Çok umursamaz benim manitam olsun diğer arkadaşlarımınki olsun geneli umursamaz... Benim manita kafası rahat bi tartışma olsun ben uyuyamıyorum o ohh mandalar gibi uyuyor neden böyle nerden geliyo bu rahatlık ve düz mantık hareketler
Hır ırkıgı tınıdın mı kı dıyen m4llar gelmeden...
Hır ırkıgı tınıdın mı kı dıyen m4llar gelmeden...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sendeki fazla baglanma sanirim seni umursamiyor geneli oyle degildir yabi umursamamazlik iliskiye ve sana onem vermediyini gosterir benim dusuncem tabi
ben cok bağlandım evet evet ben misal telefonu açmasın uzaylılar mı kaçırdı diye saçma span düşünüp evham yapıyorum ve açana kadar arıyorum ama ben açmazsam o aramıyo dedıgın gıbı ne olcak kı orda bıyerde ugrasıyo duymamıstır dıyo ama bu benım artık zoruma gıtmeye basladı dün dışardaydı baya araadım açmadı dönmedi sonra uyumuş telefonu bozulmuş ulan benım aklım çıktı bısı oldu dıye rahatca uyumus nedenn
Tam bir aotal kusurabakma daha onceki iliskimi bundan bitirdim ariyorum konusuyoruz uyuya kalmis insan diyorki sık bogaz edilmegi etmeyide sevmem lakin insan bu sefer normal konusurken ne olduki diyor sonrasinda 5 6 kere aradigimda uyaniyordu ve dedigi lad uyumusum has siktirlan diyordum cunku uykum var yorgunum de eyvallah ya da ariyorsun sonrasinda cevap yok dedigin gibi bu sefer onemsiz gibi gormeye basliyorsun malesef haklisin seni onemsemiyor
aayy o ne ya uyuyakalmısım nedır mk bak en sevmedıgım sey he uyuyakaldın he aynen ınsaaatlarda calıstın gecelere kadar yoruldun uyuyakalmadan önce o yataga o koltuga uzandın oturdun yazsaydın askım uzanıyom uyuyakalabıılırım bak dıye allam ya senınkı de rahatmıs... Benım bu mal dun oyle yaptı uyuyamadım ben baya haber alamadım açmadı dönmedi yazmadı meğer telefonu bozulmus ulasmadı da bıyerlerden uyumus sonra actı aramamı uyuyom dedı sesımı duydun mu sen felan dıyo telı kafayı yemıs buda yemıs ama nasıl uyursun dedım haber verseydın bırınden annenden ondan bundan aptalll kustum ben sana dahada konusmucam dedım gonlunu alırım dıyo ne yapım sence normalde ama gunahını almaym hep arar açardı ılk defa dun oyle oldu
Bir kere okdu ise birsey yapma tabikide ya
bnane yapacam gönlümü alsın ne demek haber vermemek ben dün gece asla uyuyamadım aşırı kötü oldum o uyuyordu ama haber verebilirdi başka yerlerden
İllaki verebilirdi evet o biraz genislik ben senin gonlunu alirim kapat ceneni der gibi
ahahhaahahah ama güzel dille söyledi bilmiyorum bakacaz nasıl alacak
Sende bir istekliyim birde gomerim diyorsun hahahahs
ahdakjfh yaa işte bak böyleyim ben ahahaha ilişkide de hemen yumuşuyom mal gbi sert olmam lazım badgirl olmam lazım ahkdsjsa
😂🤣😂🤣 ben hic acimam teokimi veririm vallaha yoksa duzelmez kossun pesinden birazda alismis senin onun uzerine dusmenden birak biraz umursama bus eger diyecekki allah allah neden simdi boyle yapiyor falanlara girecek
bak sen bu işi biliyorsun evet ama nasıl umursamaz olunur bılmıomdfdh
Aradiginda hemen bir iki caldiginda acmiyacaksin uzunca calacak sonra accaksin mesajina aninda cevap vermiye eksin kimi zaman annemlerle cay iciyoruz sana yazarim diyeceksin vs vs hahahah
