Ben ne yapacam?

Üniversiteye gitmeden tanışmıştık, aradan 6 yıl geçti koca bir 6 yıl. 3 ay önce İngiltereye geldim yüksek lisans yapıp çalışıyorum para biriktirip türkiye ye geri dönüp onunla güzel bir yaşam kurmak isterken o beni 5 hafta önce terketti üstelik sebep çok saçma sapan şey. Annem ile tanışmışlardı geçen sene birden annemin ilk tanışmada söylediği bir kelimeyi aklında kurmuş birden ilerde bana karışmaya çalışır diyy kavga çıkarttı ve ayrıldı benden. Gurursuz gibi defalarca yazdım aradım ama cevap bile vermiyor. Ben yüksek lisansı sadece iyi bir geleceğimiz olması için yapıyordum artık okumakta istemiyorum çalışmakta istemiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum Türkiye ye geri dönersem kapısına kapanıp ağlayacağımı biliyorum ama istemiyorum. Ben ona hep sevgimi verdim onu kendi ailesinden bile korudum 6 yıl başka bir kızla asla konuşmadım çünkü öküz gibi aşıktım artık fişi çekilmiş bir makine gibi hissediyorum kendimi. Buradaki pijler aşk acısını gram bilmiyorum anlatıyorum durumu gel gece takılalım bir kız ile birlikte ol atlatırsın diyorlar oysa ben sadece bir kız ile konuşmak istiyorum o da beni istemiyor lütfen birisi bir tavsiye versin
Ben ne yapacam?