Zamanla gözünüz gönlünüz kayar mı?😃

Merhaba,
Bu konuda fazlası ile dürüst olacağım isterseniz bana kıza bilirsiniz tepki gösterebilirsiniz herkesin görüşüne ve fikrine saygı duyarım ama kimse kimse kendini kandırmasın yani hepimiz ilk başta birlikte olmak istediğiniz kadının ya da birlikte olmak istediğimiz erkeğin dış görünüşüne ve görüntüsüne büyük önem vererek birlikte oluyoruz bugün görüntüsü kötü olan bir insana filinta gibi bir kız bakmıyor fiziği kötü olan bir kadına bir erkek dönüp de bakmıyor yakışıklı olan bir erkek özellikle, hani klasik olacak ama bir söz vardır davul bile dengi dengine mesela ben bedensel engelliyim hayatımı alacağım insanın da ister istemez ufaktan bir kusuru olması beni anlaması açısından ya da birlikte olmamızın daha rahat olması açısından daha faydalı olacaktır şimdi beni gidip de engelli olmayan manken gibi bir kızın almasın hiçbir zaman bekleyemiyorum. Tabii ki bu hayatta her şey dış görünüş değildir ama öncelikli olarak insanlar dış görünüşe bakarlar yani insan dış görünüşüne bakıp beğendiği insanla beraber olmayı tercih eder öncelikle, bundan dolayı beni de alacak olan bir insanın hafiften bir engelli olması beni anlaması veya benim onunla yan yana geldiğimiz zaman daha uygun olması yerinde olacaktır, çünkü bizim insanımız o kadar gereksiz ve boş konuşmayı sever ki yakın zamanda benim bir tanıdığım evlendi ve onun başka bir tanıdığı yani aslında aile yakını değil ama başka bir tanıdığı nişanlısını gördü ve söylediği şey bu kızın afedersiniz yüz ifadesi Trabzon ekmeğine benziyor düşünebilir misiniz insanların aslında dış görünüşe verdiği yorumlar ve tepkiler yüzünden biz dış görünüşe bu kadar önem veriyoruz. Eğer bir kadınla bir erkek özellikle erkeğin bir kusuru varsa ya da bir kadının kusuru varsa dış görünüşü kötü ise eğer birlikte oluyorsa nasıl olsa bunun parası olduğu için bununla beraber düşüncesi oluyor ama genel itibarıyla şöyle bir şey var biliyor musunuz yani çok güzel bir kadın eğer tipsiz bir erkekle ya da çok yakışıklı bir erkek tipsiz veya kendinden büyük bir kadınla beraber oluyorsa muhakkak işin içinde bir çıkar söz konusu oluyor. Netice itibariyle birbirini sevmesi tamamı ile yalandır sadece parası varsa doğrudur.
İmkanı yok
Bazı durumlarda nadiren ilgini az da çeker ama ilerde de olsa aşk besleyemezsin
Zaten aşk senin elinde olan bişey değil
Ve beğenmediğin birine de duyamazsın
Belki huyu, davranışları güzel olur ozaman sevebilirsin ama aşk olmaz asla
Gözünün gördüğünün gönlüne hitap etmesi gerek, gönlüne hitap edecek kişiler herkes için faklıdır.
Dış görünüşte, iç güzellik kadar önem taşır. Görüp etkilenmediğin birine karşı olsa olsa sempati beslersin, arkadaş olursun çok ileri gitmez. Mantıkla bir ilişki kuracaksan elbette ki mümkündür, güzel sonuçlarda doğurur fakat diğer türlü çok mümkün değildir.
Görünüşün de önemli olduğunu düşünüyorum ama öyle insanlar görüyorum ki, yüzünün kusurları dikkatimi bile çekmiyor.
Yani güzel huy ve güzel ahlakın kapatamayacağı şey yok..
Cevap
50Cevap
Görünüşü iyi değil ama çok güzel zaman geçiriyorsak tabi ki kankam olur. Erkek arkadaşlarımla çok güzel zaman geçiriyorum ama homoseksüel oluyor muyum? Hayır tabi ki. Birisini baştan beğenmediysem sonra da beğenmem. Şekilci diyebilirsiniz ama kimse beğenmediği elbiseyi , ayakkabıyı , ceketi giyiyor? Kim dışını sevmediği arabayı alıyor ya da evde oturuyor? Her şeyde ilk izlenim önemlidir. Sevgide zamanla olan bir şey değildir.
Nasrettin Hoca evlenmeye niyetlenir. Eş, dost bir hatuncağızı öve öve öve göklere çıkarırlar.-Şöyle huylu!-Böyle soylu!-Dünyalar güzeli... Hoca'nın gönlünü çelerler. Evlenirler. Zifaf gecesi yüz görümlüğünü veren Hoca, gelinin duvağını kaldırır. Aman Allahım! Çirkin bir gelin. Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için:-Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, kime görünmeyeyim? diye sorar. Hoca şaşkın:-Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen görün... der.
