AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İliskiden korkmak değil de biraz güven kaybı yaşadığım cesaret edemediğim hâllerim var..
Sorabilirsiniz 😂
Bu kadın nişan atan toksik ilişkiden zor kurtulan biri nişan atalı 1 yıl oldu. Her kadın senin gibi bir adam ister dediğiniz ben de sana çok alıştım dediğiniz 5 ay zaman geçirdiğiniz birbirinize her konuda destek olduğunuz kişiyi yeri gelip aile sorunları yeri gelir iş sorunlarını paylaştığınız ama geçmiş travmalarınızdan ötürü korktuğunuz ve korkularınızdan dolayı karşı taraf üstünüze geliyor gibi hissettiğiniz (inanın öyle bir durum yok sadece geçmiş travma etkisi) o kişiyi özler misiniz yokluğunu hisseder misiniz?
Bende nişan atma olayı oldu, ama bu kadar kaptırmadım kendimi..
Siz ona arkadaş gibi gelmişsiniz belli ki, aklında hâlâ o yaşadığı acılar olduğu için, size karşı bir şey hissetmemiş olabilir..
Hisseder yokluğunuzu tabi ki, onca ay yanında olmuşsunuz.. ama arkadaş olarak görüyor sizi böyle hissettim ben..
Canım hayatım derdim o canım tatlım falan derdik sevgilinden farkımız yoktu her gün konuştuk falan niyetimizi ortaya koyarak konuşmuştuk her şeyi konuşurduk
Askere gittim 1 ay orada bile her şeyim oldu destek oldu her şeydr
Siz baya sevgili gibi takılmışsınız, sanırım o kişiye olan duygularını atamamış, sana söylediği sözler sadece laf olsun diye, yara bandı yapmış olabilir sizi kendine.. Ama onu unutamamış belli ki..
Kusura bakmayın ama böyle, onu unutayım diye size yaklaşmış ama unutamıyor..
Geri çekin kendinizi bekleyin bakalım, zamanla ortaya çıkar, susun ve gidin 🤷🏻♀️
Abi laf olsun diye 5 ay emek verilebilir mi çok anlamsız ya
Aklınıza yatıyor mu sizce
Bir şey hissetmediğiniz birini 5 ay çekebilir misiniz içiniz alır mı
Her insanın karakteri farklı oluyor, kimsenin kalbini de göremiyoruz, bize karşı ne hissediyor emin olamıyoruz.. Zaten sende emin olamamışsın ki buradasın maalesef..
O yüzden ben insanlardan her şey bekliyorum artık..
Sana psikolog lazım
Aynen var mı buralarda ya
Evet, sorabilirsiniz
Bu kadın nişan atan toksik ilişkiden zor kurtulan biri nişan atalı 1 yıl oldu. Her kadın senin gibi bir adam ister dediğiniz ben de sana çok alıştım dediğiniz 5 ay zaman geçirdiğiniz birbirinize her konuda destek olduğunuz kişiyi yeri gelip aile sorunları yeri gelir iş sorunlarını paylaştık niyetimiz belliydi sevgili olmak için görüşüyorum niyetim bu derdi ben ona canım hayatım derdim o canım tatlım derdi askere gittim 1 ay orada bile her şeyim oldu destek oldu, geçmiş travmalarınızdan ötürü korktuğunuz ve korkularınızdan dolayı karşı taraf üstünüze geliyor gibi hissettiğiniz (inanın öyle bir durum yok sadece geçmiş travma etkisi) o kişiyi özler misiniz yokluğunu hisseder misiniz?
Yani elbette özlenir şahsen ben bana destek olan, yanımda olan, ilgili olan birini özlerim hele travmalar varsa en umursamaz insanın bile aklina gelir kaldı ki kızlar bu konuya erkeklerden daha çok önem veriyor yani
Peki bu kadar şey paylaşıldığına göre o adama da güveniyor olmanız lazım değil mi
Tabiki güvenilir ama bu biraz da o kişinin yaşadığı travmalara ve güven sorununa bağlı bir şey çok hassastır bir kere bu tarz olaylara maruz kaldiysa güvenmek için biraz çaba gerekebilir
Anladım peki ortada hiç sorun yokken travmalardan ötürü kaçan kadın kafasını toparladığı zaman değer gördüğü el üstünde tutulduğu bu tarz şeyler paylaştığı adama geri dönmeyi düşünür mü
Düşünebilir belki deniyordur hemen birakacak mı yoksa bekleyecek mi diye ama bilinmez tabi karakterini bilmediğim için ben tahminde bulunuyorum
Anladım genel olarak soruyorum zaten kişiden kişiye her şey değişir tabii ki o tamamen kapattı kendini sadece tek açık kapı bıraktı
Biraz bekle istersen ama umutlu bir bekleyiş olmasın kesin döner diye düşünme dönmezse üzülürsün ama biraz gözlemle istersen olayları
Öyle yapıyorum konuşmayalı 3 ay oldu yakında bir sonuca bağlayacağım inşallah
İstersen arada onu ara tamamen iletişimi kesmedigini bilsin ki güven duysun sana
Bir düğün var haftaya orada karşılaşıyoruz onu bekliyorum o ara çözüyoruz inşallah
Hadi bakalim inşallah, hayirlisi olsun 🙂
Ya iletişimi o kesmek istedi sıra sıra sosyal medyadan çıkardı 1 hafta geçti İnstagram 1 hafta geçti facebooktan 1 hafta geçti twitterdan falan böyle 3 haftaya yaydı
Sadece whatsap storilerimi izler halen her attığımı tek açık kapı o
Demek ki yavaş yavaş fark ettirerek yapmış kesin kararlı olsa bir anda cikarirdi
Direkt iletişimi kesmek istiyorum demedi elbet ama çıkardığı için daha bir şey diyemezdim
Tabi bir şey dememeniz iyi olmuş biraz kafasini toplasin ama sizin ondan vazgecmediginizi bilsin biz kizlarin hoşuna gider bu durum
Evet onu bekliyorum bende kafasını toplamasını vazgeçmediğimi inanın hissediyordur enerji olayı var ya tek açık kapım var işte direkt bitiren bence de sıra sıra yapmaz
Yani enerjiye ben de inanıyorum yüz yüze görüşün bakalım inşallah hayırlısı olur ikinizin de hakkında
Çok çok teşekkür ederim ya çok sağ olun dua edin bana ☺️
Rica ederim, edeceğim mutlaka 🙂
Sizin de sormak istediğiniz şeyler varsa dinlerim sizi
Benim için yapılacak bir şey yok ya bahtsızım ben, teşekkür ederim ama 🙂
Aaaa estağfurullah öyle demiyoruz kötü erneji çekmiyoruz lütfen
Enerjiyle de bir ara çok denedim de ben umduğumu bulamadim
Ama inanarak yapmak lazım kullanıcı adınız nedir
Gizliden çıksam olur mu?
O yüzden sordum zaten çıkın tabii
İstek attım