Hayır kesinlikle koşarak giderim hiç düşünmem bile. Kötü olsa sevişiriz bu güzel bir şey m öyle niyet yoksa bile pastalar , börekler , çörekler olur bir güzel bakarlar bize. Ama bize bir güzel bakıp sonra da film izleyelim dese tabi ki daha güzel olur. Ama o zamanlar artık nadir. Üniversite de bu imkan varken bolca yaşayın , sonrası nadir oluyor.
bu ilişkimin uzunluğuna ve kişiye göre değişir. niyeti kötü olsa da sonuç olarak bu niyete karşılık verecek olan biziz istersek kötülüğe cevap veririz istersek vermeyiz. ama ben bir kız arkadaşımın evine gitmem ailesi vs kızar komşuları görebilir o yüzden. gitmem
Bu sanırım erkekler için kız arkadaş kadınlarında erkek arkadaşı? Aramızda ki muhabbete bağlı, güvene arkadaşlığımızın seviyesine bağlı gidebilirim de gitmeyebilirm de
Niyete neden ''kötü'' deniyor bu ülkede onuda anlamış değilim :D 2 insanın birbirine istediği ve hoşuna giden birşeyi yapmasıdır bu sonuçta, sonra bu ülkede herşey tabu olunca kızlarla-erkekler tabiki anlaşamaz bu ülkede, çareyi başka ülkelerde arar. Genelide burda tabulaştırırlar, burda ayıp gözüyle bakarlar fakat Avrupaya gittilermi altlarına girmedikleri Johnny, Kenny kalmaz.. çünkü oralarda normal karşılandığı için.
Hiçbir erkek arkadaşımı eve davet etmedim etme şansım da yoktu yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onun niye iyi olsa nolur. Ne yazar o saaatten sonra benim niyetim. Belli maça hazırlanır sahaya çıkarım ilk e15 dakka topu. Kendi sahamda top çevirir topu rakibin önüne bırakır gölü attiririm 😉😜son Ra ikince yarıya başlar full baskı full preess maçı eşitler salon k ma galip gelir borakitim jubilemi yaparım
Damdan düşer gibi bu teklif gelmez diye düşünüyorum Teklif öncesi süreç, teklifin 'kötü niyetli' olup olmadığı konusunda ipuçları verir. Değerlendirmemi bu yaşanmışlığa göre yaparım
Bunu saded eve çağırmasından anlayamazsın. Sorular sorarak, olayın biraz etrafından dolaşarak anlamaya çalışmalısın. Ayrıca sevişmek istemesi kötü bir şey değil.