o kadar çirkinim ki aynada kendime bakmaktan korkuyorum dışarıya çıkmaktan korkuyorum hani çirkinim bazı şeylerde yetenekli olsam o da iyi oda yok boşuna yaşıyorum ne sevdiğim insana seni seviyorum diyebiliyorum ne de toplumda bir yer edinebiliyorum ciddi anlamda keşke ölsem :-(
Cevabın nedir?
Hayatın boyunca senden daha ıyısı daha guzelı veya daha cırkını daha becerıksızı gibi.. olacak bu hayat boyle
fakat sen sen olarak hayatını yasarsan bırgun herkez sana ozenır.
Unutmakı :
Bazen iyi insanlar kötü tercihler yapabilir.
Bu, onların kötu oldugu anlamina gelmez.
Bu, onların insan oldugu anlamına gelir.
Ve bu devırde guzellıkten öte... insanlık denen şey yoktur...
Ne mutlu ınsanlıgı adamlıgı bılıp yasayanlara.
Güzellık yaslanana kadar adamlık ebedıdır sen oldukten sonrada kalır.
onun için pek takma :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılölme ölmede diğer kızlar sana bakıp haline şükretsinler :D:D:D şaka len şaka
37 Yorumla
Soran+1 yılŞakacı :-D
- +1 yıl
EKSİYİ ÇAKMIŞSIN HEMEN ayıptır be :D
Soran+1 yılen iyi cevap seçtim mutlu ol :-D ben mutlu değilim başkalarını mutlu edeyim :-(
- +1 yıl
sevap point kazanırsın iişte.. Ellerin dert görmesin tütütüt maşallah :D
Soran+1 yılbaktım tiple kurtaramiyorum öbür dünya için çalışıyorum :-D
- +1 yıl
eee bugünün birde yarını var ahireti var :D
Soran+1 yılyani yani orası daha önemli :-D kendimi böyle teselli ediyorum :-(
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni durum bendede var canım seni cok iyi anliyorum. Psikoljim bozuk depresyondayim. Kendimi bildim bileli hep cirkinligimle dalga gecip ezdiler beni. Guzel kizlari gorunce moralim bozuluyor :( insanlar bosver takma falan deselerde onlara Gore hava hos icleri bizim gibi degilki o sorunu yasamiyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılişte beni anlayan biri çıktı çok sevindim kaderdasim bide moral vermeye çalışıyorlar sanki biz bilmiyoruz Çirkinliğimızı
Soran+1 yılölek
Cevap sahibi+1 yılCirkinlikten ölücem ben derim hep :( aynen sanki moral ile duzelecekte :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.milliyet.com.tr/.../3 yakında balık kavağa da cıkar sen neyın cırkınlıgınden bahsedıyorsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmoral oldu teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılne demek shakıraya falan da bak.. bı de burak özçivit var bunlar bu durumu aşmışlar resmen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
43Cevap
of ya şu güzellik çirkinlik muhabbetinden. inan midem bulandı. insanları güzel veya çirkin diye ayırmayı hiç sevmem. bu ayrımı yapanlardan da nefret ederim. ben inançsız biriyim. ama hepimizi allah yaratmadı mı? herkes içinde bir ruh taşımıyor mu? kim dünyaya gelirken bedenini seçerek geldi ki? yapmayın böyle lütfen.
13 Yorumla- +1 yıl
Inancsizim demisin ama masaallah inancin yerinde gibi U-M-U-T
Soran+1 yılevet bende farkettim
+1 yılÖncelikle kimse güzel doğmak ve olmak zorunda degil. İkincisi herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Üçüncüsü güzel olmasan bile bunu karakterinle çok rahat bir şekilde kapatabilirsin. Unutma herşey dış görünüş değildir. İyi bir kalp herzaman iyi bir görünüşten daha önemlidir ;)
00 Yorumla
+1 yılkendini bu kadar basite alma yanılıyorsundur bence görmek lazım ama sorun güzl çirkinlik değil özgüven eksikliği. çirkin kadın yoktur ayrıca bakımsız kadın vardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl çirkin kadın yoktur ya ben varım işte kaideleri Bozuyorum
- +1 yıl
işte kendindeki özgüvenin eksik özelden mesaj at.
