Benden 15 yaş büyük ondan hoşlanıyorum benim hayatımı bir adım öne taşıyacak biri zengin ve kariyeride çok iyi kendim ve geleceğim için evlenmelimiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende haklısın babanın evinde görmediğini elin adamında arayınca öyle oluyorsun evlendiğinde başına kakar açtın sayemde karnın doyuyor parası var diye yarın başka kadınla olur görmemezlikten gelirsin insan bu şaşar beşer..
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden görmemezlikten geliyim ne alaka şimdi bu aşık değilim boşarım alırım nafakayı
- +1 yıl
Bu kafayla bir yere varamazsın kalbini ruhunu okşayan okşayabilecek sana baktığında huzuru gözlerinde görebileceğin biriyle evlen tv de lux hayatlara zenginliğe özenme inan boş mutlu olmazsın yaşın baya genç konuşma tarzından belli yanlış düşüncedesin nafaka vermemek için yarın bir gün seni vurduğunda mı aklın başına gelecek? Kendinize çeki düzen verin artık para hırsının sonu yok
Soran+1 yılYa böyle milyarder değil ya adam sanki tvden göreyim özeniyim ne alaka
Soran+1 yılÇok gencim evet ama hayatımı yaşarım
- +1 yıl
Ne yap biliyor musun önce kızdır sinirlendir huyunu suyunu öğren ölç tart hiç bir şey senin huzurlu yaşanandan değerli değil bak işte sinirlendiğinde sana nasıl davranıyor bir erkekle konuştuğunda arkadaş olarak şiddete meyilli birimi öğren araştır sadece sana deği okuyan bütün genç kızlar yapsın bunu karşınızdaki adamın sadece kalbine değil ahlakına size bakış açısına da özen göster ufacık bir olayda sinirlenip vurup kırandan uzak dur. Yalnız parada kalma gençsin her genç kız gibi mutlu olmayı sevilmeyi hak ediyorsun ama adam gibi adamla ol anlatabildim mi
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten deneyeceğim
- +1 yıl
Demek istediğim aşk en son plan öldürmeyen sizi kırmayan saçlarınızın kokusunu içine çekmeye doyamayan adamlarla beraber olun kanma paraya ona buna asla el kaldırmayacak adamla başını yastığa koy hayırlısını diliyorum hakkında soruların olursa yardımcı olurum kib. Sadece fikir alış verişine açığım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağol
- +1 yıl
Kib 🙋♂️
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. kuran nimet ekmek musap çarpsın bak allah belamı versin ki evlenirim. Bana mutluluk verecek şey oysa eğer evlenirim yeter çok bıktım bu hayattan insanlardan herşeyden elalemi dinleme sen akıllılık et bak ben sana diyim
021 Yorumla
Soran+1 yılDemi hayatım kurtulur be
Soran+1 yıl38
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
- +1 yıl
Sanki hayatta bir travma yaşıyorsun diye sordum..
Soran+1 yılYaş farkım baya var ya hani çok sorun olur mu ki
Soran+1 yılBakalım ya belkide olmaz
Soran+1 yılBoşanırım neden boşanmayım alırım yerim nafakayı
Soran+1 yılÇok değil ya aşırı değil yani doktora yapmış üni hocası işte
- +1 yıl
Adamın haberi yok burda parası cinselliği konuşuluyor..😂😂
Soran+1 yılHahaha susun aman deyim 😅
Soran+1 yılHayırlısı be
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir erkeğin parasının ne zaman çok fazla olacağını, ya da zenginken tüm servetini nasıl kaybedeceğini bilen kimse yok.
Parası pulunu geçte, herifi zeki görüyorsan, sevebileceğine inanıyorsan yoluna devam et.
Dip Not : Hoşlanma geçici bir şeydir, 2 sevişirsin geçer11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılPara, mutluluk vs. için önemli bir etken sayılabilir ancak kesinlikle yeterli değildir. Daha değerli şeyler vardır. Hemde 15 yaş ne demek yaaa...
Kendine saygın olmalı. Kendinede, karşındakinede yazık ediyosun.07 Yorumla
Soran+1 yılNeden kendime ya da karşımdakine yazık edeyim ki
- +1 yıl
Ona duygusal olarak bağlı değilsin ve parasını yemek için evleniyosun?
Soran+1 yılTamam nerde kendime yazık ediyorum
- +1 yıl
Sevmediğin biriyle bi ömür geçireceksin. Kollarında mutlu hissetmediğin, sesinin sana huzur vermediği, kokusunu sevmediğin biri...
