Anladım, doğrudur. Lakin beğendiği için bakıyordur sanıyorum, sürekli her gördüğünde bakıyor bu şekilde. Ben ilk bakarsam daha rahat kalabiliyor gözgöze
Aga begenmeyi bırak vurulmuş sana ama sende kıymet bil sana karşı böyle diye sey yapma yani bazılarında ego oluyo acimamazlik oluyo adamin hoslantisini kullanıyorlar sen kıymet bil gitsin ☺
Sadece ben ilk ona bakarsaaam o da rahaat rahat bakip kaliyor göz göze😊 Aradaki fark ne anlamadim, o ilk bakinca rahatsiz olurum diye çekiyor ben ilk bakinca rahatça bakiyor?
Cekiniyo ne yapsın adam bak bu devirde hemen konuşan dan hemen açılandan uzak duracaksın bi erkek konusamiyosa açılamiyosa seviyordur tam tersi üzülen sen olursun biri sana hemen duygularını aciyosa:)
Ya bulamıyom bulmuyor bi ara bi tane geldi çocuk da tip yok 1.65 boy var bi özgüven var ama nasıl bisey bi konuşuyor flan beni etkilemeye çalışıyor güya s. ktri çektm direk inanki 😂
Haaa o yüzden mi böyle hareket ediyor.. Sadece ben ilk ona bakarsaaam o da rahaat rahat bakip kaliyor göz göze Aradaki fark ne anlamadim, o ilk bakinca rahatsiz olurum diye çekiyor ben ilk bakinca rahatça bakiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öz güveni noksan olduğu için çekiniyor kötü bir durum olacakmış gibi..Çünkü bu tıp erkekler paylanacak, utancak veya aşağılayacak korkusu yaşar.
Anladım, doğrudur. Lakin beğendiği için bakıyordur sanıyorum, sürekli her gördüğünde bakıyor bu şekilde. Ben ilk bakarsam daha rahat kalabiliyor gözgöze
Aga begenmeyi bırak vurulmuş sana ama sende kıymet bil sana karşı böyle diye sey yapma yani bazılarında ego oluyo acimamazlik oluyo adamin hoslantisini kullanıyorlar sen kıymet bil gitsin ☺
@Aysndekimsin3 tamamdir kanka yazdim bi kenara😉🙂
Deli gibi deli gibi 🤗🤗
Seviyor net başka açıklaması olamaz :)
Sadece ben ilk ona bakarsaaam o da rahaat rahat bakip kaliyor göz göze😊
Aradaki fark ne anlamadim, o ilk bakinca rahatsiz olurum diye çekiyor ben ilk bakinca rahatça bakiyor?
Tam da üzerine bastın adam karakterli iyi birisi çekingen bundan zaten böyle bi insan kaldımı hala bu devirde :)
Sen bakınca ilk cesaret aliyo ilk o bakmak istemiyo rahstsiz olursun diye :)
Ince fikirli kerata😊
Ben ona gülümsüyorum yine de gelmiyor bana konusmuyor🤔
😂😂 kerata niye dedinki
@monimoni34 çok utangaç demekki belkide sen ilki olacaksın bunlarida düşün :)
Iyi de gelip konusmuyor ki tatlimm
Cekiniyo ne yapsın adam bak bu devirde hemen konuşan dan hemen açılandan uzak duracaksın bi erkek konusamiyosa açılamiyosa seviyordur tam tersi üzülen sen olursun biri sana hemen duygularını aciyosa:)
Sen gerçekten seviyomusunki onu :)
Evet çok begeniyorum onu😉🙂
He anladım yakışıklı falan demek bi bana denk gelmiyo ya hep şerefsiz tipsizler geliyo postaliyorum hepsini allahın kötü kulumuyum diyom bazen acaba
Yok ya herşey vaktini bekliyor emin ol sadece sabırla bekle..
Ins ya biktim bu tiplerden ölsün hepsi beğeneceğim düzgün insan bulur ıns benide cok saol rahatladım canım
Tabi ki bulacak🤗🤗 senin gibi pozitif birisi hem de😉
Ya bulamıyom bulmuyor bi ara bi tane geldi çocuk da tip yok 1.65 boy var bi özgüven var ama nasıl bisey bi konuşuyor flan beni etkilemeye çalışıyor güya s. ktri çektm direk inanki 😂
Ins bulur dua et bari bende bekliyorum zaten ıns bulsun artık knk çok saol dua et bana
Olacak tatlim karşina çikacak elbet😉
Tesekur ederim iyiki varsın ☺
Seyor seviyor
Ay emin misin?😊
Sevinirim öyleyse
Emin deilim sonerim ama emin ol seviyo insan sevdiğinin yüzüne bakamaz utanır
Tırsıyor belli ki :D
Benden mi tirsiyor yok ya😊 ben çok güleryüzlü birisiyim
Bilemem :D
Bilirsin bilirsin, fikir yürüt😉
Şimdi sırrımızı ifşa etmeyelim burada :D
Hadi ama kanks yap bi güzellik😊
Haaa o yüzden mi böyle hareket ediyor.. Sadece ben ilk ona bakarsaaam o da rahaat rahat bakip kaliyor göz göze
Aradaki fark ne anlamadim, o ilk bakinca rahatsiz olurum diye çekiyor ben ilk bakinca rahatça bakiyor?
E yani. Rahatsız olabileceğinden çekiniyor. Günümüz hatunları malum, "Günaydın" desen, "hadi lan abaza" diye cevap veriyorlar :D
Utaniyor
Seviyor ama utangaç
Ayni şeyi neden yaziyon
ya seviyordur ya da tüm kızlardan çekiniyordur