sen böyle diyerej Allaha karşi gelmiş olursun yùce Allah sana bir beden vermus ve saglam bir beden seni yaratmis sen çirkinim diye yakiniyorsun ama inanki senden beter insanlar var surati yanan ya da bedrnen rahatsizligi olanlar var sen şükret Allaha sana saglam güzel beden vermis hem her insan güzeldir Allaha dua et bizim Allahtan başka siginacak kimsemiz yok elbet bir gün isteklerin olacaktir
00 YorumlaOyle deme nolur her insan bana gore guzeldir cirkin kimse yoktur nekadar guzelki rabbim seni yaratmis sen onun kulusun cirkin olamazsin
14 Yorumla
Soran+1 yılya tamam her kul güzel olabilir ama ben o kulların sonuncusu gibi bir şeyim :-(
Soran+1 yılnerden biliyorsun ki sadece moral vermek için böyle konuşuyorsunuz ama değilim bir insanı En iyi kendisi tanır çirkinim
Çirkin, ne kadar çirkin bir kelime yahu. Hiç birşey çözümsüz değildir, yeter ki kendin iste. Ama sen baştan pes etmiş, bu durumaa hayli uyum sağlamışsın. Bu bunalımla yakında gidersin zaten, takma çok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen bile kendini beğenmiyorken kim neden seni beğensin ki?
19 Yorumla
Soran+1 yıldoğrular çirkinim güzel mi zannedeyım kendimi kendimi nasıl kaldırabilirim
- +1 yıl
Kendini beğenmeni istiyorum. Sana kötü gözlerle bakan iğneleyici gözlerle bakan insanlara sadece gülecek onların yüzünü kızartacaksın. Birinin seni sevmesi için güzellik önemli değildir inan bana. Profil fotoğrafıma bak çok çok tipsiz biriyim ve kendimi seviyorum aynaya baktığımda mutlu oluyorum. Bunları yapmalısın kimse senden üstün değil beden güzelliği değildir her şey inan bana.
Soran+1 yılTeşekkürler ederim yorum için :-) bu arada tipsiz değilsin
Soran+1 yılyenmissin en azından
Soran+1 yılvalla benim ki imkansız gibi
Soran+1 yılama inanmam için hiç sebep yok :-(
Öyle deme ya haline şükret elin ayağın düzgündür herhalde. En kötü ihtimal başka bir çirkinle evlenirsin evinin hanımı çocuklarının annesi olursun. Sanki herkez güzel üzme kendini ayrıca herkesin bir şeye yeteneği var sen daha bulamamışsın
00 YorumlaAllahın yarattığı hiç birsey çirkin değildir o sana öyle bir kalp vermistirki hiç kimsede yoktur olmayanlar ne yapsın sen kendinle barışık ol biraz giyim kusam değiştir rahatla ve olumlu düşün hersey güzel olacak cici kız ya da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin ölünle bile ilişkiye girecek tipler var burada üzülme :)
11 Yorumla
Soran+1 yılya bir erkek için güzel olup olmam önemli değil benim sadece toplum içinde dışlanmak
+1 yılBir ara bir fotoğrafını at da, bir çözüm önerelim görüntünle alakalı bari.
04 Yorumla
Soran+1 yılçözümü yok diyorlar :-D kalıcı
- +1 yıl
Bir de biz bakalım. Problem kendine olan güveninde mi yoksa görüntünde mi onu tayin etmek lazım ilk önce.
Soran+1 yılgörüntü ne kadar berbatsa özgüven o kadar düşük doğru orantı hacı :-)
- +1 yıl
Güzel olduğu halde kendini çirkin sananı da çok gördüm ben :) Hem güzellik bakanın gözündedir. Bana çirkin olan sana güzel, sana çirkin olan bana güzel olabilir.
