Hahah hiç Tahammül edemem diyen Erkeklerin de çocuk gibi küsen sevgiliye oyuncak ayıcıklarla, tatliş mesajlarla gönlünü alma çabaları yok mu. O yüzden diyorum ki, boşuna “asla tahammül edemem” demesinler. Sevince herkes her şeye katlanıyor. :D tabii ki hoş bir şey değil, gönül ama sadece sevdiğine nazlanıyor. Erkeklere yakışmıyor o da ayrı mesele 🙈
Heyecan bitince.. insaniyetlik ahde vefa yaşanmışlıklar insanı bir birine bağlamaya devam eder.. ama karşımda çekilmez bi insan olursa bu tür faktörlerin önemi kalmıyor.. yani elle tutabileceğin bişey kalmaz..
@HAYATveİNSAN heyecan bitince, alışkanlıklar yüzünden birlikte olmaya karşıyım. Sevgi, saygı ve heyecan. Herkesin çekilmez bir yönü vardır. Kadınların da küsmek, kırılmak, gücenmek gibi huyları var, Erkeklerin de tabii aşırı sinir, kıskançlık, gibi. Kimse dört dörtlük değil, birbirini çekme gibi bi durum olmaz, idare etme durumu olur.
Genel olarak bu tip insanlardan uzak dururum aslında bakılırsa insanlardan uzak dururum ama. Degil sevgili arkadaş mecbur kalmadıkça selam bile vermem böyle kişilere. Ben eğlenceli şakalaşmayı daha doğrusu karşılıklı espri yapmayı gülmeyi seven bir insanım. Sürekli kendimi kasamam ayrıca çok da rahat biriyimdir sürekli kendimi kasıp acaba yanlış bir şey mi söyleyeceğim acaba yine mi alınacak kırılacak diye düşünmekten nefret ederim. Dediğim gibi böyle kişilerle arkadaşlık bile kurmazken sevdiğim sevgilim diyebileceğim birisi olamaz. Zaten biri ile direkt sevgili olunmaz en azından belli bir süre konuşursun görüşürsün ondan sonra sevgili olursun. Konuştuğum görüştüğüm süre içerisinde de bu küsme huyunu elbette fark edeceğim. Sevgili olmadan çoktan ilişkimi bitirmiş olurum.
Çok uzun sürmez bu, tam tersi biriyim. Küsme huyum hiç yoktur ki küsmek kendini iletişime kapatmak gibi bir şey. Ortada bir problem varsa konuşularak çözülebilir. Olsa olsa kırılır ya da kızarım fakat bu da sürekli olmaz, ortada muhakkak bir sebep vardır. Böyle durumlarda da karşı taraf çok kolay gönlümü alabilir. Bir şeyleri uzatmayı da, uzatılmasını da hiç sevmem, çok tahammülüm de kalmadı buna…
Ya arkadaşlar herkesin kotu bir özelliği vardır , dünyada insanlar çok fazla tahammülsüz olmaya başladı sağlam ilişkiler birbirini alttan almaya ve kotu özelliklerini örtmekle kurulur kimse dört dörtlük değil. Ha bu aşılmayacak bir sorun da değil oyuzden kişide bitiyor bu durum.
İlişkilerde illa ki küslük, trip oluyor. Zaten erkeklere çok yakışmasa da yeri geliyor onlarda kizlar kadar trip atiyor, küsüyorlar. Böyle bir sevgilim varsa hemen ayrılmak gibi bir davranışta bulunmam. Önce alır karşıma konuşur, anlaşmaya çalışırım. Baktım ben ne kadar anlatsam da halen bu davranışlara devam ediyor, beni de huzursuz ediyorsa; herkes kendi yoluna baksın diyip, resti çekerim.
Hiç tahammül edemem kaç yaşına gelmiş hala ota boka çocuk gibi küsmüyorsa kreşe falan gitsin anasınıfı öğretmeni değilim ayrıca annesinin egitemedigini ben niye egitmek için omrumden harciyacagim ki olgun akli basinda mantikli bi insanla hayati yasayip mutlu olmak varken en kötü yalnız kalirim ama kesinlikle tahammül edemem
Sevgili gerçekten seviliyorsa bu insanın gözüne batmaz dolayısıyla tahammül etmelik bir durum da oluşmaz. Ben şahsen küsen birine tahammül edemem hayatımda bulundurmam ama aşk girince araya işler değişebilir.
Her zaman değilde Arada çocuklaşmak güzel oluyor dudak bükmek falan 😂bende sevdiğim insanlara karşı bazen çocuklaşiyorum küstüm falan diye ama yapmacik değil her zaman da olmaz ama insan seviyorsa herşeyi hoşuna gider tahammül eder
sevgiliden bağımsız genelde gereksiz alınganlık gösteren insanlara tahammül edemem bu yüzden çoğu zaman kalpsiz olarak nitelendirilirim fakat şöyle bir gerçek var ki duygusal sömürü de psikolojik şiddetin bir parçasıdır.
bence tahammül edilemez çünkü ciddi bir ilişki adı üstünde ciddidir tamam bazen çocuklaşmalar tatlılıklar olur ama her şeye küsmek olmaz. 12 yaşında değiliz abi noluyoruz yani?
Bir süre sonra cekilmez be herşeye küsülmez arkadaş gibi olacak yeri geldiginde sevgili onunla arkadaş gibi sohbet edip yeri geldiginde seviceksin herseye darılmayacak yeri geldiginde okey oynayacak