Böyle sorularda kızların cevaplarına bitiyorum
Yalancılar sizi 😁😁
Severmiş de bilmem ne
Bu devirde kimse tipini beğenmediğine 2 dk şans vermiyor
Eğlenip, iyi vakit gecirebiliyorsam sadece arkadaş olarak kalması benim için en ideali, başta etkilenmedigim birine sonradan o anlamda ilgi duymam neredeyse imkansız 🤷♀️
Tolstoy küçükken o kadar çirkimiş ki, annesi ona sık sık şöyle dermiş,
"Kimse seni güzelliğin için sevmeyecek. Onun için cesur, iyi ve zeki bir insan olmaya çalış"
~
Çok itici olmamak şartıyla çirkin bir kadını sevebilirim... Zeki olması yeterli. Ancak Frida Kahlo'yu bu kategoriye koymak doğru olmaz... Çünkü zekası, onun kontrolünün ötesine geçmişti.
Karakterine aşık olduğunda o insan dünyanın en güzel insanı olur. Kaldı ki hiçbir güzellik garanti değildir, yarın ne olacağımız belli mi?
Sevebilir miyim bilmiyorum ama beni kimsenin sevmeyeceğini yani bu soruya uygun olmadığımı bilmiyorum.
*biliyorum.
Merhaba.
Elbette sevebilirim, bana saygısı davranışı duruşu zaten zamanla dış görünüşünede aşık olmamı sağlar.
Dış görünüşü ile dalga geçip sonra aşık olduğum ve bana aşık olduktan sonra çok yakışıklı gelen biri olmuştu🤷🏻♀️
Iıhh görünüşünü biraz da olsa beğensem, yine belki derim.
Dışı da, içide gözüme, gönlüme hitap etmeli.
Bilmem büyük konuşup hayır demek istemem. Gönül ferman dinlemez ki aşık olduğum tipleri de arkadaşlarım at hırsızı olarak tanımlıyor hhdhs
Sevemem, zamanında denedim olmuyor. Aslında çok saçma; Bence kimse kimseyi sevmeye çalışmamalı.
Arkadaş olarak gördüysem öyle kalır duygular değişmez.
Cirkin derevesinde değilse, normalse zaten anlasmak yeterli.
tip geçici bir şey yani umursamam.@KızlarSoruyor mesela tipini bilmiyorum ama seviyorum neden bilmiyorum da.
kadınların yaptığı en büyük hata bu tür evliliklerdir!
evet severim ruhunu kalbini severim bana olan ilgisini severim ve kanım ısınır aşık bile olurum
Sanmıyorum, iyi arkadaş olabilirim ama ötesi için umutsuzum
Enerji aura onemli yakisikli olmayan birindende etkilenmistim yani evet
Orta tipli biri bana güzel geldiyse çirkin biri orta tipli gelebilir zamanla
Severim. Dış görünüş ilk başta ilgimi ceker o kadar. Dış görünüşünü beğenip sonra soguyabiliyorum.
Tipe bakmam zaten yanımdaki biraz tipi ortalama altı olması lazım ki aldatmasın 😂
sevemem ama önce sevip sonradan değişirse sıkıntı olmaz
Tabi ki sevebilirim. Belli bir süre sonra kimse oluştuysa aramızda gönlüm illa ki kayabilir.
Olabilir zamanla gözüme de hoş gelir..
#Vesselam
Karakteri baskın ve güzel olursa görünüşe fazla bakılmaz bence
O kişinin kendini sevdikten sonra zamanla karşındaki kişi tam da senin tipin haline geliyor bence
onun dışındaki etkenler beni ona çekebilir ama o değil.
sanmıyorum..
çünkü beğenmediysem o gözle bakmam..
frida kahlo yuda buraya koymazsın drago haklı amunyum bu sevılır mı kaşlara bak
Tabi ki kayar. Tip önemli değil. Çok sevdiğiniz sevgiliniz bir gün hasta olup dış görünüşü kötü diye terk edilmeyeceği gibi tipi kötü biriyle de sevgili olunur bence
beğenmem dedim ama beğeniliyor karakterine aşık olunca zaten o kişi güzel geliyor insana
Zamanla sevdim görünüşü güzel olmasa da. Öyle güzeldi di gitmeden önce
Zamanında olmuştum gün geçtikçe gözüme çok yakışıklı gelmeye başlamıştı
Seviyo gibi olursun fakat duygularin cok bulanik olur. Yani tam yakinlastim dedigin an da birden uzaklasirsin
Evet sevilir ön yargılar yıkılır zamanla ve tanırsın
Yani eğer içinde ona karşı bir tiksinti varsa sanmıyorum heleki dış görünüşe o kadar çok önem veren birsiysen
Huyu suyu iyi olursa içerim bi bardak mümkün yani😄
Sevgililik konusunda ilkin elektrik almam lazim kiz arkadaslarim da ise cirkin olsalar da sorun yok
Aman sanki çok yakışıklızda bir de o kadar tipine mi önem verecem
İmkansız sister
Az da olda göze de hitap etmeli
Denedim ve sevemedim.
olabilir tabi neden olmasın
Severim ben. Cunku sadece kisiligi baz aliyorum
İyi ve anlayışlı biriyse anlaşıyorsak sevebilirim
Zeki ve komik ve eğlenceli ise olabilir.
sevemem hoslanabilirim
Sevilebilir mecnun nasil leylaya aşık oldu
Gönlümün kaydığını gözüm güzel görür zaten
Sevemem 😄 tabi büyük konuşmak istemiyorum. 🤐
Ilk anda etkilenmediysem zor
Bir yerden sonra göze hitap etmesi de gerekiyor
Arkadaştan öte sevemem
Tip değilde benim için karakter çok önemli
Evlendikten sonra seviyormuşsun öyle diyorlar
Hayır sevmem
Hayır
Evet