Herkezin bir güzelliği vardir ;)
Herkez manken olmak zorunda degil. Eminim sende cok guzel tatli bir kizsin :))03 Yorumla
Soran+1 yıltatlı belki güzel hiç :-(
Soran+1 yıldemesen çirkin olduğunu nerden bilecen :'(
Çirkinim diye niye ölmek istiyon malmısım ya çok kafaya takıyosan makyaj falan yap ahahah
00 YorumlaBende seninle tıpa tıp aynı durumdayım kardeşim -,-
03 Yorumla
Soran+1 yılsen güzelsin l*n :-D benle aynı durumda olman imkansız
- +1 yıl
boku yemişsin tamam şimdi çık kalabalık yapma nefes bile alma
+1 yılYa takma kafana zamanla alışıyorsun. Bende öyleydim aman koy g. tüne diyerek si. ktir ettim hepsini
10 YorumlaÖyle deme. Her insan zaman zaman sıkıntı yaşayabilir ama önemli olan kendi potansiyele inanması ve doğruyu yapması için dua etmesi. İnan ve çabala. Olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılHani derler ya çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye bu gerçekten doğru ben kendim tanık oldum buna öyle çirkinim demekle olmaz
00 Yorumla
+1 yılböyle düşünmen seni daha mutsuz eder cagıralım özgüvenleri ya..
01 Yorumla
Soran+1 yılonlar bana uğramaz :-(
Burada oyle cirkin biri varki gorsen korkarsin o bile evli Resmin vsrmi senin
10 Yorumla
+1 yılCansıntısından ne sorcanı bılemeyen tıp cevap larla eglencek aklınca
06 Yorumla
Soran+1 yılsenide anlıyorum
- +1 yıl
Anlıyorsun cunku doğru (insan kendini begenmezse catlarmıs)
Soran+1 yılo zaman ben insan değilim
- +1 yıl
Öyle diyorsan Allah hıc kımseyı ve hıc bırseyı cırkın yaratmamıstır mutlaka senınde guzellıklerın vardır belki farkında degılsın ozaman
Soran+1 yılsadece gözlerim güzel :-( oda normal olduğu için
- +1 yıl
Demek ki yaşamak için nedenin var.
+1 yılböyle çirkinim diyenler sonra adriana, barbara falan çıkıyor..
05 Yorumla
Soran+1 yılnerdeeeee :-D maalesef ben gerçekten çirkin olanlardanim :-(
- +1 yıl
inanmıyorum ki.. çirkinim diye yırtınan bir Ali Ağaoğlu var sitede adam brad çıktı artık inanmıyorum çirkinim diyenlere -,-
Soran+1 yıldiyorum ya onlar sırf egolarını tatmin etmek için çirkinim diyorlar ama ben öyle değilim :-(
- +1 yıl
Allah vergisi diyecegiz o zaman...
Soran+1 yılaynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. her körün bir alıcısı dicem tribe giricen :D
hayatta iyi kötü çirkin güzel olmaktan daha iyi şeylerde var.
Yemek yemek gibi :D05 Yorumla
Soran+1 yılzaten çirkinim birde şişman olayım :-(
Soran+1 yılneynnnn sende mi hacı :-(
Soran+1 yılyok ölmeye gidecem :-D bir arabanın altına atacam kendimi de arabaya açıyorum :-(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnan olmeye degmez bu dunya hicbiseye degmez aslinda guzelsende boş cirkinsen de boş emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende tipsizim ama halime sukrediyorum. Beterin beteri de var.
014 Yorumla
Soran+1 yıloda doğru
Cevap sahibi+1 yılYani hakikaten tipsizmisim. Senin gibi biri de begenmiyorsa. Bak hala mutluyum.
Soran+1 yılben senin fotoğrafına bakmamıs tim ki yeni baktım işte tip var sende bende yok bir tek
Cevap sahibi+1 yılFakat sen kadın gözüyle bakıyorsun aradaki farkı anlaman için empati yapman gerekir. Erkek Gözüyle kendine bak. Her çirkin zannedilen kızın mutlaka bir özelliği vardır. kimbilir sede bir cevher var ama işletmesini bilmelisin. Belki bir gözlük bile insanı değiştirebilir.
Soran+1 yılya ben doğal Güzellikten bahsediyorum o olmadıktan sonra bakım yapsan bile boş Teşekkürler yorumun için bu arada
Cevap sahibi+1 yılOrtada bir resim yoksa duvara konuşuruz. Ikna kabiliyetime guvenirim.
Soran+1 yılvalla bende inandığım şeyden vazgeçmem
Cevap sahibi+1 yılEvlendigim eski eşimin beni begenip bana aşık olduğu zamana kadar bende senin gibiydim. Bir dönem böyle düşünür ve bu durumdan kurtulursun. Takma kafana. Güzellik Başa beladir. Bakanın isteyenin çok olur. Huzurun olmaz.
