+1 yılAyrılmakla en güzelini yapmışsınız bence de.. Biri belki bir halt yiyemeyecek bile olsa bu tarz boş boş konuşmalar içerisine girmesi bana çok yersiz geliyor.. Hayır başka şaka mı bulamadın yapmak için derler adama.. Hoş bir üslup değil kesinlikle.. Keyifli günler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO kadar okudum okudum dedim oradaki ben sana kıyamam yazısını görmeden direkt ciddiye bindirip geçekten dövdürebileceğini düşünmek ben de mi sorun var yoksa arada daha farklı bir şey mi oluyor anlamadım. Orada sen direkt kadına şiddet ha diyorsun adamda ironisine kadın kadına olan bir şey kavga oluyor demiş. Orada kadına şiddete bahsetmediğini belirtmiş belki ben farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyorum zaten direkt ayrılalım dediğinde tm kendine iyi bak demiş. Hem şakasına demiyor mu? Sen iki günde aşık olunur mu dediğin için söylemiyor mu bunu?
03 Yorumla- +1 yıl
Sedece benim yaklaşımı bu belki orda gerçekten amacı farklıdır ama benim bu mesajlardan anladığım sen bahsettiği şeyi anlamadan ciddi algılıyorsun ve arada anlaşmazlık oluyor ama amacı zaten şiddetse ayrılmışsın zaten bu yaptığın en doğru şey. Ben sadece okuduklarım istinaden farklı bir bakış açısıyla görüşümü belirttim.
- +1 yıl
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Gerekeni yapmışsn zaten
Doğru kişileri hayatınıza aldığınız da daha mutlu olursunuz ama bu her zaman olmuyor ne yazikki olmadığında doğru kişi olmadığını anladığımız da daha fazla zaman kaybetmeden bitirmek en doğru karar olacaktır zorlamanın bir anlamı yok
Umarım istediğin gibi bir sevgilin olur mutlu olursun 🌸🌸00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa kızım bak aşağıda cevaplarını okudum bu soruyu da okudum yani bile bile göre göre insan devam edebilir mi ya tamam ayrıldın da bu ne hayalindeki erkek duyguları geç bu barzoya karşı duygu beslenmez bu mu ya garip hissetmek diye birşey yok aşk sevgi yoksa olum lu döverimli konuşuyor bide annen baban sana öyle şeyler demez bide kapalilik ile ilgili söylediği sakın böyle yobazlar ile birdaha asla aklını başına al
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, güncellemeyi görmesem cidden böyle bir erkeğe yani şakasını bile ima eden bir tipe yol verin gitsin diyecektim ama güncellemeyi gördüm ve şahsen içim rahatladı yani ne yalan söyleyim. Böyle erkeklerle ne flört olun, ne sevgili yani hiçbir şey olmaz bu tiplerle. Kesinlikle yakınlık kurmayın bir daha böyle insanlarla. Adanalı olup olmaması önemli değil, önemli insan olması ve bir hanımefendiyle nasıl konuşacağını çoktan öğrenmiş olmasıdır. Yaptığı şey terbiyesizlikten başka bir şey değil. Onu diyen biri tabii ki gelecekte de gerçekten böyle bir şey yapardı yani özellikle evli olsanız, "Karım değil misin döverim de severim de!" modunda yaklaşacaktı. Ucuz atlatmışsınız ve böyle bir maçodan kurtulmuşsunuz yani kısacası. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
40 Yorumla Şiddete meyilli biriyle evlilik net pişmanlıktır. Şakasına dahi döverim, söverim diyen adamla gelecek düşünülemez. Sana karşı her zaman kibar olmalı. Sinirlendiği zamanda bile oto kontrollü olabilmeli. Olamıyorsa yüzde yüz ağır psikolojik problemleri vardır. Zaten sağlıklı bir psikolojiye sahip biri bırak kadına şiddet uygulamayı çevresindeki hiçbir canlıya zarar verme eyleminde bulunmaz. Tartışmalarında da bile kalite olur. Hakaret içerikli konuşmalar yapmaz.
