Sevgilimi aldatmadım ama aldattım sanıp ayrıldı intihar etmek istiyorum nolur yardım edin?

arkadaşlar sevgilim beni terk etmişti bir kere durup dururken. ben gerçekten perişan oldum ne yapacağımı bilemedim hatta aylarca da dönmedi ve lütfen beni arama artık istemiyorum polislik olmayalım falan dedi. daha sonra biriyle konuştum (x diyelim) ama arkadaş olarak görüyodum tamamen. sonra sevgilim geldi özür diledi ve barıştık. ama barışma kısmı biraz uzun sürdü, zamanla oldu. o sırada xle konuşmaya devam ettim ama konuştuklarıma dikkat ettim hep. zamanla da mesajlarına cevap vermemeye başladım. biraz rahat bi çocuktu bana çiçeğim falan yazıyodu. bugün sevgilimle aramızda tartışma çıktı. sevgilim whatsappıma baktı arkadaşlarımla xle ilgili yakışıklı ama amacı belli asla buluşmam demiştim bunu gördü, ve ona sinirliyken çirkin dedim onu da okudu. sen benim için tamamen bittin, beni aldattın, sandığım gibi biri değilsin, senin gibi birine yıllarımı heba ettim, şeytansın sen, hayatın yalan diyip beni kovdu. açıklamaya çalıştım sana kızgındım arkadaşlarıma seninle barıştığımı söyleyemedim yüzüm yoktu dedim. sevgim tamamen bitti dedi ben yalvardım ama en sonunda her şey bitti. intihar etmek istiyorum o kadar kötüyüm ki dayanamıyorum nolur yardım edin.
Sevgilimi aldatmadım ama aldattım sanıp ayrıldı intihar etmek istiyorum nolur yardım edin?