Siz karışıyor musunuz / karışır mısınız sevgilinizin giyimine?
Var mı sınırlarınız?

Açıkcası o karışıyor ise, ben de karışırım. Ve bana da karışan bir kadın seçerim. Bu karışma ; ilişki de çok eğlenceli bir hale geliyor çünkü. Tadında olan kıskançlıklar, öpücükler, dolap arkalarında sıkıştırmalar...
Oldukça samimi diyaloglar...
Bir düşünsenize, kim gerçekten sevilip sahiplenmek istemez ki? Elbette, bu sahiplenme duygusu bir mal, eşya gibi değil kastettiğim duygusal anlam da benimsin hissi dir... Hoş tur, tatlıdır bana göre... Ve de olması gereken de budur. Ben kadınımın, kadınım da benim olmalı...
Diğer bir konu ise, aşırılıklara kaçmayan bir kadın seçerim. Aslında öyle bir ilişki yürütebiliyorum ama bu sefer ben de aşırılıklara kaçıyorum ve bir bakıyoruz ki. Her şey birbirine oldukça karışmış, sorgulamalar almış başını gitmiş... :)
Bu nedenle siz siz olun, her şeyi tadında bırakın :)
Oldukça gülümseten bir soruydu. Teşekkürler.
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
"sahiplenme duygusu bir mal, eşya gibi değil kastettiğim duygusal anlam da benimsin hissi dir... " 👏👏👏
✋❤❤❤✋
Kıyafetine karisacağim birisi ile sevgili olmamam gerektiğine inanıyorum. Zira açık birisi ile bile bile sevgili olursam onu öyle kabul etmeliyim. Kapalı giymesi konusunda ona karışma ve baskı yapma hakkım yok ve bunlarla uğraşmak da istemiyorum açıkçası.
Selamlar.
Kısıtlama değilde bazı kriterlerim olabilir kendisine ne kadar güvemsemde toplumdaki sapık gözlerin üzerinde olmasını istemem sonuçta sevdiğim insanın insanların bakışından bile rahatsız olmasını ve rahatsız olmak istemem..
Karışmayı sevmem kısıtlamak ile kıskanmak arasındaki çizgiyi bilirim ama karşı tarafda nerede nasıl davranmasını ve giyinmesini gerektiğini bilmeli karıştırtmamalı yani kendisi ölçüsünü yapabilmeli
Gorseldeki gibi giyinmesi seni rahatsız etmez mi yani
Peki bende merak ettim fikrini 🙂
Cevap
24Cevap
Hayir karışmam sadece fikrimi belirtirim. Bir kiyafeti beğenmiyorsam veya giymesini istemiyorsan baska bir kiyafetine ikna ederim. Kısıtlamak en fazla bu kadar olmalı zaten karsimizdaki de insan ve onun da zevkleri, tarzi var. Onun mutlu olmasi veya olmamasi bize de ayni şekilde döneceği için her daim desteklemek, mutlu etmeye çalışmak lazim..
Karışmam. Onu hangi giyim tarzı ile beğenip sevgili olduysam; aynı şekilde istediği tarzda giyinebilir. Benim istediğim tarzda giyinmesini istediğim bir kızı isteseydim, neden giyimine karışacak bir kızı tercih edeyim ki...
Bn karışmam bana karisilmasina da sinir olur tepki veririm sonuçta çocuk dglm bn nerde ne gycgmi iyi bilirm
Bu resimdeki giymesini istemem açıkçası özel bir davetde düşünülebilir (elit insanların olduğu bir davet)!
Çok açık giyinmediği sürece karışmam. Bana göre bazı bölgeler özel olmalı, karışırsam bu yüzden karışırım.
Karışmam aslında ama bazen yönlendirdiğim oluyor. Şu gömlekle pantolonu kombinleyebilirsin veya giydiklerine şu ayakkabı yakışır gibi.
Yani nerede durmasını gerektiğini biliyorsa karışmama gerek yok
Evet
Tayt mini etek şort
Dekolte noooo diyom
Erkekler fena kesiyor
Deliririm ben
Karışmam karıştırmam fikir sorarsa söylerim bu kadr
Ya salak salak konuşma git şuradan xjzjzk
Kendisine yakıştıramadığım bir şey olursa güzel dille söylerim.
Karışmam ama daima onunda kabul edeceği bir sınır olur
Aynı soruyu sormuşuz wşfpgösğcğgösşxl
Link atsana görmedim 🤣
Bi benzerini sormuşum pardon 😂
Ahahaha olsundu 😂
resimdeki kız tek gecelik
Hayır karışmam istediği gibi giyinebilir
karışıyom ama dinlemiyo
Arada karışırım 😃
Hayır isterse etek giysin fark etmez
Kıskanırım, karışırım illa.
Fikrimi söylerim ama çok karişmam
kotun altina koseli giymedigi surece karismam🤮
Resimdeki gibiyse karışırım
Evet diz üstü giymesine izin vermem
Ben karışıyorum hakliyimda
Karisirim cok dar giymesin yeter
Bencede bir erkeğin dar giymesi büyük sıkıntı.
Rahatsiz edici yanimda dolastiramam yani
Çok haklısın dar giymek sadece bazı kadınlara yakışır.
Ya erkekler dar giyecek erkekler rahat gecezecek diye bir şey mi var her şeyin bi üslubu var dar giymesini istemiyorum o da benden bunu isteyecektir ben de zaten evliyken dar giymem bu kadar.
Konuyu çok güzel ozetlediniz.👏🏻👏🏻
Dalga mı geciyorsun hak mı veriyorsun anlamadım valla ama tşkler sjka
Tabiki sana hak veriyorum söylediklerinde haklısın.
karısırım acık kısa giyinemez net
Karışırımm diz üstü ve dar şeyler giyemez
Karışmam
Karışmam.
Hayır hiç karışmam
Hayır, ne münasebet
Hayır umursamam
Cıks karışmam
Hayırr
Karışmam
Karışırım
Hayır karışmam