Daha iyileri sizin karşınıza çıksın 😊🙋🏼♀️
Üniversitede Sevgili olur mu olmaz mı?
Daha iyileri sizin karşınıza çıksın 😊🙋🏼♀️
Üniversitede ders sayısı az ve günün yarısından fazlası boş. Arkadaş ortamın zamanla olur. Vakit geçirdikçe de kendine göre birini bulursun. Ordaki çoğu insan artık hedefi hayali belli olan kişiler sonuçta aileden uzakta kendi başına yaşamayı ve kendi hayatını kurmayı öğreniyosun. Bunu düşünmeye ve olması için çabalamaya gerek yok. Zamanla olur
Ailemin yanında gideceğim üniversiteye şehir dışını bende istemiyorum ailemde istemiyor
Şehir dışı olması çok daha iyi olur kendi kendine yaşamayı nasil ogreniceksin. Parani idare etmeyi nasıl ogreniceksin. Ailenle güzelce konuşup şehir dışına ikna et derim. Üzgünüm ama onlar her zaman yanimizda olamaz tecrübe edinmek kendi kendine yaşamayı öğrenmen gerek
Cevap
11Cevap
Ararsan bulamazsın aramazsan birden çıkıverir karşına
üniversitede sevgili çok güzel olur. iş ortamında bulmak zor. okul ortamı güzel.. kap birini erkenden
Aynen öyle
Ben liseden itibaren isterdim çocukluk aşkı ama olmadı :(
amaan boşver be ya.. hayırlısı olsun
Eğer evlenmek için istiyorsan pat diye sevgili yapılmaz, biraz zamana yayarak tanırsın sonra duruma bakarsın
17 senedir zamana yaydık sonuç bir hiç
İşler öyle yürümüyor. İki tarafta birbirine karşı en yakın arkadaşına gösterdiği samimiyeti ve yalan söylememeyi beceremiyorsa o iş zaten olmaz.
Ben bir erkeğin peşinden koşmam rezil gibi
Erkeğin yapması gereken bir şey
İyi bir erkeğin sana yürümesini sonsuza dek beklersin o zaman. Sadece iyi erkeklerin %1 i yürür oda en erken kendini içinde kararlaştırırsa 1-2 ay sonra. Sonra neden bana hiç iyi erkek denk gelmiyor diye yakınma çünkü neredeyse tüm kötü erkekler bir kıza yürür iyiler edebinden bunu yapmaz ve bunun utangaçlıkla uzaktan yakından alakası yoktur
Zaten sizin utangaç dediğiniz “pasif erkekleri” ben hayatımda istemem öyle bir erkekle “evlenme sorumluluğunada” kesinlikle girmem
Net ve ne istediğini bilen maddiyatı benim gibi olan birisi yakışıklıda yani kusura bakmayın ama ben kendimi çöplükte bulmadım
Benim de bir kriterlerim var bana her el sallayana cevap veremem
Diğer kızlar nasıl kendilerine göre birini anlatıp buluyorsa benimde bulmak en büyük hakkım
Şimdi bana önyargılı cevap vereceğini tahmin ettim ama istediğim birisi hayatıma girmeyecekse zaten hiç girmesin
Ben sevgili yapmak için sevgili aramıyorum
Hoşlanıp sevmek ve azda olsa bir “erkek” bile muhatap olmak için
Genel anlamda sorduğun için genel anmada cevap vermiştim böyle tamamlayarak soru sorarsan daha net cevaplar bulursun
Samimiyetsiz bulsanda çevrene uzak olacak sevgili olayı sana biraz daha özgür ve güvenli mi geliyor gibi
Hiç bilmiyorum istediğim hiçbir şey başıma gelmiyor lise bitiyor ve 1 tane erkekle bile arkadaş olamadım acıncak durumdayım
Seni içine kapatan ne ki günümüzde sahte bile olsa çok rahat sevgili bulur olmuş
Sahte istemiyorum oke
Senin istemen önemlimi insanlar sahte olmuş anlaşılmıyor
Öyle olacaksa bence uzak dursunlar daha iyi
Eğer gerçekten bir erkeği sevmiyorsam zerre üzmem ama çok ciddiyim üzerim
Sevdiğim bir erkekle konuşurken bile ellerim titrer benim ama diğerine tam tersi
karşına öıkan kişiye bağlı bence
Çok doğru söylemişsin hatta
Benimde hiç olmadı bu yaşıma kadar ama bende istiyorum
Ee napayım yani?
