öğrenicem 😔içim hiç rahat değil hadi fotoğraflarimi göndermemis olsam korkmam engellemesi umrumda olmaz şimdi huzursuzum
Soran+1 yılFotoğraflarim elinde mi değil mi öğrenmem lazım ama nasıl
- +1 yıl
Elinde tabi bir gün Sana karşı bir koz olarak konuşacak maalesef
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa Ama engelledi koz olarak kullansa neden engellesin?
- +1 yıl
Çünkü sen onu engelleme diye zamanı gelince bela olur umarım olmaz
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa Umarım olmaz ama çok kızı takip ediyor daha elinde neler vardır
- +1 yıl
Allah bilir kızlar da bu konu da çok hassas olması gerek belki de diğer kızlara da aynısı yapyor olabilir umarım seni unutur
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa Ya unutur da zaten unutmasa engellemez ama fotoğraflarim elinde mi öğrenmem lazım yaşadığımız şehir küçük karakolun orlarda gezinsen bulabilir miyim ki
- +1 yıl
Adam senin fotoğraflarını boşu boşuna istemedi ki bir amaçtan dolayı istedi, yani senin vücudun üzerinden masturbasiyon yaparak aklıncana boşalmaya çalışıyor yani fotoğrafların elinde olabilir seni korkutmak için söylemiyorum mesela bazı erkekler kızlardan çıplak ya da yarı çıplak fotoğraf istiyor bunları p*rno sitelerine para karşılığında veriyorlar yani onda olabilir. Şehrin küçükse muhakaki karşına çıkar
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa Çok korkuttun beni 😔 Of bu polis ama böyle bir şey yapabilir mi ki mesleği tehlike ye girer. Korkabiir şehir de küçükte nasıl bulucam Fake den yazdıklarıma cevap vermiyor ya amacı ne yani hadi takipten çıksa sadece anlarım hem engellemiş hem de açık olan profilini gizlemiş bu saçma geldi pek sağlam ayakkabı değil zaten çıplak fotoğraf icin baya ısrar etti kabul etmeyince konuşmayı kesti çok garip tekin değil çıldıracam ya 😔😔
- +1 yıl
Tamam o zaman sorun yok bişey yapmaz sana hem de ona fake hesaptan yazma korktuğunu belli etme bu kadar bişey olursa sen de onu şikayet et evet mesleği tehlikeye girebilir belki de polis falan değildir
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa Yok polis olduğu kesin bana saçma sapan videolar attı evdeki halleriyle videoları falan var ama bir şey de yapmasa fotoğraflarim onda olmasından rahatsızım. Ve üzülüyorum bu arada desteğin için teşekkür ederim 🙏 Digerleri gibi umursamamazlik yapmadın hemcinsini yargılamadan destek olan nadir kadınlardansin arkadaşlarıma bile anlatamadim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek sen de bir insanın ve herkes gibi hatta yapabilirsin yeni hata yapman çok normal o şerefsizi sana şerefsizlik yaptığını nereden bilebilirsin ki çok pişman olmuşsun zaten seninle dalga geçenler emin ol ki hepsi birbirinden beterler çok fazla takma onları sen. Bu da ne biçim polis sapık şerefsiz Allah belasını versin. Onların da kız kardeşleri bacılari var ama adamlıklari yok sen gel dm e benim de sana anlatacağım şeyler var. Çok şükür ben asla ben öyle bir hatanın kurbanı olmadım umarım hiçbir kız olmaz. Allah belalarını versin böylelerinin
Soran+1 yıl@Tubaacelyaaa Tabi Dm e gelirim çok teşekkür ederim, söylediklerin her zerresinde haklısın bu şerefsizz ötesi bir şey benimle dalga geçti resmen birazdan takip aticam deniz diye geçiyor adim
Paylaşırsa olabilir paylaşmaz sa bişey olmaz belki bakarak mast yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok haklısın yaşı kaçtı?
14 Yorumla
Soran+1 yıl26 bende 26
Cevap sahibi+1 yıldüzgün erkek bulamıcaz
Soran+1 yılBencede çok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılPekı hıc gercek anlamda sevgılın olmadı mı ınandıgın seven bırısı?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanıtla ama
+1 yılYav niye atıyorsun niye niyeeeeeeeee
20 YorumlaHangimiz atmadık ki yüz olmasın ama
21 Yorumla- +1 yıl
Hangimiz sevmedik çılğınlar gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılNude veya ilk konuşmada cinselliğe girenden hayır mı gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGirmek bişi olmaz ben çırıl çıplak atiyorum
10 Yorumla
+1 yılKaşar muamelesi gormekten bikmadiniz mi acaba
Cok ucuzsunuz10 YorumlaGüvenmediysen niye attın?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Bişey olmaz sıkma canını
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bişe yaparsa ki mesajları sakla ne olur ne olmaz şikayet edersin meslek hayatı biter onun
00 YorumlaUlan hem fotoğraf atıp hem de düzgün erkek bulamayacak mıyız diyorsunuz ironi mi bu soru?
00 Yorumla
+1 yılYüzünü çekmesen bi bok çıkmaz anca o resimle banyoya gider 😅
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz atcaksanda parayla at
14 Yorumla
Soran+1 yılSen parayla mii attın
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılKaç paraya mesela 1 tane fotoğraf kaç para ediyor
- +1 yıl
Bana ulaşabilirsin gizliden ciktim ordan yazaayim
+1 yılİlk muhabbette foto atan düzgün kadınlar😂👏
21 Yorumla- +1 yıl
Bugün de yıkıldik 😂
+1 yılGerçek bir polis olduğuna emin misin peki
05 Yorumla
Soran+1 yılEmiinim emin, Gerçek polis Instagram da videoları, resimleri dolu
- +1 yıl
Çok takma kafana hicbisey olmaz istesen yüzün değil şeyin bile görünse sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Banada atabilirsin sorun yok 😂
Soran+1 yılEşekler aynı çukura bir daha düşmez
- +1 yıl
Gizliden çıksana 1 dakika
+1 yılHayir demeyi ogrenmelisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtma ne diye elin erkeklerine inanıyorsun hakettin
10 Yorumla Niye ben düzgünüm. Karaktersiz olsak zengindik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer güvendiğin biriyse ya da yakın çevren onunla ortak değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum
00 YorumlaYüzün görünmüyorsa sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSen duzgunsun de duzgun erkek ariyon. :D
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler