Eski sevgiliyi engellemek vizyonsuzluğun kaçıncı seviyesi ya? 🐍 Hayır, madem durduk yere engelliyorsun ya da numaramı siliyorsun bilemiyorum artık ne yaptığını bari sorularıma da gelme ayol bu ne yaman çelişki ya ol, ya yok ol sonsuza dek ahahah 🤣🤣#beyazorkidem😘
Anlamlı veya gerekli bulmuyorum. İlk an lar da. İnsan şaşırabilir. Ne yapacağını belki de bilemez. Ama durup ve düşündüğünde ne kadar anlamsız olduğunu fark eder... Elbette, aşırı bir sonlanma yok ise...
. . . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Eski sevgilim yok ama ben genel olarak kimseyi engellemem. İletişim kurmak varken güzelce aradaki sorunu konuşup bitirmek varken engel bana saçma gelir.
Beni rahatsız ediyorsa tabiki de engellerim, böyle bir durumda engellemekten daha mantıklı ne olabilir ki, o butonu da boşuna koymamışlar yani değil mi, kendisiyle mi uğraşacağım?
Ama bu soruda asıl meselenin o değil de birazcık gönderme olduğunu farkettim sanki
Eski sevgilim geri dönmek istediğinde mesaj atmıştı, o zaman bende istiyordum ama ikna olamadım, kabul etmedim. Sonradan ta ki Adana'da özelden arayip buluşmak isteyene kadar. İnstagramdan fake hesapla takip ettiğini düşündüm. Neyse, numarasını bilmediğim için engelleyemedim ama daha da ne aradı, ne de mesaj attı.
Ben o kafar önemsemem ama engelleyip sonra burada engel kaldırmak nedir ya sorsan umurumda değil tavırları birde. madem umurunda değilim engelleyip engel kaldırmak niye zaten kuşlar herseyi yetistirmiyormu tamamiyle acizlik
Yani bu platfomrda olsa o da engelleyip engellemeyeceğimi sanırım ayrılış biçimimiz belirler diye düşünüyorum🤔 Yoksa sonuçta ayrılınca numaralar falan engellemedim hiç. Medeni şekilde ayrılır ve iletişime geçmem...
Engelli olan da var, engelli olmayan da var. Bu niye ve nasıl ayrıldığımıza bağlı. Şimdi benden iki insan gibi medeni bir şekilde ayrılır, engellemem. Bir de ilişki boyunca bana sapık sapık davranan, nude falan isteyen biriyse ayrılır sonra da bir güzel engellerim. Gitsin, kendine farklı bir gerizekalıı bulsun. Sapıklarla uğraşacak boş vaktim yok.
Hiç engelleme taraftarı olmadım çünkü sürekli hiçbirşey olmamış gibi davrandıgım için onlar açısından bu rahatsızlık verici bir durum oldugu için mutlu oluyorum çünkü..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saygısızlığını görmüşsem engellerim ve o engel asla kalkmaz. Yani arada bir engeli kaldırıp karşı tarafı deneyip tekrar engellemem mesela. Saygısızlık yoksa, normal bir insansa engele gerek kalmaz.
Uzaklaşmak istiyorsam ve beni günün birinde yeniden rahatsız edeceğine eminsem, engellerim. Ama iyi ayrıldıysak, kötü kavgalar etmediysek ve beni bir daha rahatsız etmiyeceğine emin olduğum birisiyse neden engel atayım. Engellemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet ama gariptir ki instagramdan engelliyor numaramı silmiyor. Sebebi de vefasız olmamak için 😂komikler ya anlamak zor canım mıdır nedir
Engelleyip sonra o engeli kaldırdım çünkü hemen hep karşılaşmak zorunda kalıyorum ve engeli kaldırdım engel uzaktaki bir insana konur yakınsa engellemek işe yaramaz