Bir arkadaş beni kıskanmış yani yakın arkadaşı öyle diyor yakın arkadaşı bana yalan mı söylüyor?

Biriyle konuşurken yanıma bir arkadaşım geldi işte o arkadaşım ona demediğini bırakmadı halbuki o kişi kötü bir şey yapmamıştı yakın arkadaşına sordum bu senin arkadaşına noluyor böyle yatağın ters tarafından mı kalktı böyle derdi ne bunun hiçbir şey dememişti bile adam çok ayıp etti çocuk güldü hala anlamıyor musun bacım seni fena halde kıskanıyor bak bacım diyorum dedi sonra da devam etti olayı bana anlatmana gerek yok o geldi zaten anlattı olayı yanındaki adama da demediğini bırakmadı diye niye kıskanıyor ki diye sorduğumda da sana aşık seni çok seviyor ama bunu sakın ona söyleme söylediğimi bilmesin falan dedi. Bu çok saçma eğer dediği gibi beni bu kadar çok sevseydi anlardım hiç değilse biraz anlardım. Belki de yalan söylüyordur o ikisinin arasında başka bir husumet vardır da bunu bana söylememek için böyle bir bahane uydurmuş olabilir bilemiyorum. Bu çocuk bana yalan mı söylüyor?
Bir arkadaş beni kıskanmış yani yakın arkadaşı öyle diyor yakın arkadaşı bana yalan mı söylüyor?