Bir cocukla tanistik hoşlandik birbirimizden ve bana beni sevdigini soyledi ama sonra o bi anda geri cekildi nedenini israrla sorunca soyledi benim iyi biri oldugumu ama kendisinin ciddi bi iliski dusunmedigini vs vs soyledi kimseyle ciddi olmam senle alakali degil dedi istersen konusmaya devam ederiz dedi cok uzuldum ama 3 haftadir devam ediyoruz konusmaya onu kaybetmemek icin konustum ama ne yapacagimi bilmiyorum:((
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocuğun niyeti yatmak seni o kıvama getircek ama sen acaba seviyorumu böyle yapsam ciddi düşünürmü diye diye bir sabah kucağında uyanacaksın ve sonra sevgilim dedğinde höst ne diyosun sen diyecek
Dogru bildin zaten diyor bunu belli ediyor ben istemiyorum dedim ama sevdigimi de belli ettim yani bunu bildigi icin daha rahat davraniyor sanirim
Dikkat et çok düzenbazdırlad böyleleri bence vakit harcama baştan seni sınıflandıran birine zaman harcamaya değmez
En azindan durust falan diye duşundum kandirmadi direk soyledi istese ciddi dusunuyorum diyerek daha rahat kandirirdi böyle iyi bi yönunu buldum kendimce :(( Ama belki zamanla ciddi düşünür diye duşundum o yuzden konuşmaya devam ettim ama hep daha fazlasini istiyvek gibi
Çocuğun gidiş yolu doğru ama senin cevabın yanlış aşkım bu ilişkinin sonunda sınıfta kalacaksın ayrıca yanında her anında sadece seninle yatma düşüncesi olan biriyle nasıl rahat olabiliyorsunki
Rahat olamiyorum ama onu kaybetmek te istemiyorum bi de en basindan hiç konusmasam olurdu da bundan onceki sevgili vs muhabbetlerimin de bunda etkisi var gomlegin bir dugmesi yanlis iliklenince gerisi geliyor malesef
Yatak görünüyor diyosun
Yo o istiyor da bana karsi boyle yatıp geçmek niyetindeki biriyle olmak istemiyorum tabiki
Ama duygularından anladığım zaafın var ve malesef uzaklaşamazsan sonun sıradanlşmak olacak
Sen demin durumu ne kadar da iyi tarif ettin nasil anladin oyle oldugunu 😅 Onun gidiş yolu dogru senin cevabin yanliş falan baya iyiydi:Dddd
Zeki biriyim :)
Evet sanirim oyle
Bak zehracım benimde aşık olduğım bi zehra var ama bunu bilmiyor bilmesinide istemem zaten çünkü çok kötü hissedder nedense zehra isimli birini görünce koruma iç güdülerim kabarıyor ve ona olan aşkım konuştuğum hiç tanımadığım zehralrda kendini belli ediyor.. sana abi olarak söyleyim öyle ya da böyle bu çocuk terkedecek seni sen versende terkedecek vermesen veren birini bulup terkedecek iki türlüde o acıyı yaşayacaksın ama onunla yatarak sıradan biri olma derim irem , ebrar, elif ve zehra diye sıralamasın senide
Yaaa özel degilse anlatir misin kim bu Zehra nasil bir hikayeniz var.. Ya evet farkindayim ama bir de diyor ki hayatimda sadece sen varsin falan kendimi sana sakliyorum anlamiyorum bu cocugu zaten kurtulmaya calisiyorum bu durumdan ama zor duygularim var ona karşi bakalim zararsız ziyansız kurtulayım bu tür sadece ve sadece seks odaklı ilişkilerden istemedikce buluyor bni
İşte sana bahsettiğim ikna cümleleri aldanmaya hazırlayan duyguyla kremalanmış cinsel çağrı çığlıkları. umarım knmazsın.. zehra konusu gerçekten çok özel belki o zehra sen dahi olabilirsin ki asla bilinmesini istmem..
Burada liseden ayni okulda oldugum biriyle bile karsilastim cok tuhaf 😂😂 Ama yaştan anlasilir en azindan
Ama yaş olarak uymuyorsa o olmadigima emin olabilirsin kim nerden tanuyacak Zehrayi😂😂
Beni boş ver aşkım sen zarar görmeden bu ilişkiden sıyrılmaya bak
Sen değilsin muhtemelen çünkü o 19 yaşında :)
Öyle yapicam da sen soylesene lutfen merak ettim ipucu ver bari:))
Ne istiyorsun ki ip ucu konusunda
Sen 31 yasinda misin
35 oldum
Yaaa yaş farki cok fazla nerden taniyorsun ki sen bu Zehrayi
Yakınımdan.. yakın bana...