Pasif erkek olduğundan belki istemiyor olabilirler normal
Pasif değilim normalim
Biraz utangacım sadece
Senin neden hiç sevgilin olmadı
Utangaç erkekleri şahsen hiç sevmiyorum konuşmaya bile yeltenmem kızların istememesi çok normal
Kusura bakma
Ama teklif ettiğim olmuştu
Konuştuğumda oldu
Ama olmadı napayım yani
Kızları anlamıyorum zaten neden mecburuz size
Öncelikle lisede teklif geldide sen mi kabul etmedin ve üniversitede sevgilin olmasına neden mecbursun
Teklif geldi ama beraber olacağım tipler değildi
Zenginide etti fakiride ama hiçbiride aradığım veya kafa dengi insanlar değildi. Üniversite ortamını saçma samimiyetsiz buluyorum. Ama iş ortamında daha fazla samimiyetsiz buluyorum ondan dolayo bir an önce yapmak istedim
bu sevgili işleri öyle isteyince arayınca falan değil karşına birdenbire çıkınca olur akışına bırak güzel kardeşim
17 senedir olmadıda bende mi sorun var diyorum biraz çirkin veya karaktersiz olabilirim sanırım ya da çevremde ciddi bir sorun vardı
Karaktersizsen zaten olmasın insanlara zarar vereceğine yalnız takıl daha iyi. Karaktersizlikten kastın ne bu arada lakin yanlış anladıysam kusura bakma.
Lisede herkesin laflarını birbirine taşıdım. Yanlışlıkla birini sevgilisinden ayırdım
Zaten çocukta ayrılmaya meyilliydi
Çirkinim zaten
Erkek için tüm kızları sattım iyi de yaptım pişman değilim
Erkekler benim kırmızı çizgim
Belki de bu huylarını fark eden erkekler yaklaşmıyordur sana. Kendine yakıştırıyorsan sorun yok devam. Fakat şahsi fikrim daha düzgün bir insan olup ondan sonra hayat arkadaşını araman.
İnsanların benle konuşmamasının sebebi davranışlarım değil tipim.
Ben tipe asla bakan erkeklerden olmadım bu kişilere de sıcak bakmıyorum.. Bırak seni sevmeyen tipten sevmesin o önemli değil.
Seni soran olmadı okuldaki erkeklerden bahsetmiştim neyse boş yapma canım
Kardeşim kalbinin içindekiler tipine yansımış. Düzgün bir latife bile yapamıyorsun şurada :) İşin zor.. Haydi eyvallah.
Oke
Olmalı bece
Neden :D
Gayet tatli bir sevgilim vardı neden olmasın yani
Üniversite ya ondan öyle dedim biraz sinie bir ortam diye duydum
Olur olur. Asıl üniversitede olması daha iyi
Olur
Olur
benim de olmadı
Banane bundan
olur niye olmasın
Belki çirkin miyim diye düşünüyorum kime baksam sevgilisi varda
Olur neden olmasın ki
Çok samimi bakmıyorum hep liseden felan itibaren isterdim ama olmadı..
Hayat bu ne getireceği belli olmz
Neden mecbursun?
İş ortamında yapmak istemiyorum kesinlikle
Benimkisi zaten gereksiz ve boş bir ilişki olucak bozmaya bile çekinmeyeceğim bir ilişki
Şimdiden gelecekteki sevgilime nefret besliyorum
Sorun bende değil sanırım zorla içinde bulunduğum sorunlu arkadaş çevremde
Zaten lise bitti iş bitti
Hepsine engeli bastım ohhh
olur niye olmasin
Olur üniversitede hamile kalıp kürtaj olan kız çok
ne sacmaliyosun
Ne alaka a. Eına koydumun çıcupu
1 tane erkek arkadaşım bile olmadı sen diyorsun saçma sapan gereksiz şeyler
Bana or. Ları anlatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?