Erkeğin çalıştığı yere çiçek göndermek saçma bir fikir mi sizce? Kendisi duygusal biri beğenir ama iş ortamında dalga geçerler mi? Not kısmına beni hatırlatacak bir şarkıyla göndermeyi düşünüyorum.
Aslında anladım, eminim benim için olduğuna muhtemelen bana ulaşamıyor daha önce ulaşmayı denedi olumsuz döndüm şimdi ben de ulaşamıyorum yani baya karıştı ortalık 😄
Babamın bir lafı var der ki: Giden gelse rahmetli deden gelirdi. Yani boşver geriye bakmayı önüne bak bence öbür türlü zaten çiçek miçek derken kendini düşüreceksin sonra o baskın taraf olcak vb. Mutlu olacağın bi ilişki değil. Gene de denemek istiyorum dersen sen bilirsin. Tabi diğer detayları bilmiyorum konuşmak lazım
Şöyle bir ayrıntı var o gitmek istemedi esasen ki gelmeyi de denedi ben engel oldum. Öyle baskın olacak bir karakteri yok. Mutlu olacağımı düşünüyorum o yüzden bu kadar çabalıyorum 😊
Onun çabalaması zaten doğal olan değil mi? Erkek biraz çabalamakta baskındır. O senin zaten üstüne gelmeli bu onun baskın karakter olmadığını göstermez ki. Ayrıca senin ona bu şekilde yaklaşımın karşıdaki kim olursa olsun huyunu suyunu değiştirir. İnsanların eline fırsat geçince nasıl kolay değiştiğini bilsen şaşırırsın. Detaylarını sen biliyorsun ben sadece anlattıklarından yola çıkarak bişe söylüyorum mutlu olacağını düşünüyorsan sen bilirsin. Hani önceden denememiş olsan derdim ki dene içinde kalmasın ama bu şu an geçerli değil :D
En İyi Cevaplar