Nasil peki ayni iş yerinde falan mi calisiyorsunuz
Zehra.. özel dedim hayatım.. kapalı beyaz tenli çok çekici ve saf bi cazibesi güzel bi vücudu var onu öpmeye başlasam üç gün sadece o sürer
Yani benim tanimima uyuyor falan diyormusum ahahha
Her şeyime uyuyor
Opmek falan kisimlari degil tabiki sadece kapalilil dedim
Her şeyi hwr şeyime uyuyor ama uzaktan sevmek daha güzel sanırım
Servis şoforu falan misin😂
?
Yaş farki çok tabiki sizin bileceğiniz iş kimseye düşmez iki taraf ta istiyorsa sorun yok ta yaslariniz yakin olsaydi biraz daha iuiydi
Hayır canım nerden çıkardın iyi bir işim var ama söylemeyim
O bilmiyorki iki taraf istiyor durumu yok
Ya burda anonimsin zaten ama o kisinin bundan haberi olmadigina yani soylemedigine gore kabul etmeyecegini dusunuyorsun sana abi falan mi diyor yaş olarak buyuksun cunku
Hayır
Ayrıca söylemem zaten kabul etsede söylemem
Kabul edicek olsa niye söylemeyesin o kadar yaş varken sana adinla mi hitap ediyor vay be 😂 Patronu falan misin yoksa bak laf almaya calisiyorum:))
Farkettim aşkımda çabalama boşuna sadece aklın dağılsın diye bende cevap veriyorum
Ozelden yazsan olmaz mi ağabey bak abi diyesum geldi samimiyetten
Kabul ettim zehracın ama abi deme yinede
Abi dedik artik😄 O Zehra degilim biseyvolmaz
Seni kendine baglayip asil niyetini ortaya koymuş. Sen de bir umut onun istedigine yavaş yavaş gelirsin diye bekliyordur. Ne kadar etkilensen de kesip atman lazim. Zamanla daha zor olur, simdiyse bir süre zorlanir, sonra kabullenirsin.
Ciddi dusunmuyorsa bosver gitsin üzülen olma ciddi dusuneni bul derim
İşte onun da hayırlısı önemli olan
Neyse sabretmeue devam artık.. başka birşey gelmiyor elden
Tesekkur ettim:))
Rica ederim ne demek her zaman sana değer verenle ol
ciddi yol dediği evliliktir :D
Yani oyle cok bagli kalan bi tip degilim falan da dedi ama ya ben oyle biri oldugunu bilmiyordum :(( Konusmayi bitiremiorum seviyor gibiyim ama boyle cinsellik konusuna falan giriyor ne yapmaliyim sence
anladığım kadarıyla sürekli değişecek gibi geliyor. bırakırsa şaşırma. her şeye hazırlıklı ol
Diyor zaten ne zaman ne yapacagim belli olmaz diye en basindan hiç bulaşmamak en mantiklisiydi ama denedim şansimi malesef:(
bundan sonra alacağın kararlar önemli
Evet haklisin zaten sinirlerimi bozuyor:)
umarım doğr ukararı verirsin :D :D
Iyi dilegin icin tesekkur ederim :)))
rica ederim
Art niyetli amaci belli
Amacini direk soyledi herkesle yatmaktan ileri gitmem diyor bildigin
Unut onu pisligin teki empati yapsin kardesine yapilsa ne yaprdi.
Ya durum biraz farkli belki sever biseyler olur diye uğraştım da işte hep daha fazlasini istiycek gibi duruyor
Bekarlik sultanlik :)))
Yani oyle ama evlenmeden de bazi seyleri yaşamak skntılı olabiliyo
Kaç yasinda olduna bağli :D
Ayni yastayiz 22
Bence baskalari ilede filanda yatmis o ciddi diyince tutuştu
Tabiki yatmiş zaten bir cok kisiyle
Senlede yattimi
Yatmadik ama biseyler yaşadik ya bir yere kadar öpme falan vs