Güncellemeler
+1 yıl
Ya bunun bende birkaç eşyası var yazması şart yani kimse anlamıyor atamıyorum kullanamıyorum göndermem lazım o engelimde ama o kaldırdı şimdi engeli kaldırıp beklersem yazarmı? yoksa yazıp al şunlarımı diyeyim? o yurt dışında ona ulaşmam için konuşmam şart istemiyorum bende kalan bir saç kılı bile kalmasını
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
https://voca.ro/172IHnL9sz7R
Çok garip kadınlar var Türkiyede.
Hayır ağzına s. çmak istiyorum çok ağır bir tepki verip içimi soğutucam
Sen istemezmiydin en güvendiğin anda seni yarı yolda bırakanın it gibi dönmesini
Yoo bana ne :D
Kb benim yapım böyle canımı yakanın yanmasını görmeden mutlu olamıyorum
Çok çabuk soğur vazgeçerim ben zaten güvenmem kimseye kolay kolay ya da güzel diye bağlanmam flört eder sanırım bırakırım şu aralar ciddi kız yok gibi
Aldatan birini hala düşünmen ve ne yaptığını sorgulaman çok saçma, umursama artık bence
Zoruma gidiyor yaptıkları bana ait bana maddi anlamda da yaptığı şeyler var ödeyeceğim kimse anlamıyor ki
sakin yuz verme ararsa acma tersle bi amaci var ki yapiyo
Her yerden engelde zaten
Kendini niye düşürdün kız arkadaşına yazarak bu ilişki laçkalaşmış ya
Bilmediğim şeyler gsrdı öğrendim ayrıca bu yenisi değil benden önceki bunuda bırakmış benide bıraktı bu kız çıktığımızda oda beni gizliden buldu ona ulaşmaya çalışıyordu derdi vardı o kızıda susturdu zaten
Ulaşmak uzlaşmak istese dener zaten engellemiş kaldırmış çok takma
Belliki dengesiz ne buluyorsunuz böyle dengesizlerde.
Bişey bulduğum yok aldığı şeyleri gönderticem bitti zaten benim için
En doğrusu bu kuzum artk engel açmış kapatmış umurunda olmasın yoksa yıpranan sen olursun..
Umurumda değilki zaten
O zaman sorun yok.
Seni üzmüşler, nerden bulursun ki bu tipleri, ben asla aldatmadım vede senin gibi insanlar değerlidir. Değerini bilmiyor kesin ayrıl.
Ayrılmı kaldı adam ilişkiyi bitirmeden gitti kızla oldu
Yuh yani, hediyesi varsa ver boşver sa*lağı ses çıkmazsa da kalsın sende, Lan ben aldatmazdım yav seni, değerlisin çünkü, senin benim gibi insanlar sevgiyi hak ediyor kız, yok birde seks öpüşme diyenler ya bunlar hemen olacak iş değil zamanla da olur önemli olan sevmek sevgi duygusallık önemli. Boşver be hiç üzülme, bak üzülme kızarım 🙂 Sana erkek mi yok, düşüncesi güzel biriyle olursun. Sana gerçekten değer verebilecek biri ile ol. Seni sevsin, saysın yani saygı duysun, ihanet etmesin sadık kalsın sana güvensin, ilgi göstersin, karakter ara kız karakter kişiliksiz insanlar ile muhattap olma. İnsan gibi birini bul. Sen onun için o senin için ölsün yansın tutuşsun, bağlılığınız bir ömür olsun ama bundan önce sağlam karakterli birini bul.
Öyle biri bu dünyada yok beni içki içirtip öfkeyle bir erkeğin kucağına bıraktırdı ben sevilecek kız değilim
O onun pi*çl*iği oru*spu*çoc*ukl*uğu sen iyi birisin, neden sevilmeyesin kız sevilirsin, bu düşüncelerden lütfen uzaklaş, insan gibi insan bul insan olanı bul bak sana nasıl değer veriyor, öfkeyle konuşma lütfen şahsen ben senin gibi iyi biri ile olurdum ister bakire ol olma önemli olan sevgi kız bırak şu vefasızları insan gibi sana konuşuyorum, benim gibi insanları ara ara ki mutlu olasın, senin mutlu olmaya ihtiyacın var, seni üzeni senle beraber s*ik*el*im ama yeter ki o tatlı yüzün hep gülsün. Bu dünyada özgür gibi olan insanlar da var diyebilmelisin. Özgürlüğüm de kısıtlı ama 😏🙂 ben hayatımda karaktersizlik yapmayacağıma dair söz verdim kendime öğüt de aldım ama söz verdim kendime. Belki sırf iyi düşündüm diye kaybettim ama yıkılmadım, yılmadım, bir gün o da olur dedim, önemli olan iyi olması. Senin benim gibi yaralı insanlar iyi anlaşır bilir neyin ne olduğunu ben sana mesafeli olurdum çünkü sen yaralısın, çünkü karakterim bozuk değil, bu konular aşılır mutluluk için bunlar aşılır, iyiyi iste her zaman, kendi kabuğuna çekilme karamsar olmuşsun ama boyutu fazla, eziyet etme kendine, keşke düzeltsem seni, mutlu edebilsem, belki dünya o zaman düzelir. Her zaman destekçin olmaya hazırım bilgilerimi sana aktarıyorum çünkü yaşanmışlık bunu yaptırdı bana, görünüşte soğuk olan ben içimi biliyorsun artık gerçekte iyi biriyim ama senin üzülmene de dayanamam çünkü bir insan üzülmemeli, çünkü ben çok üzüldüm hayatta. Ama yılmadım senin gibi iyi insanlara hep yardımcı oldum, ama istediğim gibi bir iyi insan çıkmadı karşıma sadece senin gibi iyi insanlara bir yol gösterdim, bu iyilik için yeterliydi. Lütfen doğruyu bul vede mükemmel birini bul. Hayat yani her şey olur ama aşmak lazım bunları, kolay de yaparım aşarım bunları de kendine. Seni isteyen bir gün olur, bana inan güven. İyi insanlar bitmedi.
Aldattı olayından sonra muhatap bile olmaman gerekirdi
İki laf yapar yumuşarsın kesin
Aksine bir işim var yazdığında sonra bitti
Engelle o zaman ver eşylarıno
Engelde bende adam suriyede kargo göndermem için mecbur yazması lazım adamda engrli kaldırmış bu durumda napim bekleyip bir süre sonra engeli kaldırıp bekleyeyimmi yazmasını yoksa direkt yazıp al şunlarımı diyeyim
Direkt de yoksa yumuşarsın falan kızlar öyle genelde
Haklısın hazır öfke doluyum bitsin herşey
Bencede yani yoksa zaman ilaçtır derler ya öfken soğur
memelerini özlemiştir
Başkası var askerede döndü acaba noldu
aşırı derecede canımsın seni aldatan biri ile hala bişeyler düşnüyorsan malsın
Boş yapma aldığı şeyleri kargoyla yüzüne fırlatıcam bitti bende bişeyi falanda kalmasın gönlüm ne çöpe nede başkasına vermek istedi ona almıştım onunkilerde batıyor bende alacak verecek bişeyi kalsın istemiyorum
zeka özürlüsün
çok net
Senin kadar olmasamda
sordun söyledin
Bi daha aldatıcak seni, akıllanmamışsın 😅
yedekte olsun istiyor
Şimdi yazacakmı yazmayacak mı?
çok değer vermiyor boş kalırsa pişmanım falan der
Anladım
yani epeyce şerefsiz biri seni değersizleştirmesine izn verme bence
Birdahası olmaz o bana layık değildi zaten