Sosyal medya üzerinden tanışmalar (bana göre yüz yüze olmadıkça herhangi bir tanışmadan söz edemeyiz) yani yazışmalar günlerce hatta haftalarca sürüyor ve bir türlü yüz yüze görüşme aşamasına gelemiyor. Genellikle bu erkek tarafından kaynaklanıyor çoğu erkek taktik gereği yazışmaları uzun tutarak kadında bir duygu oluşturmaya çalışıyor. Mesela uzun zamandır hayatına kimseyi almamış ve duygusal boşlukta olan bir kadın bu süreçte sadece yazışmalardan bile duyguya girebiliyor ve dolayısıyla erkeğe karşı derin duygular beslemeye başlıyor.
Bir erkek hoşuna giden kadınla hemen ertesi sabah kahve içmek ister ve erkekler direk oynamayı sevdikleri için lafı pek dolandırmadan "Hadi görüşelim!" demeyi sever. #beyazorkidem😘
Merhabalar 😊 Sanaldan tanışmalarda bu durumun tek açıklaması, erkeğin evli veya kendini farklı biri olarak tanıtması üçüncü bir seçenek yok bana göre. Ben bunu birebir yaşadığım için çok rahatlıkla konuşabiliyorum. Konuştuğum kişi beni sevdiğini söylüyordu, telefon numarasını vermeyip özelden arıyordu ben bayan olarak vermişim evli değilsen niye sen vermiyorsun mesela? Sonrasında anlık foto atamıyordu önceden çekilmiş fotolar atıyordu falan. Görüntülü konuşmayı reddediyordu. Yani bu tavırların hep bir nedeni vardı biliyordum ama sessiz kaldim e sonra öğrendim ki adam evli iki çocuk babası çıktı 😂😂 Biz kadınlar duygusal varlıklarız erkeklerde nereden vuracaklarını çok iyi biliyorlar. Kanıyoruz seviyorum yalanlarına çünkü sevgiye açız.
Benimde bir deneyimim geldi sizin yorumunuzu okuyunca aklıma mesela bir erkek sesli hat aramasından ziyade sadece wp gibi uygulamalardan arıyor ve görüşmüyorsa kesin hayatında biri vardır :)
Aynı anda birkaç kişiyle görüşüyor olabilir, yedekte tutuyor olabilir, sırayla gidiyor olabilir Olabilir de olabilir Evet görüşmek isteyen daha ilk dk soruyor zaten ne zaman görüşüyoruz diye Bu konuda kararlı kişilerle konuşmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum Aksi takdirde laçkalaşmış, ciddiyeti olmayan kişilerle muhatap olunur
Yazmış olduğunuz konu ile ilgili olarak görüşlerinize tamamen katılmıyorum. Günümüzde kadınlar üzerinde güven algı problemi olduğu için bazı erkekler haklı olarak çok soru sorarak öğrenmeye çalışıyor. Sosyal medya ortamında kadınlar genellikle kendilerini olduklarından farklı gösterip ağzı açık olan erkekleri istedikleri duruma getirdikten sonra yüzyüze görüşmeye çağırıyor. Çoğunlukla da hayal kırıklığı oluyor. Öncelikle güven, sonra tanımak. Erkek görüşmeden kaçmaz ama yeni travmalar yaşamamak için görüşmez. Kahve içmenin de , görüşmeninde bir zamanı olmalıdır. Parası yoktur , evlidir, cesareti yoktur bunlarda bir faktör. Ama insan kendini bilirse bu faktörlerinde bahane olduğunu düşünüyorum.
Görüşmeden en çok kadınlar kaçıyor peki ona ne demeli? Hep kuru tantana başka bir şey yok , tıpkı aşağıda yorum yapan kadınların hepsin de olduğu gibi.
Görüşmeden kaçmanın veya ertelemenin pek çok sebebi olabilir. Bunu negatif ve pozitif olarak ayırabiliriz. -Negatif olanda internette tanışma olduğu için kendini farklı birisi gibi tanıtmış olabilir. Bunun ortaya çıkmasını istemez fakat kadından da duygusal ve varsa diğer anlamda faydalanmaya devam etmek ister. -Pozitif olanda ise kendisi, ailesi, işi ile ilgili halletmesi gereken sorunlar, durumlar olabilir. Bunları halletmeden bir ilişkiye başlamaktansa (görüşme önemli bir adım) bunları halledip başlamak isteyebilir. Burada kadını o sorunlara dahil etmek vs. istemeyebilir onu düşündüğü için. Direkt oynamayı sevme konusu da buna benzer duruma göre değişir. Erkek ilişkiye tam olarak hazırsa bu şekilde davranır, eğer değilse doğrudan adım atamaz. Bunu seviyor veya sevmiyor olarak da yorumlamak doğru olmaz aslında ama erkeğin de bunları açık açık ifade edebilmesi gerekir.
Eziktir ezik eziklik. Sendromuna yakalanmistir. ya da parasi yoktur ya da yapamiyordur canli kanli sanalcidir sanalda yorulma yok calisma yok eline kuvvet sadece kolaymi oyle beline kuvvet calissin ondan eziktir o sen bosver takilma eziklere
Öylede bazen ters tepiyor her bayan yilismiyor bazen anlamiyorum neden öyle oluyor alkolik yaw he yilisiyor konusuyor ediyor adam gibi adama sen dindarsin böyle yazmak sana yakismaz anlamadim Neden böyle
Evli olabilir, müsait olmayabilir, anlattığı gibi biri olmayabilir, özgüven problrmi yaşıyor olabilir, düşüncelerinden çekindiği bir durum olabilir, ondan rahatsız olmamanız adına böyle davranıyor olabilir. Olabilir de olabilir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İlişki koçlarından Adil YILDIRIM’ın cümlelerine çok benzettim. Ya aklın yolu bir. Ya da benim gibi sizin de ilham kaynağınız Adil hoca :)
Dogru tespitler var. Bu ortam tanusmak icin degil zamani paylasmak icin olmali. Ani paylasiyorsun. Kismi gecici mutluluk. Sanal bir gerceklik. Gercek dunyaya girmek yurek ister.
Erkekler görüşmeden kaçmaz. Hatta kadınlardan daha fazla görüşmek isterler. Orada farklı bir durum söz konusu olabilir. Yoksa da bunu neden dert editorsunuz görüşmeyin o tip erkeklerle. Çözüm basit :)
Bazı erkekler genelde kendini bu şekilde tatmin ediyor. Sanal yolla tanışıp görüştüğüm bir çok insan var. Bu sadece kadın olarak değil. Erkek olarak bir çok arkadaşım oldu ve hala da görüşüyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
parası yoktur cesareti yoktur kadına yetmeyeceğini düşünüyordur işler ilerlerse cinsel açıdan da yetersiz olduğunu biliyordur
İlk defa duydum ben aksine hızlıca görüşme tarafındayım duygu falan özgüvensizlik ile alakalı karşılıklı görsel güven oluştu ve beğeni oluştuysa buluşurum.
Ya şimdi şöyle bir olay var sosyal medyada mesela on numara konuşursun ama yüz yüze geldiğin zaman mesela acayip heyecan oluyor yani yanlış bir kelime etmekten korkuyoruz