Soran+1 yılben eskiden hiç takmazdim Çirkinliğimi ama insan aşık olunca o çirkinlik ona çok pis koyuyor
Cevap sahibi+1 yılBen askerdeyken bizi psikologlara gonderirlerdi. Psikolog ise doktor yüzbaşı. Ben o adamdan çok şey ogrenmistim. Bana hayatta yön vermişti. Fakat yıllar sonra ona hak vermiştim. Ona aynı senin dediklerin gibi dert yandım. Bana demiştiki, olma aşık, sevgilin arkadaşın olmasın, ne farkeder demişti. Ben de ne diyor bu adam demiştim ama çok sonra anladım, doğru söylüyor.
Soran+1 yılbenim elimde olsa niye aşık olayım salak miyim ben olmuyor işte unutmuyor insan öyle zor ki yaşadıklarim
Cevap sahibi+1 yılYaşın benden küçük mü? 30 geçince unutursun bebeğim, bunlara sende Güler geçersin. Tecrübe konuşuyor. Bende çok Aşık oldum ama hep acı çektim. elverişlilik olmayınca acı cekersin anca.
Soran+1 yıl19 yaş
Cevap sahibi+1 yılAynen tahmin ettiğim gibi çıktı. 20 bile demedim. Ama gerçekten bu duygular dönemseldir. sabah uyandığında bile unutmuş olabilirsin. ayrica çirkinlik fiziksel değildir. Zira yaratana saygisizliktir. Yani Allah kimseyi çirkin yaratmaz. Karanlikta yürüyen bir zencinin bembeyaz dişleri, Ördeklerin yavruları bile güzeldir. Bakış açını değiştir ve mutlu ol.
Oyle konusma bende kendiminoyle diyom. gel verbser dertlesek
00 Yorumla
+1 yılGeber la tohumuna paramı saydık çirkinlereee olummm alalalaça
00 Yorumlaneden ölüyorsun ya belkide güzelsindir öyle dememelisin allahın gücüne gider
00 Yorumla
+1 yılBende çirkin hissediyorum öyle degilsin diyorlar ama
00 Yorumlasaçmalama, çirkin olmak elinde değil allaha büyük konuşma. hayatını severek yaşa
00 Yorumla
+1 yıl* zaten olecen allahtan baska bisi iste
11 Yorumla
Soran+1 yılpara olabilir
+1 yılresmini koysaydın keşke. belki yanılıyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılkorkutmak istemem hacı
Gizli Üye(30-35)+1 yılToprağın bol olsun kanks :))
114 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler kanks Helvaya bekleriz
Cevap sahibi+1 yılTamam ilk uçak ile geliyorum :)
Soran+1 yılnirdee buluşuyoruz :-D:-D:-D
Cevap sahibi+1 yılAsgfllsskkflxslaodolsdlwl burada tanındık geldi mi :Sdlsösöcös
Soran+1 yıle peki
Cevap sahibi+1 yıl+1 bari öleceksin sevap işle yani panps :Addmsmxms
Soran+1 yılsevindin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet panps
Soran+1 yılben ne derdindeyım sen ne derdindesin ol geber hıh
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/X2G6yo.jpg
Haline şükür et 2 rekat şükür namazı kıl panps :))
Soran+1 yılbu çirkin mi allah seni kahretmësin moralimi bozdun ben bundan çirkinim l*n
Cevap sahibi+1 yılHassiktir ben, kefen filan mezar, işlerini hallediyorum sana ölmede kolay gelsin kanks :):Ddd
Soran+1 yılsen moral bırakmadın bende :-( bari mezar kefen parası senden olsun öbür dünyada bırakmam yakanı
Cevap sahibi+1 yılTamam panps olmuş bil :Dddhhj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHep beraber ölelim kanka
10 Yorumla
+1 yılçirkin kadın yoktur.. bakımsız kadın vardır...
