Gözüne bakarken içimdeki sesleri de bir duysan. Öyle romantik oluyo ki. Yanına gidip elinden tutup onunda aklından geçen şeyleri gerçekleştirmek istiyorum elimde sihirli değnek var sanki. Onunla uzak yolculuklara çıkıyorum. Biraz devrik cümle oldu 😊🤦
Benim de başıma geldi. bakan kişi hareketsizce kalmış sadece gözlerime bakıyordu. sonra ben rahatsız oldm gözlerini çekmeden aradaki mesafeyi açtı ama önüne bakmadan gözlerime bakarak hareket ediyordu
Kendini tanıtsaydın hatırlatsaydın belki durum değişebilir die düşünüyorum. Ama hatırlatmamanda iyi bir şey. Çünkü bu hayatta ne yaşıyor ve yaşanıyorsa gerçek şeyler. Biri çıkıp hayalindekileri çıkıp sen sormadan söyleyecek emin ol
Yani cidden çok tuhaftı. orası bir klinikti o olaydan sonra işlemlerim bitmişti yok kontrol tarihi verdim kontrole gel dedi kontrole gittiğimde orda randevudan sorumlu bayan ya neden geldin işlemlerin bitti dedi ben de kontrol için dedim sonra dediğim şahıs geldi bir şey mi oldu geldin dedi şok geçirdim
Ya resmen adama ben bile tokat atasım geldi. Seni tekrar karşımda göreceğim gelmişsin hemen yardımcı olurum. Zamanın olup olmadığını sorarım. Tam dayaklık veya öylelerini yaşatmayacaksın
Sonuna kadar siz haklısınız. Çocuk size bakarak sanki bir şeyler anlatacak hissi yaratıyor ama kaçıyor. Hayatta cesaret olmazsa bir halt olmaz. O cesareti çocuk göstermesi gerekirken siz cesaret etmişsiniz ve olumsuz bir şey duymayı bile göze almışsınız. Çocuğun yaptığı çok büyük yanlış ve bundan dolayı size Maldivler de tatil yapmanız için bilet (burası sizin güzel kalbinizin hakettiği. Değer için) çocuğa müebbet hapis cezası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana çok oluyor. Hatta ayaklarım kalk kızın yanına git diyor. Ama gidemiyorum. Dizlerimin bağı çözülüyor
Sadece gözüne bakakalıyon komik olmuyor mu
Gözüne bakarken içimdeki sesleri de bir duysan. Öyle romantik oluyo ki. Yanına gidip elinden tutup onunda aklından geçen şeyleri gerçekleştirmek istiyorum elimde sihirli değnek var sanki. Onunla uzak yolculuklara çıkıyorum. Biraz devrik cümle oldu 😊🤦
Benim de başıma geldi. bakan kişi hareketsizce kalmış sadece gözlerime bakıyordu. sonra ben rahatsız oldm gözlerini çekmeden aradaki mesafeyi açtı ama önüne bakmadan gözlerime bakarak hareket ediyordu
İşte kilitleniyor. Yaşanılıyor. Sonra buna platonik aşk diyoruz. O erkeğin aklından, kız bir türlü çıkmıyor. İnanın bir daha karşılaşmayı bile istiyor
Bana bu şekilde bakan erkeğe ulaşmaya çalıştım mesajıma cvp verdi ama pek takmadı
Takmamasının sebebi neymiş
Yani bir bahaneyle soru sormuş hani ihtiyaç sebebiyle yazmış gibi yaptım cvp verdi teşekkür ettim bitti bu şekilde
Kendini tanıtsaydın hatırlatsaydın belki durum değişebilir die düşünüyorum. Ama hatırlatmamanda iyi bir şey. Çünkü bu hayatta ne yaşıyor ve yaşanıyorsa gerçek şeyler. Biri çıkıp hayalindekileri çıkıp sen sormadan söyleyecek emin ol
Tm da kendi hesabımdan yazdım kim old biliyor ve ben onun hesabına kadar bulmuş yazmışken duyg anlamıştır
O zaman kusura bakma. Senin hakkında kötü düşündü ve tekrar kötü düşünmek istemedi
Pisliğin biri o halde
Evet pisliğin biri. Senin fiziğini düşünerek affedersiniz fantazi yaptı veya böyle şeylerin hayalini kurdu. Özür dilerim haddimi aşıyorum
Yani o şekilde bakıp öyle davranması saçmalıktı hesabımı nerden buldun bile demedi
Aynen sonuç buraya çıkıyor.. peki siz bakışlarından anlamadınız mı hani sinsi sinsi bakmak vardır aşık olmuş gibi bakmak vardır
Yani cidden çok tuhaftı. orası bir klinikti o olaydan sonra işlemlerim bitmişti yok kontrol tarihi verdim kontrole gel dedi kontrole gittiğimde orda randevudan sorumlu bayan ya neden geldin işlemlerin bitti dedi ben de kontrol için dedim sonra dediğim şahıs geldi bir şey mi oldu geldin dedi şok geçirdim
Ya resmen adama ben bile tokat atasım geldi. Seni tekrar karşımda göreceğim gelmişsin hemen yardımcı olurum. Zamanın olup olmadığını sorarım. Tam dayaklık veya öylelerini yaşatmayacaksın
Yani arkadaşım ya belki öylesine sağlığın için verdi dedi de eminim yani işlerim bitmişti sorunum yoktu kız bile neden geldin dedi
Çocukta ki bakış fesatlıkmış neyse siz önünüze bakın romantik ve sizin yanınıza gelip düşüncelerini söyleyen veya hakkınız da hayırlı olanı bekleyin
Öyle yapıcam teşekkür ederim. anlattıklarımdan ne anladınız? Yani nasıl bir sonuç çıkardınız?
İyi anlamda mı kötü anlamda mı sonuç çıkardım ve son dediğimi mi kastettiniz 😊😊
Yok yani durumu size anlattım. genel olarak anlattıklarımdan nasıl bir sonuç çıkardınız?
Sonuna kadar siz haklısınız. Çocuk size bakarak sanki bir şeyler anlatacak hissi yaratıyor ama kaçıyor. Hayatta cesaret olmazsa bir halt olmaz. O cesareti çocuk göstermesi gerekirken siz cesaret etmişsiniz ve olumsuz bir şey duymayı bile göze almışsınız. Çocuğun yaptığı çok büyük yanlış ve bundan dolayı size Maldivler de tatil yapmanız için bilet (burası sizin güzel kalbinizin hakettiği. Değer için) çocuğa müebbet hapis cezası
Göstermiş olduğunuz cesaret için
Ayn maalesef anlattığınız gibi oldu sonradan da artık vazgeçti ztn istemedi
Teşekkür ederim görüşünüz için sizi de yordum çok sağolun
Rica ederim. Beklediğiniz yorumu yapabildiysem ne mutlu bana
çok güzel his oluyor özellıkle birşeyler hissediliyosa
O an sadece bakamı kalıyorsunuz
hayır utanıp gözümü çeviriyorum sonra ama baska bırıyle olan bakısmadan daha uzun suruyo bıraz
Anladım
Yine bir ergenus
Soruyu cvplasak
adamına göre değişir
genelde olur
Bazılarında