#Kızlar , hangisi olmayı daha çok seversiniz tatlı bir kız mı kadınsı mı?

Çocuksu gibi bir terimi kabul etmiyorum. Öyle olanlar öyle davranıyor sonra. Büyüyüp gelsinler derdim de gelmesinler tabi ki. 😂 Tatlı hatun iyidir ama yatakta da işveli cilveli olmasını isterim. Hem daha tahrik edici olur.
Tabii ki de kadınsı isterler çocukça isterim diye yalan söylemiş olur çünkü şunu keşfettim kadınsı olmak gerekiyor yani çocuk şu isterim diyenler sadece kullanmak istiyor genelde sabit tercihleri her zaman kadınsıdan yana.
Ağır olmak gerekiyor.
Kırmızı çizgilerini bilmek gerekiyor nereye kadar olduğunu o sınırını bilmek gerekiyor.
Aksi halde sonra sen yılışıksın Şımarıksın kafa olarak olgun değilsin gibi söylemler ile karşı karşıya kalınabiliyor.
#perso
Dışarda hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta erkeğinin geyşası olacak kadın dediğin makbul olanı budur. Aksi takdirde her ikisi de bir zaman sonra bayar.
Kadınsı olsun ama yerine göre o kadınsılığını masumiyet sembolü olarak kullanabilsin nası olur :D Keyifli geceler..
Teşekkür ederim.. 😎🥂
Rica ederim🥂🌺
Cevap
77Cevap
Yerine göre davranması daha hoş olur gadası. Ama tatlı çocuksu bir kızla daha rahat hareket ederim
Severken çocuksu olabilen, ama düşünürken olgun olmayı başarabilen bir insanla olmak isterdim. Yani çocukluğunu üzerinden atmış sma hsla içindeki kız çocuğunub öldürmemiş bir kadınla olmak isterdim.
İkisini de yerine göre kullanan biri olursa daha iyi olur. Bu bizim için de geçerli, nerde nasıl davranacağımızı biliyorsak o zaman daha iyi oluruz diye düşünüyorum.
Özel olarak minyon ya da normal biri olmasına bakmıyorum. Gözüme alımlı geliyorsa benim için o tamamdır zaten. Adriana Lima beklentim de yok sonuçta biz de Pitt falan değiliz. Huyu iyi olsun gerisi hevestir geçer. Her telini denedik sonuç böyle artık qwe
Çocuksu. İstiyorum. Çünkü ne bileyim sinema seven evde film izlerken ben onun o benim dizimde uyuması arada sırada akşamları gezmeler işten gelince beraber hayallerim var ama oluru yok gibi diğeri sevgiliye yakın arkadaşım vardı sinema sevmiyordu sabah yürüyüşünu sevmiyordu eğlenmesini bilmiyordu o yüzden ben kendim ne cocuksuyum nede sonurtkan ama 2 kişiden biri eğlenmesini bilmeli ve digeride uymasını
Merhaba,
Hayatım boyunca böyle bir iki cins olan insanlarda beraber olmadım ama genel itibariyle baskın bir insan olmasına ve anlayışlı bir insan olmasını tercih ederim yani biraz çocuksu olacak yeri geldiği zaman da baskın olacak yerine göre değişecek.
Ben yerine göre çocuksu yerine göre kadınsı olmaktan yanayım güzel be eğlenceli vakit geçirirken çocuklaşabilir tutkulu bir bakışma anında kadınsı bir kimliğe bürünebilirim tamamen yerine göre
Yanıma yakışan türden isterim belli bi şartım yok. O değil kızlarda görüş atmış lez misiniz nesiniz mk.
Yaw onları boşver sen hepsine tek atarsin.😌
Hangi durumda bu yönlerinden hangisini çıkarması gerektiğini bilen bir kadınla
Çocuk gibi davranan oyuncak oynayan pembe seviyorum falan filan diyen kızlardan nefret ediyorum mk yaşın gibi davran gööt karı eşek kadar olmuş hala oyuncak var elinde 🤢
Tam olarak yüzü ve vücudu bunun gibi olan kadina düşerim.
Bazıları vardır, bazen çocuksudur ama yeri geldiğinde -sadece yatakta değil- içindeki kadını göstermeyi bilir. İşte onu arıyorum ben.
Kadınsı ateşli ve seksi bir kadın tercihim olur çünkü erotizmin ve çekiciliğin tanımı bu kadındır. Erkeğinin başını döndüren kadınsı ve dişi aurası yüksek olan kadınlardır
Tatlı olması önemli ama çocuksu tavırlarına pek katlanacak biri değilim. Biraz daha kadınsı ve kendini bilen biri daha çok cezbedici olur.