10 Yorumla
+1 yılölmeyi denedin mi hiç
04 Yorumla
Soran+1 yıldüşündüm diyelim babam polis önünü silahı var onunla ölmek istedim ama ben öldükten sonra onu işten atarlar hayatı kararır diye vazgeçtim kendimi bir yerden atsam ya olMessem sakat kalırsam ondan sonra hiç ölemem ilaçlar falan hemen öldürme z ailem hastaneye götürür olmesem rezil olurum bıçakta aynı şekilde nasıl öldürsem kendimp onu bilmiyorum
- +1 yıl
sen sadece sorunun çirkinlik olduğuna eminmisin :)
Soran+1 yılçirkinim diye ölecek halim yok onunda etkisi var ama ben bu rutin hayattan sıkıldım
- +1 yıl
yanlız olmadığını bil senin gibi düşünen çok insan var önemli olan bu sorunların üstesinden gelmeye çalışman ergenlik çağınında etkisi büyük unutma :)
Güzelsin gizlican güven kendine
10 Yorumla
+1 yılCirkin ordek ysvrusu bit gun kugu ola bilir:))
01 Yorumla
Soran+1 yılçizgifilm lerde olur o
Her kesin bir alıcısı var neden umutsuzsun
00 YorumlaÇirkin kız yoktur bakimsizi vardir
01 Yorumla
Soran+1 yılben bakımla bile bir b*k olmaM okadar yani :-(
Bencede çirkinler ölsün
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılister inan ister inanma ben gerçekleri yazdım ama komik yorumlar alınca gülmüyor değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi gel beraber ölek gııı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılgizliden çık mesaj at birlikte ölek :-D:-D
Cevap sahibi+1 yılsen saat yer söyle geliyorum ben valiz hazır :D D
Soran+1 yılbir valizim bile yok hem çirkinim hem fakir :-D
Cevap sahibi+1 yıl:D bende fazla var, olmadı eşyalarımızı ortak bir valize koyarız valizimi seninle paylaşabilirim ne dersin ;) :D
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılbende çok tipsizim napim ölümmi
014 Yorumla
Soran+1 yıltoplu intihar :-D
- +1 yıl
olur zaten yanlız ölmek istemem -_-
Soran+1 yıltamam ben hep burdayım :-D
- +1 yıl
bende buralardayım sıkıntı yok
Soran+1 yıltamam ne zaman kafam bozuk olursa o zaman intihar ederiz tek başına bile olmuyor intihar
- +1 yıl
taamam haber et gizli
Soran+1 yıltamam bak benden başka biriyle intihar edersen mezardan çıkarıp yine öldürürum ona göre :-D
- +1 yıl
hee bakarız burada çok bunalımda olan kişiler var -_- onlarada yazık
Soran+1 yıltamam ben bir organizasyon düzenleyecem bizimle intihar edenlerden 500 lirada alırız ölürken havaları olur o parayi aldıktan sonra intiharda etmeyiz amaan allahım ne kadar para gözüm :-D
- +1 yıl
zeki insan seni ^^
Soran+1 yılevet zekiyımdir :-D allah bir yerden alıyor bir yere veriyor demek :-D
- +1 yıl
^^ vay be
Soran+1 yılgaza geldim :-D
- +1 yıl
^^ hayırlısı
+1 yılresmine bakıp bide biz karar verelim
00 YorumlaKendine haksızlık etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yaratmış şükret..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfotonu at da soyleyim soz dogru soylicem:)
06 Yorumla
Soran+1 yılya ben gerçekten çirkinim eğer tereddüt etseydim fotoğrafı mi koyup çirkin miyim diye sorardim ki yine de thanks
Cevap sahibi+1 yıldilini guzellestirmisin yalniz thanks:) merak ettim haketen yaa kirma iste:) bende gostericem tipsiz fotomu:)
Soran+1 yılya ben o kadar çirkinim ki fotoğraf bile çektirmiyorum yarın vesikalık fotoğrafimi göndericem söz
Cevap sahibi+1 yılkalsin alay etmede rencide olma yardim etmek icin geldik. sinirine veriyorum. sinir olmamiza gerekte olmasin
Soran+1 yılalay etmiyorum gerçekten fotoğraf çektirmem eğer öyle algıladiysan Özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılsen boyle dediktwn sonra onemli degil. ama uzme canini senden cirkinide vard, ir
+1 yılokudum güldüm
01 Yorumla
Soran+1 yılbende aynada tipime gülüyorum :-D
+1 yılyüz nakli olanları görmedin mi haline şükret
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖldügünüzde yokkı haciii
00 Yorumlabence abartıyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılabartı yok :-)
Soran+1 yılkorkarsin :-D
Soran+1 yılben değerlendirdim eksi sonsuz
Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Öyle demeya :D