Gerçeği söylersem olmaz beni engelledi ve birdaha rahatsız etmememi söyledi. Bende kişilerdeki profiline denk geldim aynı kıyafet ve selefi yapmış sadece ss alayım dedim mesaj gitti awk
Denk geldi ve açıkçası kıyafetin aynı olup olmadığına yakından bakmak istedim neden bilmiyorum amacım seni rahatsız etmek değildi üzgünüm Bence gerekcen de gayet samimi olagan
Abi resim dediğin özel fotoğrafı değil köpek değil kedi değil bildiğimiz karikatür Snapchat kullanmadın galiba abi 😂 muhabbeti anlamadın hemen karşı taraf haklı olsun abi biraz empati kuralım 🤗
Kanka ben reel hayatta yaşıyorum sanalda olsa slklemem gerçek hayatta bir ağırlımız var görmezden geldiğim zaman karaktersiz gibi anılmak istemem, ben karşımdaki kişinin duygularına önem veririm yalandan kastım Snapchat teki Pp benimkine benziyor yakından bakmak istedim ss aldım bildirim gittiğini bilmiyordum kusura bakma gibi sinden.
allah aşkına imdat bende eximin profilini ss aldım engelleyip ismimi değiştirdim ama kullanıcı adımı değiştiremedim sonrada hesabımı kapattım ismimi veya kullanıcı adımı gördü mü gördüyse eski ismimi mi gördü nolur cevap ver
Bak şimdi sende insansın bende insanım, ortada emek verilmiş bir geçmiş ilişki bulunmakta günü birlik beraberlik için çıkmadım sevdim hoşlandım ama 2 gün yazmadığım için (ailevi sorunlarimdan) bana istemediğim cevaplar verdi, şimdi ben onu ozlemekle ya da hatirlamakla hata mı yapıyorum belki hatasını anlar gibisinden çağrışım yapmak istedim.
Ben empati yapıyorum o zamanki ruh halini bilemezsin onunda sıkıntıları olmuş olabilir benimde hatam var ama elimde olanak yok bunu demeye kalmadan öyle bir mesaj yazdıktan sonra üstüne gitmek istemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence ne söylersen söyle yalan olduğu belli olan bir sey en azından gerçeği söyleyip şaşırt. d
Gerçeği söylersem olmaz beni engelledi ve birdaha rahatsız etmememi söyledi. Bende kişilerdeki profiline denk geldim aynı kıyafet ve selefi yapmış sadece ss alayım dedim mesaj gitti awk
Denk geldi ve açıkçası kıyafetin aynı olup olmadığına yakından bakmak istedim neden bilmiyorum amacım seni rahatsız etmek değildi üzgünüm
Bence gerekcen de gayet samimi olagan
Güzel bir yorum daha iyisi çıkmazsa bunu c+p yapıp atarım. Tschüss 🤗
Sana ulaşıp neden yaptın diye sormadığı sürece ölü taklidi yap. Kendin ulaşıp bunu açıklamaya çalışırsan, muhtemelen ters teper.
Ulaşması daha iyi bir sonuç sanki diğer türlü koyar awk slklemiyormus gibi
Mağdur değilsin sen firildaklik yapıyorsun neden mağdurum diyosun neden aliyon Eski sevgilinin ekran görüntüsü
Ayrıntı seven insanım emojisi kıyafetleri selfisi felan benimkinin aynısı tesadüf olmadığını düşündüğüm için aldım.
Aldin işte yanij mağdurum. deme alma hakkin yok bikere bunu hatırla aldiysanda delikanlı ol söyle kivirma gerek yok
Abi kız beni rahatsız etme birdaha dedi. Ben şimdi anı olsun diye aldım dersem ağır konuşur gerek yok yani
Bak rahatsız etme dediği halde senin yaptığın iyi bisey değil demekki rahatsız oluyo Senden
Abi muhabbeti bilmiyorsun amacım rahatsız etmek değildi zaten ne bileyim ben bildirim gideceğini
Iyikide gitmiş senin yaptığın ayip bisey eski sevgilinin sen arkasından resmini al ohhh iyiymis halennn yaptığınin doğru olduğunu savunuyorsun
Abi resim dediğin özel fotoğrafı değil köpek değil kedi değil bildiğimiz karikatür Snapchat kullanmadın galiba abi 😂 muhabbeti anlamadın hemen karşı taraf haklı olsun abi biraz empati kuralım 🤗
Yooo kullandım oda onun özeli yani alaman yanlis aldinsada insan gibi söyle yalana gerek yok zaten inanmayacak
Abi doğruyu söylediğimde belki anlar acımasız değil ;''')
engelle fake hesaptan takip edersin
😂😂 muhabbet o değil benim nasıl açıklama yapacağım
yapma, görmezden gel
Kanka ben reel hayatta yaşıyorum sanalda olsa slklemem gerçek hayatta bir ağırlımız var görmezden geldiğim zaman karaktersiz gibi anılmak istemem, ben karşımdaki kişinin duygularına önem veririm yalandan kastım Snapchat teki Pp benimkine benziyor yakından bakmak istedim ss aldım bildirim gittiğini bilmiyordum kusura bakma gibi sinden.
e madem bahanen var söylesene
allah aşkına imdat bende eximin profilini ss aldım engelleyip ismimi değiştirdim ama kullanıcı adımı değiştiremedim sonrada hesabımı kapattım ismimi veya kullanıcı adımı gördü mü gördüyse eski ismimi mi gördü nolur cevap ver
Kuzenim almış de.
Çocukmuyuz kardeşim ne kuzeni
İnsan başka telefon ile çeker ya da ekran kaydını açıp öyle girer. Ne dersen de inanmayacak zaten.
Screenshot muhabbetini Instagram dan mizah sayfalarından çok denk gelmiştim, hiç aklıma gelmedi şimdi yoksa benimde aklıma gelir fake hesaptan almak
Eski sevgilinin fotoğrafını niye ss alıyorsun ki?
Bende böyle bir fantezi var. Ayrıntı beni tahrik ediyor
Ne dersen de o zaman şdirğwx
Ya sorma en azından krizi fırsata çeviriyim özlediğimi ve merak ettiğimi beyan ediyim belki halimi anlar.
Kız rahatsız etme bir daha demiş sen özledim diyim diyorsun
Bak şimdi sende insansın bende insanım, ortada emek verilmiş bir geçmiş ilişki bulunmakta günü birlik beraberlik için çıkmadım sevdim hoşlandım ama 2 gün yazmadığım için (ailevi sorunlarimdan) bana istemediğim cevaplar verdi, şimdi ben onu ozlemekle ya da hatirlamakla hata mı yapıyorum belki hatasını anlar gibisinden çağrışım yapmak istedim.
Yani doğrusunu istersen evet, hata yapıyorsun.
Nerede hata yapıyorum
2 gün yazmadın diye sana "istemediğin cevaplar" veren birini özlemek ile.
Ben empati yapıyorum o zamanki ruh halini bilemezsin onunda sıkıntıları olmuş olabilir benimde hatam var ama elimde olanak yok bunu demeye kalmadan öyle bir mesaj yazdıktan sonra üstüne gitmek istemedim
O da empati yapabilirdi, 2 gün yazmadın diye ölmezdi herhalde.
Ses çıkarmadım kırmak istemedim yolu açık olsun
En azından açıklamanı dinleyebilirdi diye düşünüyorum.
Neyse bana ne, ne haliniz varsa görün.
Beğendim dersin
Yalan söyleme
Aynen dostum Yalan söylemek bize yakışmaz