Psikolojiye göre kızlar babalarına benzeyen kişileri seçiyorlar eş seçiminde. Baba profili de ağırdır sinirlidir kodummu otutturur karışır kısıtlar. Bilinçaltımızda böyle işlemiş bizde öyle erkek arıyoz istemeden
Sen istemeden yöneliyorsun mesela erkekler de kendi annelerine benzeyen kadınları seçiyorlar. Dominant bir anneyle büyümüşse kız arkadaşı tarafından da domine edilmek istiyor
Benim annem aşiri sinirli biri ama ben asla sinirli bir kizla sevgili olmak istemem. Kizlar adına konuş. Biz erkekler karaktersizlere bakmayiz sizin gibi
@RaskolnikovunBaltası tamam ya bakmayın biz eziğiz efendi iyi temiz karakterli oldugumuz icin. Yalnizliga sevgisiz yaşamaya mahkumuz. Yaşayan ölüyüz. Yazma lutfen artik
Tamam sadece sorununu üzerine giderek ortaya çıkarmak istedim ama yazmayacağım. yine de son bir tavsiye bir kız olarak bu arabesk tavırlar da kızları uzaklaştırıcı özelliklerden biri
abi bak çözüm odaklı da yaklaşmıyorsun hemen bir napim banane sanane. Bi dur sakin ol ya. Keşke anlatsan ne den böyle düşündüğünü. şimdiye kadar kaç kıza açıldın mesela kaç kızla oturup sohbet ettin? ve neden olmadı onlarla.
ama tanımak için gidip konuşmak ve onların da gelmesi için bazı sinyaller vermen gerekmez mi dostum ha? oturup birinin gelmesini beklersen böyle olur işte? hiç mi kimseden hoşlanmadın
evet bu doğal bir dürtü, korunma duygusu vs. benzer şekilde erkeklerin de yine bu tip dürtüler ile geniş kalça ve büyük meme (doğurganlığa yatkınlık bakımından) tercihleri de sayılabilir. Ancak biz 10 bin yıl öncesinin mağara adamları ya da hayvan değiliz. Bunlardan daha çok şey arıyoruz erkek ve kadın olarak
Arkadaşım okuduğunu anladın mı sen? Bu doğal bir dürtü ama ayrıca ilkel bir dürtü, binlerce yıl sonra bu dürtü evrimleşti ve artık insanlar olarak bunu baz almıyoruz eşlerimizde çünkü artık mağara insanı değiliz anladın mı. Ama hala bunların ayrımını yapamayan kızlar var bu dürtüleri aşk sanıyorlar işte. Bu da neden kaynaklanıyor; cinsel gelişimn olmamasından, kızlar çok baskılanıyor ve kendilerini keşfedemiyorlar. E ilk ilgi gösterene de gidiyorlar. Gerçi ben neden yazdım ki bu kadar uzun sen yine anlamak istediğini anlayacaksın. ama lütfen şaşırt
Bak yine yanlış anladın ya allahım, Senin aklına cinsel gelişim deyince s e k s mi geliyor hemen? Cinsel gelişim demek kendini keşfetmek demek ve 3 yaşında başlar.
İyi o zaman kendi akılsızlığın. Vardir niye olmasin diyip de. karakter ariyorum dedin. İki lafinin ikisi de yalan. P*c sevdigini vardir demenden anladim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle arayan kız göremedim.
Arayana da inanmiyom zaten
Varsada azdır kadınlar şeytan benim gözümde
Sadece annesi sever başka da kimse sevmez türk kızı için aksiyon lazım
Ağzına sağlık güzel insan
inanmaman gereken bir şey yok her kız bir değildir kalp herkeste olmaz
Her kiz ayni
değil
O zaman efendi iyi erkekler yalnizken niye hep p*clerin sevgilisi var?
bana denk gelmedi demek ki
demek tek sorun efendi olup olmamakta değil kafa yapın uymuyordur bu kadar basit kardeşim
Ney denk gelmedi?
@RaskolnikovunBaltası sevgilim hic olmadi
Peki hiç sordun mu dostum neden olmadı diye?
@RaskolnikovunBaltası hicbir kiza acilmiyom bana bakmazlar diye
Cunku p*c degilim.
Yok.
O zaman şiddet ve cinayetler devam etsin mi? 😂😂
Psikolojiye göre kızlar babalarına benzeyen kişileri seçiyorlar eş seçiminde. Baba profili de ağırdır sinirlidir kodummu otutturur karışır kısıtlar. Bilinçaltımızda böyle işlemiş bizde öyle erkek arıyoz istemeden
Çok saçma
Sen istemeden yöneliyorsun mesela erkekler de kendi annelerine benzeyen kadınları seçiyorlar. Dominant bir anneyle büyümüşse kız arkadaşı tarafından da domine edilmek istiyor
Benim annem aşiri sinirli biri ama ben asla sinirli bir kizla sevgili olmak istemem. Kizlar adına konuş. Biz erkekler karaktersizlere bakmayiz sizin gibi
Ben insan bilinçaltı ile ilgili konuşuyorum. Sen zaten sinirli birini istemeyeceksin ama evlendiğin kişi öyle olacak bunu yazıyorum buraya
Kizlarla erkekler ayni degil. Biz kibar hanim hanimcik kiz isteriz. Siz kabadayi maço okuz serseri badboy istersiniz. Bu kadar basit
Hanım hanımcık kızın doggyde beli kırılır nası dayansın o
Amacin cinsellik senin. Defol git yazma.
