birbirimizi görmemiştik ilk konuştuğumuzda sadece memlekette olan şeyler vs konuşuyoduk birbirimizi aydınlatıyoduk benim de ilgimi çekmişti ama ona bu tarz yaklaşmam beni sevmesine ittiğini söyledi çünkü çevresinde hep farklı insanlar olmuş gerçekten bu yönden dolayı tam tanımadan insan sevebilir mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevemez boyle kisa surede. Ya yalan soyluyor ya da yalniz oldugu icin yakinligin iyi gelmis ona ama adi ask sevgi degil. Dikkat et hemen kapilma sende tanimadan
çoktann kapıldım sanırım kaç defa vazgeçmeyi düşündğm ama olmuyo
Daha ne kadardir konusuyosunuz ki? Ve netten tanistiniz dimi? Yani hic gorusme olmadi
2 hafta oldu ama bana o kadar iyi geldi ki evet instadan gelicekti aslında ama kavga edince kaldı uzak mesafe ilişkisi anlaşılan
Ben uzak mesafe iliskisiyle evlendim. Basta cok guzel olup kisa surede bi taraf sikilabilir. Ayaklarin yere bassin. Bi yabanci icin uzme kwndini. Yasin kac bilmiyorum ama epeydir yalnizsin anlasilan ki, bi yakinlik, ilgi ilac gibi gelmis sana
evet herşeyime deva oldu beni çok iyi anlıyor
Ama bu kadar kisa surede kimse kimseye dwva olamaz sadece iyi gelmis sana. Yasin kac senin? Daha once bi erkegin ilgisini tatmadiysan bu sana iyi gelmistir
evet daha önce olmadı ama konuştuğum kişilerle de hiç böyle hissetmedim 20 yim buarada
Herseyin bibilki vardir. Yasadigin tarifsiz guzel duyguyu anliyorum ve bunun bitmesini istemiyorsun. Tecrubesiz olusun gercekleri gormene engel olur. Sana dicegim ayaklarin yere bassin yoksa canin yanar
hiç bi şekilde mantıklı olan hangisi düşünemiyorum
ayrılsam kafam rahat gibi kalbim değil ayrılmasam kalbim rahat kafam değil gibi
Farkli sehirlerdesiniz dimi? Mantikli bi kizim diyosan zamana birak arkadas olarak tani daha iyi,, belli eder kendini yatamaz biriyse. Gerektiginde nokta koyabikecek dirayete sahipsen konus
Huyundan konuşmandan hoşlanmıştır abartmasın bir haftada kimse kimseyi sevmez beğenmiştir ilgisini çekiyorsundur
işte bana da öyle geliyo 2 haftadır konuşuyoruz bana ilk 1 hafta konuşurken net olsun ben flört filan geleemm dedi sevgili bile değiliz dedi ben hazır değilim daha çok erken deyince konuşmayı kesmek istediğini söyledi kaybetmemek için kabul ettim sevgililiği ama yapamadım haliyle dedim flört gibi devam edelim o da olmadı sevg sonra arkadaş olmuşuz gibi olduşimdi saçma sapan bi hal almaya başladı
Saçmalamış bunun için konuşma mı kesilir bir kere seviyorsa eğer seni düşünür istediklerini seni zora sokmaz
yani ben de biraz kendimi yanlış ifade ettim sanki öylesine konuşuyo gibi ben ilşki filan istemiyo gibi oldu ondan dolayı kabul etmedi normla konuşmayı
Kendini doğru ifade et o zmn yanlış anlamış olabilir seni ona açıkla burda yazdığın gibi
dün söyledim ee nolcak şimdi dedi yanı arki miyiz sevgiliyi miyiz o da haklı
Hoşlanma heyecandır o
yani bilemiyorum işte eğer öyleyse onun sevgisini de harcamak istemiyorum
Yaşayarak öğrenmekten başka bi şansın yok
kaç defa ayrılık sinyali verdim çok saçma hatalar yaptım onca şeye rağmen devam eder mi
Bilemem
yine de istemiyorum deyip konuşmayı kesmiyo sadece kızıyor bana ve saldım artık nasıl olmasını istiyorsan diyo haklı olarak gerçekten sevmese yüz defa giderdi bence
Öyle düşünme erkekler yedekte tutmayı sever hiç sevmese bile
ama ben acayip yordum onu ya
bence o kadar uğraşmaz gibime geliyo
Bilemem o kadarını
seviliyor bee
gerçekten öyleyse kaybetmek istemiyorum
ben de 2 hafyadir konusuyodum 1 gun konusuyor bir gun engelliyordu... ve Şu an öbürünü tercih etti ve inanmassin saka gibi beni aglatti... daha tanosali iki hafta olmus ve belki 5-6 gun konusmustuk
allah senin kıymetinin bilen biriyle karşılaştırsın
insAllah 😊
ahh be kzım