Mesela muhabattin tam ortasin yacagim diyeceksin geliyorum diye eksin 2 nerdesin diyene kadar bekliyeceksin meraklandiracaksin
ulaaan sen bi dahisinnnnn başka başka taktikler hadi hadi gönder hahahaha
Mesela isim var diyeceksin sonra kizdigindada tatli tatli diyeceksin ki yaa sen boylr adammmisin bunun icin kizmassin falana bagliyacaksin gonlunu alacaksin ama diger uandan yaraliyacaksin sonra konusurken bir anda kaybolacaksin babam cagirdi
O uyuya kaldiginda ya da yazmadiginda sen hic yazmiyacaksin kendini tutacaksin bus efer diyecekki allah allah hic yazmadi diye sanada yazmadin merak etmedin mi derse ben sana guveniyorum isin var sandim bu kadar hep bir merak icinde birakacaksin onu
hahahahaha olum sen kızları üzersin bakkk uygulucm bunları ama şu an telefonu tamirde ama o ulsn kdaar bısı yapamam jsdkfsg
hocm bunları not alım baska hkdsjfs
aay ne yazdıysan su ana kadar ben hep tersını yapmısım yanlız :(
Hahaha bu yuzden rahata baglamis en guzeli su ben dusa ya da banyoya gidiyorum diyeceksin 5dakika falan yazmiyacaksin yazarsa islerim vardi diyeceksin simdi giriyorum diyeceksin bitti yazsin dursun 😂🤣 acele etmiyeceksin hemen konusruruz yazayim falan diye surekli yaomiyacaksin ama araliklar koyacaksin sonrasinda yarim ustuju giyeceksin iste bakimmi krem mi suruyorsun ediyorum o zaman iste hayatim mi diyorsun ne diyorsan ben ciktim diyeceksin
Nesala arkadaslarin ilemi goruseceksin ona haber vereceksin biyle biyle diye ve orada arada yazdiktan sonra ona ben sana yazacavim arkadasim birsey anlatiyor diyeceksin
Kiskandirma cabasina girme sadece merak uyansıin kafasinda
hıı tamam sımdı yanı aramadan arama o yazıyosa gec don aramasına gec don konusurken bı anda ısım var de dönme merak etsın vs tamamdır ben şu aramasına geç dönmeyi yapmıstım neden gec döndün vs demıstı gdfgd
Hahahaha der der biraz anlasin seni bakalim
Kadın ve Erkek beyninde farklılıklar var bu ondan dolayı bazı şeylerimiz farklı
Umursamaz değiller sadece duygularını dışarıya yansıtamıyorlar bana göre.
en kötü ne olabilir ki. diye düşünüyorlar.
evet ben misal telefonu açmasın uzaylılar mı kaçırdı diye saçma span düşünüp evham yapıyorum ve açana kadar arıyorum ama ben açmazsam o aramıyo dedıgın gıbı ne olcak kı orda bıyerde ugrasıyo duymamıstır dıyo ama bu benım artık zoruma gıtmeye basladı dün dışardaydı baya araadım açmadı dönmedi sonra uyumuş telefonu bozulmuş ulan benım aklım çıktı bısı oldu dıye rahatca uyumus nedennnn
yahu banane diyor. hep mantık bu. ne olmuş olabilir en çok. bu tipler uzun soluklu işlerde de çaışamaz
ya ben meraktan gebermısım uyuyamamısım o uyumus abı bıde bana uyuyom askım dıo ashfjdshfkfjhj sen dalga mı gecıyosun ahaha ya sınırım bozuldu Şu an ben evdeyım işten ayrıldım ondan kfası rahat evde zaten dıyo sabah ulastı anca uyanınca sizce nasıl davranmalıyım tepkı vermem lazım buna
umursamaz davranan sen ol. yani bir problem çıkart. böylece sorunun ciddi olduğunu anlasın.
abı ya ben cok duygusalım ya mallık gercekten ya nasıl rahat uyursun tarzı sorun cıkarcam zaten
Sana öyleleri denk gelmiş
Bende öyleyim
taktik versene yaaa çok acil :D kodu söyle şifre ne hsfjhfhh
Gamsız olmak kafada biter xjsncnsnbxns
Oyle olması gerekıyo
Böyle iyi