Nisanlim ile baya kavga etmistik neyse kisa ve oz soruyorum. Uyumadan önce bana iyi geceler seni seviyorum diye mesaj atti bende sadece iyi geceler diye cevap verince... Zoruna gitmiş ve gözleri dolmuş hatta bana bile aslında sana demem bile çok zor ama gerçekten gözlerim doldu diye mesaj atti...
Bende sevmesem yanında olmam diyip aradim dayanamadim ağladım seni cok seviyorum dedim ve ses tonundan anladim oda ağladı...
Gerçekten neden bir erkek sirf bu yüzden kötü olur? Ki biliyor sevdiğimi
Bende sevmesem yanında olmam diyip aradim dayanamadim ağladım seni cok seviyorum dedim ve ses tonundan anladim oda ağladı...
Gerçekten neden bir erkek sirf bu yüzden kötü olur? Ki biliyor sevdiğimi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eridim ya ne güzelsiniz maşallah kavga etmişsiniz o tatlıya bağlamak için seviyorum fakan demiş sen oralı olmayınca da üzülmüş
Biraz öyle oldu 😔😔 ama var ya gözlerim doldu demesine gerçekten çok kötü oldum o saniye aradim ağladım dayanamadim
Maşallah size baya seviyorsunuz galiba
Hatta ağlayınca çok özür dilerim seni cok seviyorum deyince oda kötü oldu sil o gözyaşlarını filan dedi bende dayanamadim yanimda olsaydın sana sarılırdım filan deyince oda bende sana deli gibi sarılırdım tek bunu bekliyom seni cok seviyorum askim dedi bende tamam hadi uyu erken kalkacaksın uykusuz kalma dedim tamam askim seni seviyorum önce sen kapat dedi bende hayir yapamam bende seni seviyorum dedim kapattık beraber...
Hmm çok güzel ya yaşlar kaç sizin nasıl tanıştınız
Ikimiz 28 yasindayız ve araci sayesinde tanıştık
Çok güzelmis abla mutluluklar
Teşekkürler amin insAllah
Ya şöyle aşklar yaşayamıyoruz gelip gelip yüzümüze vurmayın be kardeşim dnslsbal
Ya yaşarsın deme öyle
Sanmıyorum ama saol sksba Allah mesut bahtiyar etsin
Amin insAllah
üzme o çocugu bak yoksa döverim seni
Ya yemin ederim o bana bu mesaji atınca hemen aradim onu çok özür dilerim bilmiyordum bu kadar kötü olacağını diyip bende ağladım seni cok seviyorum diyip ağladım oda dayanamadi sil o gözyaşları askim dedi
sil o gözyaşları askım demedin mi
Yapma yanimda olsaydın sana sarılırdım kollarıma alirdim seni cok özür dilerim dedim seni seviyorum dedim kapattık mesaj attim ağlama dayanamam sana kurban olurum sana dedim tekrardan
bidaha yapma bak seni kaybetmek istemediği için aglamıs işte kırmışsın çocugu
Kaybetmek istemediği için mi? Şoktayım şu an tahmin ettiğimden de daha cok seviyor o zaman beni
evet seni sevmese gözü mü dolar ne zannettin ki sen
Birinin beni bu kadar çok seveceğini hiç düşünmemiştim...
nie
Bilmem kendimi bu kadar güzel ve bu kadar sevilecek kadar görmüyordum
İçinde neler biriktiğini bilemeyiz
Ilk defa bunu bu kadar kotu gördüm...
gönlünü almaya çalış güzel şeyler söyle değerli olduğunu hissettir.
Aynen aldim bir şekilde ama bir gelsin hemen sarilicam ona doya doya hemde
Mutluluklar dilerim ayrılmamanız dileğiyle..
Amin insAllah
Çunku euro 10 lira dolar ucuz
Çünkü kalbi acımıştır
Ciddi misin? Sief bu yüzden mi? 😔
zor bir zamandadır muhtelemen
Evet
ben kendim ota boka ağladığım için sıradan geliyor bana bu şeyler. sevgilini üzme sen yine de
Yok kötü oldum zaten
Çünkü dolar değerleniyor
Kırmışsın çocuğu
Ya demeeee ilk defa böyle gördüm onu kotu oldum
Aga özür dile
Ya zaten telefon ettim direkt o bana bunu deyince çok özür dilerim bilmiyordum bu kadar kötü olacağını diyip bende ağladım telefonda
Olay çözülmüş sen neyi soruyorsun daha knk
Ya içime dert oldu sirf söylemedim diye insan bu kadar üzülür mü? 😔 ki oda bıkıyor sevdiğimi düğünümüz için gun saydığımi
Sohbet edecek birine mi ihtiyacın var senin ne gereksiz şeyler soruyorsun
Hayir sadece şaşırdım