Çocuklar çocuklarla beraber olsun, biz kadınlar gerçek erkeklerle..
Kadına çocuksuluk bir yerden sonra yakışmaz ve komiktir
Şimdi erkekler hep kadınsı demiştir. Ama nedense sitedeki ve normal hayattaki biir çok 30 ve üstü erkek 20 yaş kız arıyor. Neden acaba 20'ler çok mu kadınsı? Yalan söylemeyin erkekler.
kadınsı olamıyorum ben ya hep tatlıyım anznxnfn o yüzden tatlı olmak
Kaldı mı böyle kızlar ya xvsuvxhsgdhsk
Sokakta hanimefendi mutfakta asik yatakta ise of gelir elinden her issss
Zincir ve kolye olsam ayrılmadan yanında yapamaz oldum sensizz...
Duş alırken kadınlarından akan...
Soruyu görünce şaire Dönmüşsün 😂👏
Tatlı kadınlarda ateşli olabilir. Kadın, kadındır.💆♂️
Tatlı çocuksu bir kız her zaman en iyi anlaşılan bir kızdır..
Ortaya karışık bence. Yerine göre sevimli yerine göre kadınsı
Kadınsı biri herdaim tercihimdir sonra ağlıyorlar diğerleri
Erkek olsam kadınsı ve ateşli birini tercih ederdim. Kadınsı olmak daha hoş
Olgun, kadınsı... ve en başta gercekten hanımefendi bir kişilik..
Dışarıda tatlı,
yatakta ise kadınsı yetmez; dişi bir kaplan olacak 😃
İkisi de iyidir orta, yani karışık olsa daha iyi. Ama kadınsı diyeyim ben buna.
Dengeli ve zengin bir ruh hali ideal olsa gerek.❣️❣️
Ateşli ve kadınsı tabii ki. Çocuksu birini kim ister ki?
Tatli cocuksu bir kiz ile, hayati yasamak cocuksu olmak ile bir
Mümkünse öncelikle aklı başında zeki olsun.. Sonra ikisi de çekici gelebilir eğer tatlı bir kız ise
Kesinlikle olgun ve kadınsı olmalı. Öyle kadınlar, erkeğini sayar sever, sekste de mutlu eder beni.
Her kadın küçük birer prensestir ☺️ Prenses ile cadı arasındaki geçişlerin sebebi biziz 😁
Herşeyı yerıne göre yaşayabılen olsun, çocuksu olunacak yer var, dişi kaplan olunacak yer var 😉
yasi önemli degil tipi cansu dere gibi olmali duvardan duvara vurdukca karsimdakinin kusursuz fizikte bir kadin oldugunu hissetmeliyim.
@vichka35 188, 82 kilo sporcuyum
@vichka35 :D kiskanma bebegm :*
@vichka35 ne tombalagi be, beyin ayarlarin bozulmus senin. boyum 1,68 demedim, 1,88.
Karıştırabilir muyuz :) ?
Benim yanımda kendini hangi şekilde mutlu olarak hissediyorsa o şekilde olmasıni isterim zaten Vurulmuşum ona :)
Vahsi cazibeli kadinsi. Ama cok seks olsa tadindan yenmezz la
Yerinde davranırsa daha iyi hep çocukta olmaz hep ciddide.
Çocuksu daha sevimli geliyor 😊
Tatli kiz tercih ederim.
Kadınsı
Ben cocuksu bir cicegm
Fare gibi ciyaklıyor musun konuşurken 😂
Kadınsı olabileceğim tek yer onun yatağıdır..
Ortaya karışık olsun.
Normal hayatta tatlı nezaketli bir insanım yatakta ateşli
Tatlı kızlar bunaltıyor bi süre sonra. Kadınsı..
Kadınsı iyidir çocuk esirgeme yurdumuyuz
İkisinide tatmak isterdim
Kadına en çok yakışan kadın gibi davranmak
İkisinde de bir tutam olursa daha bir leziz olur
Her Daim Kadınlar Kadınsı Olması gerekiyor
Gönül kimi severse onunla çıkmayı seçerdim
Gereksiz ciddiyeti olanları itici buluyorum
Kadinsi ile ya genel anlamda daha olgundur
Olgun ve kadınsı olsun lütfen çocuk yetiştiremem.
Hem tatli hem kadinsiyim😍
Hoşuma gitmiş sevmişsen gerisinin önemi yok
Kadınsı kadin her zaman bir adim öndedir
şu günde şu saatte şurada sadece biriyle bunu daha da genişleterek bir tercihe itersen belki 💅🏻
İkisi olur ama çocuksu olması bir tık önde olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?