Kâbus gibi...
Soran+1 yılHaklısın evet
- +1 yıl
Kısacası o kişi sana özel şeyler hissettiremeyecek...
Ama herkesin hayattaki öncelikleri farklıdır. Eğer sen duygularını para uğruna hebâ edebileceksen, böylede mutlu olabileceğini düşünüyosan evlen bari...
Soran+1 yılAman tamam evlenmiyorum ya
+1 yılBence kendine yazık edersin hem erkek sana baktığı için kendini üstün görüp seni sürekli ezmeye çalışır ayrıca yaşı farki olduğu için de 10 15 yıl sonra seni yaşıtlarından kıskanmaya başlar ve iyice kısıtlar bence önce mesleğini eline al bir erkeğin boyundurluna girme sonradan hayatın klâsik Türk kadınlarınki gibi ev işi çocuk kocayı memnun etme arasında gidip gelir
19 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de okumuş ise seni sürekli küçük görecektir
- +1 yıl
Sırf zengin olduğu için evlenmek bir nevi kendini güzel bir için Feda etmekle aynı değerde bence abla ben senin için önce huzurlu ve hür bir yaşam sonra para kısmını düşünürdüm
- +1 yıl
Genel olarak gördüklerime bakarsam hayat çok kısa hem para için hem de yaşamak için
- +1 yıl
Hem evlenince seni aldatırsa ne yapabilirsin ki
- +1 yıl
Eğer evleneceğim diyorsan ki bence bu pek mantıklı değil üniversite okumak ya da iş sahibi olmal karşılığında evet de çünkü ilerde ne olacağı belli olmaz olur da bir şey olursa kendini güvence altına alırsın
- +1 yıl
Ama 15 yaş yani az değil
Soran+1 yılHaklısın ya düşünüyorum da gerek yok sanırım
- +1 yıl
Senin tercihin ben çevremden gördüklerimi yazıyorum bire bir Sahit olmadım umarım ileride pişman olacağın şeyler yaşamazsın çünkü yaşayn tanıdıklarımi görüyorum ve bu durum gerçekten çok kötü
Soran+1 yılAman bakıcaz ya olmaz belki de
+1 yılKendi ayakların üzerinde duramazsan doğal olarak amcalarla evlenmek zorunda kalırsın. Bence evlen.
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha yolun başındayım ben 😃 ama kısa yoldan iyi olmaz mı
- +1 yıl
evlen
Soran+1 yılTamam
+1 yılYa hadi ordan hoşlanıyormuş sen tam bir gold diggersın.
010 Yorumla
Soran+1 yılO ne kız 😅
- +1 yıl
🤣🤣 sensin işte hshshs para avcısı
Soran+1 yılAman bacım bu zamanda biraz hoşlandıysan maddiyatıda iyiyse basacan nikahı
- +1 yıl
Hııımm
Soran+1 yılHmm ya
- +1 yıl
Ne iş yapıyor ki :D
Soran+1 yılAkademisyen
- +1 yıl
Üff bende petrol sahibi holding sahibi felan sandım hshssh
Akademisyen ne kadar zengin olabilir ki
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılÖyle deme baya iyi durumu
+1 yılPara tamam. Peki fikir, eğlence, yaş farkından ortaya çıkan uyumsuzluklar. En basitinden 10 sene sonra bu adamdan cinsel olarak nasıl bi performans bekliyorsun? Tam olgunluğun başladığı çağlarda olacaksın? Para kurtarıyor mu sence her şeyi?
06 Yorumla
Soran+1 yılTabi kurtarmıyo ama sanki her erkek mi cinsel olarak bitiyo ya bir yaşdan sonra
- +1 yıl
Beraber bitmek önemli olan. Erkek senden önce biterse sen farklı arayışlara geçeceksin, böyle düşün
Soran+1 yılAman o zaman da boşanırım napıyım
- +1 yıl
Çözümü en baştan yapsan?
Soran+1 yılAman hayırlısı ya
- +1 yıl
Hayırlısı bu mu? 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi evet ama 10 sene sonra arada çatışmalar baslar
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya para kurtarmaz diyosun ha
Cevap sahibi+1 yılSosyal açıdan uyumsuzluk baslar
Eğlence aktivite
Yatakta seks ve sevişme
Soran+1 yılO yönden düşünmemiştim
Cevap sahibi+1 yılHaftasonu akşam sen eğlence isteyeceksin adam çıkmak istemeyecek
Seni özgür bırakırsa geceyi belki başka yatakta sabah edeceksin
ya da yaşlı kocaya sahip genç kadın olarak görülüp gereksiz rahatsan edileceksin
Daha bir çok etken
Soran+1 yılYa o kadar da yaşlı değil ki ya
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak istersen tkp edersin sana detaylı anlatırım
Soran+1 yılSaol gerek yok
Cevap sahibi+1 yılKeyfin bilir şöyle diyim sen 40 yaşına gelince hala enerjin olur hatt yüksek olur ama 55 yaşında ki herif yürüyen tabut olur kendine bakmazsa
Soran+1 yılAbartma be 55 yaşındakinin neresi tabut allah aşkına gerçekten çok abartıyosunuz
Evlen sikinti olmaz pan cin con pancar para her kapiyi acar aklina yaz bunu
03 Yorumla
Soran+1 yılPara herşeydir demi 😁
Soran+1 yıl😁😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara önemli fakat mutluluktan değil
01 Yorumla
Soran+1 yılPara varsa mutluluk vardır zaten
+1 yılEvlende harcasin seni
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni nasıl harcayacak anlamadım
Paradan önce güzel şeyler var mutlumusun
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni mutlu ediyo ☺️
+1 yılDaha düşünüyor musun
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😅
- +1 yıl
Bak şimdi, şöyle yapıyoruz. Sen evleniyorsun, enişteye de beni kardeşin olarak tanıtıyorsun. Gül gibi geçinip gidiyoruz. Baktın çok canını sıkıyor, bir plan yapıp ortadan kaldırıyor, tüm mirasına konuyoruz. Nasıl ama?
Soran+1 yılHahahah
Soran+1 yılAy yok ya o kadarda cani olamamm
- +1 yıl
Canilik hangi kısım acaba? Evlenmen mi, beni kardeşin tanıtman mı, ortadan kaldırıp mala konmak mı? Kafam karıştı da :D
Soran+1 yılEvlenmem niye canilik olsun ya
Soran+1 yılOrtadan kaldırmak falan 😅
- +1 yıl
E tamam, orayı eledik, gerisi ok mı?
Soran+1 yılHayır sen yoksun hayatımda 😅
- +1 yıl
Aman tamam be. İki dakika zenginlik hayali kurdurmadın. Ben bulurum kendime zengin bir abla hıh
Soran+1 yılHahahah tamam
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Artık herşey para...
033 Yorumla- +1 yıl
yani mantıklısıda bu.. Çünkü gerçekten çok bıktım bu hayattan o yüzden ekonomik olarak daha rahat yaşamak isterim bunu artık sadece kızlar değil erkeklerde böyle ister bence.. he olmazsada olmaz yani napim olmayan şeyin yokluğunu çekemem sonuçta dime. Öncelik durumu iyi biriyle evlenmek ama olmazsada gerçekten iyi niyetli biriyse beni seviyorsa tabiki onunla evlenirim. Yani şimdi böyle dedim diye gözünüzde para avcısı olarak görünebilirim ama öyle değil şimdi biri çıksa karşıma beni gerçekten çok sevse onun sevgisini hissetsem bana değer veren biriyse ama çok parası yoksa neden olmasın yine de evlenirim yani
- +1 yıl
hani yukarıda yazmışsın ya artık herşey para diye kusura bakmayın ama gerçektende öyle😂 ne yazık ki artık herşey para paran varsa güçlüsün paran varsa yaşıyorsun bu hayatı paran varsa mutlusun insan değişir eş değişir ama herşeye rağmen paran varsa varsın yani o yüzden aşk meşk gelip geçici şeyler bunlar ki artık gerçekten sevende kalmamış inanmıyorum bazı hevesler için hata yapmaktansa zengin biriyle evlen gitsin he tamam baktın olmuyor boşan gitsin
Soran+1 yılAkademisyen ya zengin dediysemde petrol kuyuları yok ama durumu baya iyi
Soran+1 yıl18 bin
Soran+1 yılHahaha üstünü bulamam
Soran+1 yılOkuyorum bende
- +1 yıl
okuyomusun bide valla sendeki şans kimsede yok git evlen😂 alırsın sende kendi mesleğini eline 1 çocuk yap 1 ev 1 araba 1 yazlık zorlar ama al arada benim içinde yurtdışına çık😂 zaten nafaka var market masrafı tamam giyim kuşam kendi maaşından ayır kral gibi yaşarsın aşkım İstanbul'da mısın😂 eğer istanbuldaysan daha ne istiyosun 😂😂😂
Soran+1 yılBebeğim o zaman ben evleniyorum ya ne bekliyorum ki 😅😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler