Sevdiğim çocukla geçen seneden beri (Yani 1 yıldır) aynı sınıftayız. Bu süre içerisinde ondan hoşlanmaya başladım. Sonu belki ayrılık da olsa onun benim olmasını istiyorum. Onu nasıl etkileyebilirim? Diğer kızlardan farklı olarak nasıl olmalıyım ve ne yapmalıyım?
Ya erkeklerin değil de onun dikkatini nasil kizlar cektigi onemli. Kisiden kisiye degisir. Ben Tatlı, sporcu, at kuyruğu saç modeli, temiz, sessiz, sır tutabilen kişilerden hoşlanıyom
Şimdi öylesine güzel bir kız ilerisi için teklif verse biraz araştırirdim sonunda hayır denmez yeni erkekler çabuk sahiplenir 😂 aman salma kendini evlenmeden olmaz sonrası pişmanlıktır bak
Cilve ne etkili arkadaş ! Cilve yapan ama benim kadar güzel ve çalışkan olmayan kızlarla konuşuyor. Tek nedeni cilve mi ? Biraz da gurur yaptığımdan uzaktan dikkat çekmek istiyorum. Sonra devamında ona göre gideceğim.. Tabi başarırsam 😃
Derslerinde başarılı olan bir öğrenci olduğum için o kadar vakit bulamıyorum. Ama yaşım küçük olduğundan dolayı bunu yapmazdım da. Benim istediğim şey derslerimi etkilemeyecek kısa süreli bir takılma. Zaten ayrılık etkilemiyor. Nasıl onu kendime çekerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya erkeklerin değil de onun dikkatini nasil kizlar cektigi onemli. Kisiden kisiye degisir. Ben Tatlı, sporcu, at kuyruğu saç modeli, temiz, sessiz, sır tutabilen kişilerden hoşlanıyom
Şimdi öylesine güzel bir kız ilerisi için teklif verse biraz araştırirdim sonunda hayır denmez yeni erkekler çabuk sahiplenir 😂 aman salma kendini evlenmeden olmaz sonrası pişmanlıktır bak
Seni sevmeyenin dikkatini çeksen ne olur çekmesen ne olur
Biraz ahlaksızca gelebilir ama çocuğu bir kere bile öpmeyi o kadar çok isterdim ki.. Ayrıca belki de onun dikkatini çekiyorumdur da haberim yoktur
Seni sevmese bile peşinden koşma boşver seni sevmeyenin dikkatini çekemezsin yanlış anlama ama
biraz göster dikkatini cek
Anlayamadım 😃
ben de anlatamadım zaten buradan bakasmntp
Güzel misin o yakışıklı mı
Hem ben güzelim hem de o yakışıklı
Güzelsen zaten dikkat çekersin bir şey yapmana gerek yok
Benden güzel olmayan kızlarla konuşuyor ama
Demek ki sen kendini güzel zannediyorsun
İyi de bunun hoşlanmış gibi göründüğü kız şişman?
Hoşlanmış gibi derken
Sınıfa kol kola şakalaşarak girerlerken gördüm. Mesela fizik dersindeyiz bu şahıs hala o kıza bakıp konuşuyor
Arkadaş olarak seviyordur gayet normal
Çok teşekkürler. Birde son olarak onun benden hoşlandığını ne gibi davranışlarından anlayabilirim
Herkese karşı özgüvenli konuşkan olup sana karşı utanıyorsa
Sanki biraz o havayı sezdim.
O zaman bana tebrikler 😃
Demek ki başarmışım
Hemen heveslenme bence
Zaten şaka anlamında demiştim. Hala ümitsizim
Yaşlarınız kaç sizin
Yaş yazsam hesap kapanır
Cilve yaP cilve
Geçen sene tartışmıştık. Aramız kötü
Unutur biz erkekler iki cilve yapana götümüz düşer
Cilve ne etkili arkadaş ! Cilve yapan ama benim kadar güzel ve çalışkan olmayan kızlarla konuşuyor.
Tek nedeni cilve mi ?
Biraz da gurur yaptığımdan uzaktan dikkat çekmek istiyorum. Sonra devamında ona göre gideceğim.. Tabi başarırsam 😃
Yav kafanın çalışmasının ona faydası var ki bunca beyğnsiz varken cilve her şeyi çözer
Boy ve kilon kac
Boyum 1.64 ve kilomu bilmiyorum. Ama fazladan kilomun olmadığı kesin. Vücut hatlarım da belirgin
Zayıf mısın kilolu musun ve popon göğüslerin küçük mü
Şimdi sen o kişi çıkacaksın diye korktum 🙂
Balık etliyim (Fazla kilom yok, vücudum sıkı ve dolgun) kalçam büyük ve göğüslerim de hafiften büyük ve kumralım.. O kişi lütfen sen olma 😃
Merak etme ben okumuyorum
Sence neden daha çirkin kızlarla konuşuyor
Tam sevişilecek birisin yani cocuk çok şanslı 😂
Valla çocuğu arzuluyorum ama gurur yapıyorum. Ders molasında bunu sıkıştırıp öpmek istiyorum.. dayanamıyorum 😃
Yetmez onun altına yatacan bacaklarını açacan sonra gözlerini kapatıp açacan 😁
Cıvıtma
Sevismek isterse yapmaz mısın
Okulda mı 😃
İmkansız
Okulda değil evde
Siz kaça gidiyorsunuz
Şimdi yaşım buraya uygun değil diye yazmazsın ama neyse. Direkt yazamıyorum altta kaç emoji varsa o sınıf seviyesine geçtik. Evet velediz
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
Ohaa ciddi misin daha çok küçüksün daha önce hic sevistinmi biriyle
Derslerinde başarılı olan bir öğrenci olduğum için o kadar vakit bulamıyorum. Ama yaşım küçük olduğundan dolayı bunu yapmazdım da. Benim istediğim şey derslerimi etkilemeyecek kısa süreli bir takılma. Zaten ayrılık etkilemiyor. Nasıl onu kendime çekerim
Evine çağır ders çalışma bahanesiyle
O zaman sonu istediğim gibi gitmez
En iyisi ben ders çalışıp gerçeklere döneyim. Görüşürüz abi 😃
Daha önce hic sevgilin olmadı mı senin
güzel giyim
Okul kıyafeti giymeden gidemiyoruz. Zorunluluk var
Vücut hatların nasıl (sana yürümeyeceğim korkma)