Ben 32 yaşındayım hâlâ bekarım hayatımda hiç sevgilim kız arkadaşım flörtüm olmadı bu yaşıma kadar hiçbir kızla tanışıp buluşmadım çıkmadım yakınlaşmadım ve hiç sevgilisi olmamış hiçbir erkekle yakınlaşmamış bir kızla evlenmek istiyorum bunu istemek hakkım değil mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle bir kızı bulamazsın
Neden
Kızlarım sevgili bulması çok kolay çünkü en çirkin kıza bile 50 tane erkek yazıyor bu durumda bir kızın 30 lu yaşlara kadar tek kalması imkansız
O zaman ben yalnız yaşlanmaya mahkum muyum
hakkin, görücü usulu evlen o zaman...
Görücü usulü kaldı mı hâlâ ben hiç anlamam bu işlerden
benim cevremde severek evlenen de var is yeri , ya da okul...
ama görücü usulu evlenen de var...
mesela senin annen altin günü ya da komusya cay icmeye gider.., sen önceden dersin mesela kiz söyle söyle olsun görünüsü.., falan...
ya da düğünde bir kızla bakisicaksin.., annene göstericeksin, annen gidip annesine kizin diyecek görüşüp konusunlar mi...
Ben çekingenim asosyalim hayatımda hiçbir kızla bakışmadım tanışmadım görüşmedim ailem de öyle pek biryerlere gitmez yani ailemin bana kız bulma imkanı yok bende bulamadım böyle yalnız kaldım bu yaşıma kadar ve bu yaştan sonra da yalnız kalcam gibi maalesef
arkadaşın arkadasida olur..., yani çekingende olsan, illaki seninde samimi oldun erkek arkadaslar vardir... onlara de iyi bi aile kizi bulsam evlenirim..., belki bi bildikleri kiz vardir
Benim hiç arkadaşım çevrem de yok maalesef 1 tane bile arkadaşım yok
calisiyorsan.., is yerindende bir kiz beyenebilirsin...
cevre yap kendine..., mesela spora yazıl, ya da camide gezi proglamlarina katil... turlara katil gez...
Ben işsizim asosyalim senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum zaten gençliğim tamamen eve kapalı geçti hiç gezmedim eğlenmedim hiçbir ortama girmedim hayatımda hiç kizlairn olduğu yere de gitmedim sanaldan bile kız arkadaşım olmadı olmuyor
deyistir kendini , ise gir , sanada deyisiklik olur..., herhangi bir ise gir.., basit is bile olsa.., arkadaşların olur...
evde durursan zor..., yani annen cok misafirliğe gitse ayarlardı, ama öyle deyilmis
Gençliğim hep böyle işsiz eve kapalı asosyal yalnız geçti çok kapanık pasif kaldım hiç açılamadım dışarı bile çıkamıyorum ben insan içine giremiyorum hayatı kaçırdım hayata geç kaldım bunu da biliyorum bu yaştan sonra ne işim ne de eşim olmaz gibi hissediyorum
belli olmaz..., ama simdi corona var...
sen asiri kilolu birisimisin?
Hayır çok zayıfım ben koronadan önce de böyle eve kapalı işsiz asosyal yaşıyordum yani çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz biriyim hiç açılamadım çok kapanık kaldım
zamanla istesen yenersin cekingenligni... ortamlara gire çıka...
bende çekingenim..., ama arkadas ortamında yakin arkadas kızlarla sohbet edebiliyorum.., yani kafa dengi oldummu çekinmem
Ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç aşamadım istesemde hiç değişemedim hep utangaç çekingen içime kapanik sessiz yaşadım sosyal olamadım olmuyor yapamıyorum ergenliğim gençliğim hep kapanık çekingen asosyal yalnız geçti hiç açılamadım
hic erkek erkeye gezmedinmi carsida?
10 sene önce askerdeyken çarşıya çıkıyorduk ama pek gezmeyi seven biri olamadım genelde kapalı alanlarda kendi halimde yalnız biriydim hâlâ aynıyım lisede bile hiç arkadaşım yoktu
deyisik... bilemedim
Evde kaldım bence ben
bilmiyorum, kismet isi belli olmaz...
genelde derler aramazsan bulusun, arasan bulamazsın...
bence eyer dis görünüsüne dikkat edsen biraz gezsen, sende bulursun?
Dış görünüşten zaten direk kaybediyorum ben
cirkinsen, hic deyilse bakimli ol...
ne biliym
Yapacak bir şey yok dış görünüş konusunda
yani dogru erkekte cok süslü olamiyo...
ama yinede sacını yüzüne göre kestirebilirsin..., güzel kiyafet falan...
Saçlarım seyrek şekil lacak taranacak bir saçım yok ve çok zayıfım cılızım bana hiçbir şey yakışmaz bile
senin tipindeki erkekler sympatikligyle kadin arkadas olur...
sen görücü usulu tek sansin..., hic konuşkan yengen , teyzen falan yok mu..., komsu kizi falan baksınlar sana
Maalesef sempatik girişken konuşkan sosyal özgüvenli değilim hiç şansım yok gibi beni hiçbir kız istemez sevmez bunu kabullenmekten başka çarem yok gibi yalnız yaşlanmaya mahkumum bence ben
eyer sadiksan.., isinde düzenli varsa..., belki bi görücü usulu kiz beğenirse..., illaki kizlardanda cok güzel olmayan vardir... orta güzellikte
Dış güzellik gelip geçici garantisi ypk aldanmıyorum dış güzelliğe bence en önemlisi iç güzellik
bence öyle diyenler yalan diyo.., bende öyle derdim,... ama is ciddiye bindimi dis güzelligede bakiyo insan..
bana mesela düğünde bi oglan gösterdiler ;bak su olana seni beyenmis , beyendigysen sana görücü gelicekmis dediler...
ben tipini beyenmedim direk red...
sonra akrabalarım dedi , oğlanın ailesi ailemize cok uygun, hic deyilse bi konuşsaydın...
Bilmiyorum bence dış güzelliğe bakmak aldanmak çok gereksiz insanın saygılı merhametli anlayışlı olması daha önemli
orası öyle..., ama ilk baktiginda bir sey hissedmiyosan.. zor...
yani sen düsün kiz merhametli, ama cok cirkin.., evlenirmiydin?
Evlenirdim ne olacak yani çirkinse zaten bu dünyadaki tüm güzel şeylerin sonu var hiçbir şey kalıcı değil neyse hayırlısı olsun ya kusura bakma seni de meşgul ettim
sorun deyil...
Hakkın da bulabilirsin umarım
Sence bulabilir miyim
Ben meslea öyleyim benim gibi de vardır
Ama ben 32 yaşındayım yaşıma uygun bulabilir miyim
İnşallah
Pek umudum yok benim
gayet tabi ki hakkın.
Hakkın