Aşk İlişkileri Hakan Altun neden yalnız? Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En iyi cevabı şeyapıcam hadi bakalım. Güncellemeler+1 yıl Hakan baba beee Hakan Altun neden yalnız? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LoveAndEngineering Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Hakan Altun bile kendi sarkilarini senin kadar dinlememistir olm sal biraz. Sayende adam yalniz kalamiyor ahshsh 0 0 Yorumla
_Eycey_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Belki de başında beklediği aslında telefon değildir… iyi bilirim… 1 3 Yorumla Dropgun +1 yıl ne imiş Yorumla _Eycey_ +1 yıl Bilemiyorum bende telefon sanmıştım da… çok beklersin dediler… o aslında telefon değil dediler… Yorumla Dropgun +1 yıl kim dedi Yorumla
ir2323 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çünkü yani bana kalırsa kendi fikrimi söylemek istiyorum bence yani eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız demek isteri ki Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. "Telefonun başında bekleyenler genelde yanlız ölmeye mahkumdur" kendimden biliyorum 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şıpsevdi olup her kadına ayrı ayrı şarkı yazarsan öyle olur işte 0 0 Yorumla
Scubadiverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Telefonun başından ayrılamadı ondan 2 0 Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hakan altun yalnizmiymis 0 0 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adamın derdi seni neden gerdi acaba 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hakan Altun bile kendi sarkilarini senin kadar dinlememistir olm sal biraz. Sayende adam yalniz kalamiyor ahshsh
Belki de başında beklediği aslında telefon değildir… iyi bilirim…
ne imiş
Bilemiyorum bende telefon sanmıştım da… çok beklersin dediler… o aslında telefon değil dediler…
kim dedi
Çünkü yani bana kalırsa kendi fikrimi söylemek istiyorum bence yani eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız demek isteri ki
Bilmiyorum
"Telefonun başında bekleyenler genelde yanlız ölmeye mahkumdur" kendimden biliyorum 😂
Gerçek starlar yalnızdır
Şıpsevdi olup her kadına ayrı ayrı şarkı yazarsan öyle olur işte
Telefonun başından ayrılamadı ondan
hakan altun yalnizmiymis
Adamın derdi seni neden gerdi acaba 😂
Biz ne bilelim