Hanım hanımcık demeseydin tikim var.
tamam uzatma. P*c seviyon işte
Yani benim çevremdeki erkekler hep alfa aslında ve hepsi çok karakterliydi bi sorun yaşamadım
Alfa erkek yani p*c karakterli olmaz
Biz seviyoruz ama karşımızdaki adam gibi sevmeyince böyle oluyor
Ne oluyor? Anlamadim
Efendi ve karakterli seven kız var mı dedin ya var diyorum ben öyleydim mesela ama karşımdaki insan öyle değilmiş işte
Peki
Al işte her fikre açık olmayan, sadece benim düşüncelerim geçerlidir diye bir birey! sonra gelip neden bu kızlar bize bakmıyor diye yazarsınız burda
@RaskolnikovunBaltası tamam ya bakmayın biz eziğiz efendi iyi temiz karakterli oldugumuz icin. Yalnizliga sevgisiz yaşamaya mahkumuz. Yaşayan ölüyüz. Yazma lutfen artik
Tamam sadece sorununu üzerine giderek ortaya çıkarmak istedim ama yazmayacağım. yine de son bir tavsiye bir kız olarak bu arabesk tavırlar da kızları uzaklaştırıcı özelliklerden biri
@RaskolnikovunBaltası napiyim? Kizlar cok mu 4 4 lük sanki. Her halti yiyolar yalanci seytanlar
abi bak çözüm odaklı da yaklaşmıyorsun hemen bir napim banane sanane. Bi dur sakin ol ya. Keşke anlatsan ne den böyle düşündüğünü. şimdiye kadar kaç kıza açıldın mesela kaç kızla oturup sohbet ettin? ve neden olmadı onlarla.
@RaskolnikovunBaltası hic acilmadim
Yakısıkli oldugum icin onlarin bana ilgi gostermesini istiyom. Peslerinden kosmak istemiyom
@RaskolnikovunBaltası sen bana ne demek istedin
ama tanımak için gidip konuşmak ve onların da gelmesi için bazı sinyaller vermen gerekmez mi dostum ha? oturup birinin gelmesini beklersen böyle olur işte? hiç mi kimseden hoşlanmadın
Gizli uye size bisey demedi bana dedi hepsini
@RaskolnikovunBaltası hoşlandım ama açılamadım
Neden soruyorsun o zaman?
Haklisin. Bilinen bir gerçek zaten. Var mi diye sormak çok saçmaydı
Bu konunun uzman profesörüsün galiba
Youtubeda bissuru video var. Kadinlar niye p*c sever diye.
Zaten bilinen birsey her kadin karaktersiz p*c erkek istiyor seviyor
evet bu doğal bir dürtü, korunma duygusu vs. benzer şekilde erkeklerin de yine bu tip dürtüler ile geniş kalça ve büyük meme (doğurganlığa yatkınlık bakımından) tercihleri de sayılabilir. Ancak biz 10 bin yıl öncesinin mağara adamları ya da hayvan değiliz. Bunlardan daha çok şey arıyoruz erkek ve kadın olarak
O zaman efendi severiz diye yalan soylemeyin
Benim Biricik Sevgilim çok beyfendidir, hatta birbirimize Beyefendim Hanfendim diye hitap ederiz
Daha demin kizlarin p*c sevdigine dogru dedin. Dogal durtu dedin. Harbi ne yalancisiniz ya. kadinlara bosuna seytan demiyolar
Arkadaşım okuduğunu anladın mı sen? Bu doğal bir dürtü ama ayrıca ilkel bir dürtü, binlerce yıl sonra bu dürtü evrimleşti ve artık insanlar olarak bunu baz almıyoruz eşlerimizde çünkü artık mağara insanı değiliz anladın mı. Ama hala bunların ayrımını yapamayan kızlar var bu dürtüleri aşk sanıyorlar işte. Bu da neden kaynaklanıyor; cinsel gelişimn olmamasından, kızlar çok baskılanıyor ve kendilerini keşfedemiyorlar. E ilk ilgi gösterene de gidiyorlar. Gerçi ben neden yazdım ki bu kadar uzun sen yine anlamak istediğini anlayacaksın. ama lütfen şaşırt
Cinsel iliskiye mi girmek gerekiyor ne bos yaptin. Bi kizin efendi erkek sevmesi icin cinsel iliskiye mi girmesi lazim. Ne sacma dusunce
Bak yine yanlış anladın ya allahım, Senin aklına cinsel gelişim deyince s e k s mi geliyor hemen? Cinsel gelişim demek kendini keşfetmek demek ve 3 yaşında başlar.
önüne gelen ilk hödükle sevgili olmaması için hissettiği duyguların farkına varması lazım
Vardır niye olmasın. Biz de karakter arıyoruz ama bulamıyoruz
Vardir dedinya. Ben sevmem demek istedin
Arasan bulursun. Acaba aradigin tipler p*c olabilir mi?
Olabilir:(
İyi o zaman kendi akılsızlığın. Vardir niye olmasin diyip de. karakter ariyorum dedin. İki lafinin ikisi de yalan. P*c sevdigini vardir demenden anladim.
Yok ya çekiyorum ben sadece
Kendi hatan banane kardeşim. Hiç kuruntu yapip aglama burda
Tamam aglamam
Kendi düşen ağlamaz çunku
Doğru ama kalp bu napalim
yok knk
Yok maalesef
vardir
Vardir dedigine gore sen sevmiyorsun o zaman?
Var.
Kim var?
Birileri.
Yoktur
Var.
Uzatma yok işte
Uzatma var işte.
Ben inanmiyom malesef
Neden olmasın ki
Lan yok işte
Sen yoksun sanirim
Allah bilir herkesin içini