10 Yorumla
+1 yılYa bu kekolarla takiliyor musunuz aw muhabbetin boşluğuna bak. Omo normoldo soygolo, normali geç insan en iyi kavga aninda anlarsın. Ayrilmazsan ilerde olacaklara üzülmeyiz acikcasi, tercihlerinin sonucu. Umitcan uyguna giden kizdan farksizsin eger devam edersen.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten güncellemeyi oku körmüsin
Merhaba,
Gerçekten ayrılarak en mantıklı kararı vermişsiniz. Bu tür insanlara kadın ya da erkek fark etmez. Kesinlikle taviz vermeyin. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Senin yerinde olsam bende sert yapardım.
Bunlar güç gösterisi yapmayı severler. Savcılık ya da polis ile korkutursan sorun olamazlar. Neyse bundan sonra insan seçerken daha dikkatli davranırsın. Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle tipler muhatap olmaz zorunda kalmazsın.10 Yorumla
+1 yıl1cisi boş yapmasın keko 2 günde kimse kimseye aşık olmaz birde bir kıza böyle seviyesiz konuşuyorsa direk kıçına tekmeyi basın sonra ilerde başınıza bela olurlar birde allah aşkına biraz kaliteli insanlarla birlikte olun sonra bu kekolar yüzünden tüm kızlar bizi kötü sanıyor
00 Yorumla
+1 yılGüncellemeyi gördüm içim rahatladı. Sen erkenden almışsın bu tip tehditleri kolayca bağlanmadan ayrılabilmişsin. ben ilişkimin ortasında almaya başlamıştım. Neysek zararsız kurtuldum bende.
Tekrar iletişime geçmemesi için engellemeni tavsiye ederim aklını karıştırmasına izin verme00 Yorumlaannesine dövdürcekmiş gibi bir ima var sanırım biraz şaka mizah amaçlı söylenmiş bir söz lakin eski bir şarkı vardı acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyordu sanırım sözleri neyse demem oki 1 günlük sevgiliyle nasıl bir samimiyet kurulupta kavga edilip ayrılınabiliyor 1 gün bunların yasanması için çok erken değilmi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma tarzına bak Allahım yarabbim ama böyle hanzolarda suç yok ki suçun hepsi sizde bunlara yüz veriyosunuz konuşuyosunuz efendilik aramıyor serseri diye hayran kalıyosunuz böyleleriyle değil konuşmak selam bile verilmez
00 Yorumla
+1 yılBu kadar vizyonsuz bir konuşma üzerine kafa yormaya bile değmez ama "kadın kadına kavga olursa"falan diye birşeyler yazmış ya annesiyle tartıştıracak anladığım kadarıyla.
00 Yorumla
+1 yılabla sana nasıl davrandığına değil çevresine davranışına bak şiddete meyilli biriyse ayrıl bir gün sanada şiddet uygulayabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten tanıştık çevresini gözlemleyemem o Adana'da ben İzmirde ama şunu biliyorum kardeşlerinden biri kapalı banada açık olmak çok günah neden kapanmıyosun hep bunu düşünüyorsan ama tabi bu tercih meselesi demişti en küçük kardeşim açık giyiniyo ama benden korkusuna giymez falan demişti büyüyünce oda kapanır annem zorlamaz dedi
- +1 yıl
abla ayrıl bence zaten bir günlükmüş
- +1 yıl
gözüm tutmadı nedense bu çocuğu
Soran+1 yılAyrılık mesajı attım şu an uyuyor ne cevap vericeğini merak ediyorum açıkçası
- +1 yıl
sen bitirmeyi kafana koyduysan gerisi önemli olmamalı yani neden merak ediyorsun ki
+1 yıl
Bu ne abi şaka mısın m. q çocuna bak, ayrıl derhal ilk günden bunu yazıyorsa...
00 Yorumla
+1 yılAklın varsa hemen kaçar kurtulursun bundan, adam şiddete meyilli konuşma adabı bilmeyen milattan önce kalmış bir ayı.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyip ayrıliyim sence ilerde beni döversin diye korkuyorum diyimmi sence
- +1 yıl
Üslubunu tavrını beğenmediğini söylemen yeterli olur.
Soran+1 yılşu an uyuyo ama bunu mu diyim sence
- +1 yıl
Yaz mesajı her yerden engelle uzaklaş, nereden buluyorsunuz böylelerini
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılO değil de, eline şöyle sağlam bir sopa alıp şu adamı dövsene... Bir de erkeklik gururu dibe vursun...
10 Yorumla
+1 yılGüncellemeyi görünce rahatladım. Affetmek gibi bir hataya düşme. Bu nasıl kaba saygısız bir üslup böyle.
00 YorumlaNeyseki erkeksizlikten gözün kararmadı, böyle barzan mağara adamlarıyla bu kadar konuşmak bile beyinsizlik sendromudur
00 YorumlaBöyle bir tip seni nasıl kolay bırakmış hayret, ama sevindim. Psikopat oluyor böyleleri. Ayrılırsan öldürürüm gibi...
00 Yorumla
+1 yıl"Sanane olm" ne ya şu ağza bak nerden buluyorsunuz böyle tipleri alakasız olacak ama ayrıl daha iyi bence konuşma stiline gel hele.
00 YorumlaEn yakın zamanda bağı koparmalısın ne yapacağı belli olmaz.
014 Yorumla
Soran+1 yılNe diyip ayrıliyim sence ilerde beni döversin diye korkuyorum diyimmi sence
Soran+1 yılşu an uyuyo ve konuşmayı nasıl yazıcağımı bilmiyorum
Soran+1 yılYardım et baba
Soran+1 yılCan ben düşündüm ve anlaşamicağımızı anladım kavga edince bana karşı olan sert tavırların ve üslubundan dolayı biz ilk günden o tarz bi kavga yaşadıysak ilerde çok daha fazlası olur eminim o yüzden düzgünce ayrılmak iyi olur açıkçası bende sevgili yapmak gibi bi şey düşünmüyodum boşluğa düştüm hata yaptım o yüzden lütfen düzgünce ayrılalım ben uzunca bi süre kimseyle sevgili olmak istemiyorum
Soran+1 yılBöyle yazdım
Soran+1 yılşu an neti kapalı sence engelliyimmi yoksa cevap yazmasını bekliyimmi
Soran+1 yılMuhtemelen şey yapıcak karşı çıkıcak napıcam
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatını bok etmek için adım adım ilerliyorsun. Böyle daly*rak tiplerle çıkıp hayatınız maf etmeyin. Abinizi dinleyin...
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Cevap sahibi+1 yılAferin doğru karar
+1 yılBu veledin yaşı 10 mu? İki günde aşık mı olmuş özürlü 😂
10 Yorumla
+1 yılAffedersin de erkek seçimlerinize sokayım bu ne lan bu tiplerden hoşlandığınızı söylemeyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmakla iyi etmişsin, bundan hayır gelmez, kaba saba herif
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak iyi yapmıştın yoksa döver nedeni bile söylerdi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaç yaşındasınız siz? Aklı başında insan diyalogları değil bunlar.
00 Yorumla
+1 yılbırak 1 günlüğü 10000 günlük bile olsa. kocan baban haricinde kimsenin bunu söylemeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılayrılmanı tavsiye ediyorum gercekte yapmayacagı ne malum.. erkeklerden korkulur gercekten ya
00 Yorumlaİyisin iyisi herzaman bulunur. Sen ADAM olanını seç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsert erkekten hoşlanıyorsun galiba. eh ufak tefek dayakta baharat olur 😂ne diyeyim ben sana
00 Yorumla Böyle tiplemeler hiçbir kıza nasip olmaz inşallah. Ayrılmışsınız. Ondan kurtulduğuna sevindim😊🌹
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Şiddete meyilli tiplerden uzak durmaya özen göster bence.
00 Yorumla
+1 yılAnnesine kardeşine ya da doğucak kız çocuğunu kastetmiş olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun.
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''00 Yorumla Uzay boşluğu bile bu muhabbetin boşluğu yanında bir hiç kalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. bu ne ya sacma sapan kalitesiz bi tip dag ayisi birak gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaplanmış heralde siktimin apaçisi uzak dur, dedikleri de boş , boş yapmış bildiğin seni korkutmak için bi kadına dövdüreceğini ima etmiş
00 YorumlaBunu ima eder sonra işleve geçirir, ayrıl gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanane oğlum
Tam dayaklıksın
Ne güzel sevgili bulmuşsun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek şiddete meyillidir. Azcık potansiyel varsa, devamı da gelir
00 Yorumla Bu tiplerle uğraşmayın eğer adresini bilmiyorsa engelle sktr çek gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor ve ayrıldım.
+1 yılAaaa sakın onunla konuşma gibi bi yanlış yapma , tam şiddete meyilli bı insanla konuşuyorsun farkına var
00 Yorumla
+1 yılCok sacma konuşuyor dengesiz birine benziyor. Ve zaman gectikce sana olan saygisi bitecek daha kotu şeyler yaşayacaksın
00 YorumlaTerbiyesiz e bak utanmaz yolun başındayken bırak bence.
010 Yorumla
Soran+1 yılBugünde kavga ederken sesi daha normal gibiydi yine sinirliydi ama bu tarz şeyler söylemedi daha çok lan sinir etme beni ya falan gibi
Soran+1 yılCan ben düşündüm ve anlaşamicağımızı anladım kavga edince bana karşı olan sert tavırların ve üslubundan dolayı biz ilk günden o tarz bi kavga yaşadıysak ilerde çok daha fazlası olur eminim o yüzden düzgünce ayrılmak iyi olur açıkçası bende sevgili yapmak gibi bi şey düşünmüyodum boşluğa düştüm hata yaptım o yüzden lütfen düzgünce ayrılalım ben uzunca bi süre kimseyle sevgili olmak istemiyorum
Soran+1 yılBöyle yazdım
Soran+1 yılşu an neti kapalı sence engelliyimmi yoksa cevap yazmasını bekliyimmi
Soran+1 yılEvet haklısın
Doğru karar vermişsin bidaha hemen kimseyle konuşma.
00 YorumlaUzak dur ayrıl bundan kardeşim sana tavsiye bunu hemen acil bırak
00 Yorumlabulun böyle aptalları devam
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma mesajı attım şu an uyuyor ne cevap vericeğini merak ediyorum
Olabilir dikkat et tersiliski bile yasayan var
04 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz şimdi o mu herşeyi cinselliğe bağlamayı
- +1 yıl
Bu erkeklerin aklı fikri cinsellik
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz, gunese kursun atanda Adanaliydi 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılBak bak laflara bak toplanıp dövelim biz bunu 😌
10 Yorumla
+1 yılSeviyesiz bir insan ve şiddete meyilli
10 YorumlaKonusma tarzına bak iğrenç
10 Yorumla
+1 yılÇok aradın mı bu kültürsüzü...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi yapar bu sığır
00 Yorumla
+1 yılAğzına bile eder bırak dövmeyi
00 YorumlaKaynana geliyor başına dikkat et
00 Yorumlanereden buluyorsunuz bunları pes
00 Yorumla
+1 yıl1 günlük ilişki ve gerçekten bu kadar saygısız mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et daha ilk günden
00 Yorumla
+1 yılBirde bunu baştan söylüyor mu jsjsjs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Uzak dur..
00 YorumlaOndan hayır gelmez engelle
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler