Erkek arkadaşım çok sorumsuz ya bir iki ay bir yerde üç beş ay başka yerde çalışıyor bu düzensizliği onunla olan evlilik düşüncelerimi etkiliyor bunu ona söyledim rekor olarak 4 aydır aynı yerde çalışıyor ama işe gitmiyor yine işten çıktımı bilmiyorum şu an evde gitmiyor evlenince çalıştırmam diye kac kez kavga ettik tamam çalışıyor ama düzgün bir yerdw değil bir orda bir burada anlamadım gitti yaaa
Cevabın nedir?
Kesinlikle sorumsuz ve hayatı akışına bırakmış.. Henüz ayakları yere basan bir erkek olamamış daha zamanı var yaş 30'lara geldiğinde belki düzelir ama siz o kadar süre bekleyemem ben derseniz, işi gücü yerinde aile reisi olabilecek alternatif arasanız iyi olacaktır. Çünkü sevgi her şey değildir hayatta birbirinizi yıpratır durursunuz. Başında sonu kazayla bitecek bir evlilik istemiyorsanız şayet kulak asın yazdıklarıma.. Mutluluklar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. bu zamana kadar böyle gittiyse düzen tutmaz senin erkek arkadaşının çalışma sitiline özel sektörde vurkaç derler. ama eninde sonunda kalır ortada iş bulamaz. ama tabi çevresi varsa sıkıntı olmaz çevresi yokken ordan çık oraya gir ordan çık oraya gir yaparsa evlendiğinde de değişmez.
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok yetenekli ama bir yerde duramıyor işsiz kalacağını sanmıyorum kalmaz ama düzenli olsun istiyorum mesela ben bir iş yerimde 3 4 yıl çalışabiliyorum onun en fazla bu kadar
Soran+1 yılEvet umutsuz benim için herşeyi tamam ama bu konu soğutuyor kendisinden
- +1 yıl
mantıklı olun aşık olabilirsiniz aşığız diye de herşeyi kabul etmemek lazım o seni önemsemiyosa sende onu önemsemiyceksin. aşk dediğin 1 sene sonra geçer sırt sırta verirsiniz önemli olan doğru karar vermek çünkü doğru kişiyle doğru bir evlilik yaparsan mutlu olursun ancak, sen yanlış oldugunu bile bile aşığım seviyorum diye evlenirsen sonuçlarınada katlanmalısın.
Soran+1 yılKatlanamam sevsemde mantıklı düşünmek gerek
- +1 yıl
Bende özel sektordeyim yıllardır vurkac terimini ilk defa duyuyorum patronun parasinimi çalıyor kafasına yatmadimi çalışmak zorundada değil herkezde boyun eyip işçilik yapamaz işçilik sabır istr
- +1 yıl
işte evlendikten sonra boşanmak kolay değil şu anda belki öyle düşünüyor olabilirsin katlanamam boşanırım diye ama evlenince sen farklı bir sen o farklı bir adam olucak. mesela kız diyoki eşim çalışmazsa ben çalışırım ona bakarım afedersinde nah bakarsın hangi pembe hayallerin ürünü bunlar evliliği çocuk oyuncağı sanıyor herkes büyük sorumluluk istiyor evlilik hele ki çocuk olduktan sonra beziydi mamasıydı kontrolüydü şunuydu bunuydu vs vs.
Soran+1 yılYa o kız dalga geçiyor diye düşünüyorum gerçekse yazık yani ben sevdiğim kişi bile olsa hep ileriyi bunları düşünüyorum
- +1 yıl
senin sevgilin biryere gider 3 ay çalışır sıkılır diğer yere gider 5 ay çalışır ve buna alışır gider bu böyle gider hiçbir zaman düzen tutmaz çünkü bu adam ona alışmıştır o adamı tutamazsın o işyerinde bu böyle giderde gider. 10 senedir özel sektördeyim , sevgilin gibi çok insan gördüm bazen arıyosun napıyon nerde çalışıyon diye adam iş yok 1 aydır evde yatıyom diyo Ankara gibi şehirde iş bulamıyor bak adam düzeni tutmuyor borçlanıyor borç ödeyemiyor , hani sende çalışıyomuşsun bilirsin, sen şu an çalıştığın işten çıksan 1 ay evde yatsan 1 aydan sonra başka işe girsen o evde yattığın 1 ay seni en az 2-3 ay geriye götürmez mi? götürür.. sevgilinin ilerde evlenirsen olacağı halinide düşün.
Soran+1 yılEvet doğru ben hiç is değişen bir insan değilim çok uzun yıllar çalisiyorum ayni yerde bana tuhaf geliyi
- +1 yıl
sen zaten çalışan bir insanmışsın çok uzun yıllar dediğine göre , bana sorarsan çalışmak çok güzel bişeydir evlenirsende bence bırakma çalışmayı , bak benim ablamla eniştem evlenirken hani eniştem dedi 8 senedir çalışan bir insana ben çalışma diyemem kendi tercihi ister çalışır ister evinde oturur dedi
Sevgili kalmayı düşünüyorsan hiç sorun yok. Onun parası seni ilgilendirmez ama evlenmek istiyorsan dikkat et derim.. İşini düzene sokmadan asla evlenme aşk karın doyurmuyor.. Yarın bir gün seni çalıştırmaz da annenden babandan para istemek zorunda kalırsan kendinden utanırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ve babamdan para isteyecek kadar boş yaşamadım güzel mesleğim var kendimde kazanabilirim ama onun zoruna gider
Ornekleri mevcuttur. Evlenince de bu adamlar bir ay bir yerde bir ay baska yerde calisip bir baltaya sap olamiyolar afedersin. Uzak durulmasi gereken erkek modeli diyelim. Kac kac.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
30Cevap
Yakin bir akrabam surekli is degistiriyor ve haliyle kimse tarafından itibar gormuyor ayrica parasiz yasida ilerliyor? Evlenirsin cocugun olur icgudusel Allah tarafindan kendin icalismaya mecbur hisseder eve ekmek getirmesi lazim kendinden parca ondan biseyler bekliyor olacak zamanla alisir ama bence aranizda huzursuzluk hep devam eder var sen vazgecebiliyorsan gec kendine isinde gucunde bir erkek bul.. ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz ;) saygilar iyi gunler
02 Yorumla
Soran+1 yılBununla ilgili huzursuzluk yaşamadk çünkü kırmamak için bişey söylemiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım sen çalışıyorsun. Eklenince işsizlik büyük sorun olur. Mutsuz olursunuz. burada ki sorun onun sorumluluk almaması , sana karşı açık da değil. Ilişkinde çok da umut yok. Açık açık konuş derim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu yüzden evlenmekten vazgeçiyorum elimde değil sorumsuz erkek sevmem
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Durum çok ciddi , evlilik 1 simit alıp ikiye bölmeye benzemez iş konusunda bir garantisi olmayanla çok büyük sorunlar yaşarsın , şansızdır dikiş tutturamamıştır o ayrı ama sende sorumsuzluk bir havası seziyorsan durum hiç basit değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraz rahatına düşkün sanırım
Soran+1 yılEvet kendisi düşünse böyle olmazdı zaten
Soran+1 yılÇünkü işsiz kalmıyor sorun tek bir yerde çalışmaması parasını kazanıyor yani
+1 yılalışmış böyle gider sorumsuz bence evlenince sorun çıkar bence şimdi bitirmek ilerde çok pişman olurusn
04 Yorumla
Soran+1 yılBende onu düşünüyorum
- +1 yıl
mesleide yok , ya işi olsunaz maaş olsun ilerde azar azar yükselir o da yok baltaya sap olamamış
Soran+1 yılMesleği çokta yapmıyor bir orda calışyor bir burada
- +1 yıl
hiç jkimse iş vermez ki ona bir yerde tutunamıyır diye
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neyine güveniyor, zenginse sorun yok. İsterse 7/ 24 k. ç büyütsün. Aman aman sorumluluk sahibi olmayan adamdan hayır gelmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılHe durumu iyi ama olsun yinede çalışsın istiyorum erkek dediğin evde otururmu ya
Soran+1 yılBakalım artık
İnsanın öncelikle sorumluluk sahibi olması gerekiyo. Evlenincede bişeylerin değişmesi zor. Evlilik konusunu iyi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli düşünüyorum olumsuzluklar daha ağır basıyor
Evlenince bu seni çalıştırır kendide senin kazandığın parayla meyhaneye gider hiiiç sıkıntı etme kendinee :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTabii tabi evlenirsem yapar
+1 yılBu zamanda biryerde işçi olarak çalışmak zor, sevgilin derhal iyi bir meslek edinmeye baksın ya da kendi ticarete atılsın...
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz kızlar bile çalışıyoruz tembel bu erkekler tembel
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Meslek yok maaşi ne kadar önemli değil ama bir adam sorumluluk taşıcak düzenli çalışacak
00 Yorumla
+1 yılbabam da öyle. evliliği hayatı her şeyi etkiliyor süründürüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim babamda eskiden öyleydi şimdi düzenli çalışıyor ama yine tembel :)
+1 yılVay anasını sayın seyirciler, sevgilinde gençliğimi gördüm
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç iyi yolda değilsin öyleyse
- +1 yıl
Birinin emrinde 2 kuruşa çalıştığın zaman adamsın, hayallerinin peşinden koşup birilerini emrinde çalıştırmayı düşündüğünde boş adam oluyorsun. Aksini söyleyeni görmedim, işçi kafasını taşıyan büyük patronda görmedim. Yaman bür çekişkidir, umarım erkek arkadaşın tembellikten yapmıyordur bunu. Zira benimki tembellikten değil
Soran+1 yılTembel değil çalışkan dediğin gibi kendi işi kurma peşinde olabilir
- +1 yıl
O kafada bir adamsa sen ona ayak bağı olursun kuvvetle muhtemel, kafasının etini yeme adamın çalış çalış diye. Bırak kendi haline, büyük işlerin adamıdır belki güzel işler yapacak yılda kazandığını günde kazanacak. Fazla üstüne gitme ayrılığa kadar gider sonu benden söylemesi
Soran+1 yılBugüne kadar hiç ben karışmadım ki bu konuda kendisine. şu an kendi hayatı en ufak konu bile açmadım ona ne diyim benim endişem evlilik sonrası hayat ama dediğin olabilir
Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Artik askla sevgiyle bisey olmuyor gerci oncedende olmuyorduda artik hic yok.. ciddiyetini arttir ve zorla iyice isi kotuye götür
02 Yorumla
Soran+1 yılDur bakalım zaman ne gösterecek :/
sevgilin isyankar mı yoksa tembel mi?
bazısı 10 saatte 30 tlmi verilir yaa diye düşünüp iş değiştirir.03 Yorumla
Soran+1 yılTembel değil parada değil derdi rahatlık sadece o ancak kendi işini yapabilecek biri
Soran+1 yılBakalım nasıl olcak
biran önce ayrıl daha neyi bekliyorsun...(sorumsuz adamdan koca olmaz)
02 Yorumla
Soran+1 yılGözlemliyoruz :D
+1 yılEkmeği terden bekleriz. Çalışmakta yiğidin harmanıdır :D Tatar Ramazan :D
07 Yorumla
Soran+1 yılHepiciği böyle düşünse keşke
- +1 yıl
Hem sana çalıştırmıycam diyip hem kendide mi çalışmıyor :D
Soran+1 yılHayır çalışıyor ama sürekli iş degistiriyor
- +1 yıl
O zaman birşey olmaz ya :D
Soran+1 yılSende kesin öylesin :D
- +1 yıl
Ben öğrenciyim :D Ama 3 yıl çalıştım teknisyen olarak :D
Soran+1 yılTebrikler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikiş tutmaz niyazi diyoruz böylesine yol ver derim napcan böylesiyle
07 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum ya en sevmediğim erkek tipi
Cevap sahibi+1 yılSorumluluk alması gerek askere gitti mi bilmiyorum askere giderse sorumluluk alır çalışır erkek dediğin ailesine bakar sen ne yiyip ne içeceksiniz bu zamanda asgari ücretle bile geçim zorken birde çalışmazsa ev kirası elektrik su çocuk olacak bezi derken en son cinnet geçirir sonra Türkiye bugün bir katliama daha şahit oldu haberleri
Soran+1 yılAskerlik falan yaptı bilmiyorum ya düzelir inşallah durumu kötü değil ama calismasi lazim
Cevap sahibi+1 yılGeçenlerde kayseride bir adam karısını 4 çocuğunu ve kendisini öldürmüştü hatırlarsın kaymakamlık 250 lira yardım yapmış adam inşaatta çalışıyormuş yetiremeyince kıydı herkeze bizim binada oldu bu olay bil istedim herşey maddiyat değil cinnet geçirenlerin hiç biri aşktan değil maddiyattan
Soran+1 yılAllah korusun •_O
Cevap sahibi+1 yılErkek adamda gurur var en kötüsünde bile vardır kadınını çocuğunu muhtaç etmek ne kadar ağır bir duygudur çalışmıyor diyosun bunun sonu belli para sahibi olmak isteyecek az parayla çok para sahibi olmak isteyecek şans oyunları kumara girecek evlendiğinizde sana takılan altın parayı o gece alır zaten bir kere çalışmamış ki birikim yapsın borçla yaptığını düğün parasıyla kapatacak sen onu ikna ettin çalıştın diyelim hazıra konacak hiç çalışmayacak üstelik para çalar hale gelecek sigara içmeyeni yoktur yoksa da düğün stresiyle başlar merak etme bu kadar şeyi göze alıyorsan evlen derim ama şu var babaevinden çıktığında misafir olarak gittiğinde bile eski rahatlığı hissetmiyorsun oldu ki boşandın sığabilecek misin? Hiç bir laf etmeseler bile sen rahat edemezsin
Soran+1 yılAllah kimseye muhtaç etmesinde kendi meslegim var kimseye muhtaç olmam
+1 yılNe iş yapıyo vasıflı mı? Yaptığı işi sevmiyordur belki de
02 Yorumla
Soran+1 yılVasıflı yapıyor evet stresli bir işi var
- +1 yıl
Ne işi?
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. cebinde parası olsunda nerde çalışırsa çalışsın önemli olan ekmek parasını kazanmaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle düşünmüyorum cebinde parası var da düzeni yok düzen daha önemli bence
+1 yılondan sana sevgili olur ama koca olmaz baskasina muhtac olacaksan niye evlenesenki
11 Yorumla
Soran+1 yılKimseye muhtaç olmam ben şükür kendi meslegim var
Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. Ilerde Nolur Belli Olmaz. Sakıncalı bir İlişki...
010 Yorumla
Soran+1 yılBu adam birgün illa evlenecek ben ya da başkası ne yapcak bilmiyorum
Soran+1 yılOda doğru
Soran+1 yılBencil değilim ama ben
Soran+1 yılKeşke öyle olsam karakterim müsait değil
Soran+1 yılPeki :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlendikten sonra değişmezse seni para karşılığı satamaya başlar heberin oldun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma fikirlerini kendine sakla sorumsuuz dedim namussuz demedim
Cevap sahibi+1 yılsana karşı sorumluluklarını yerine getirecekmi? bu sorumsuz arkadaşın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenınce sen calısır ona bakarsın nıye uzuluyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi çok bekler inadına otururum evde aç kalalım isterse o utansın eekek degilmi banane
Cevap sahibi+1 yılsen ona bakarsnı oda sana :-) bak kardesım saka bı yana evlenınce buyuk sorun olur parasız hayatı devam ettıremezsınız su an anlayamayabılırsın fakat cok kotudur cok
Soran+1 yılEee bende bunu düşünüyorum ya
Cevap sahibi+1 yılyol yakınken daha ıyı dusun uzulen pısman olan taraf olma hakkında hayırlısı
Soran+1 yılSağol teşekkür. Ederim
+1 yılrahatına düşkün o halde, değiştiremezsin uğraşma
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kabul edemem sorumluluk bilmeyen adamla nasıl evlilik düşüneyim ben mi çalışcam onada karşı bize kim bakcak :D
+1 yılÖmür boyu sürer bu böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede :(
Askere gitti geldi mi? Yaşı kaç?
06 Yorumla
Soran+1 yılEver 25
Soran+1 yılEvlilik konusunu ben hiç açmiyorum ki o açıyor hep sonrada ben düşünmeye başlıyorum kara kara
Soran+1 yılBir kez çalışan insanları severim dedim mesaji aldı uzun. süre çalıştı oda 4 5 ay kadar zoruna gitmiş söyledi haklısn falan dedi ama bilmiyorum yine bildiğini okuyor sanirim
+1 yılkız benimki hiç çalışmıyo. sen iyisin yine
010 Yorumla
Soran+1 yılSiz evlenmeyi düşünüyormusunz
- +1 yıl
ben düşünürümde o asla. zaten zamanımızda yok
Soran+1 yılİşsiz güçsüz neyiyle evlenicksin böyle problem yasayan ayrilan çok gördüm Allah korusun
- +1 yıl
ben bakarım ona ya
Soran+1 yılHarbimi kız :)
- +1 yıl
o yaşasında ben onun altınıda değiştiririm
Soran+1 yılDalga geçiyosun :D
- +1 yıl
haha :D dalga geçmiyorum :/
Soran+1 yılAhh yazık kıyamam ;/
Evlenince nasıl bakacak sana
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu düşünüyorum bide benimde çalışmama kesinlikle karşı ben anlamadim hic
+1 yılDikiş tutmaz bu ömür boyu böyle gider maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( öyle gibi görünüyor
+1 yılbir an hatun sandım la
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin hatunda böyle düşünüyordur merak etmee
- +1 yıl
Hangisi olduğuna karar veremedim
Soran+1 yılYazık hepsi terketsin inşallah :D
- +1 yıl
Amin inş. Yenilik şart
+1 yılYol ver, baskasini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil ama ileride gösterecek durum
evi geçindirmez bence o
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç düşünüyorum da keşmekeş durum
Soran+1 yılBende onu düşünüyorum zaten pişman olmamak için kalbimi bir kenara bıraktım mantık düşünüyorum
+1 yılCabuk sıkılyo demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir sıkılganda değil öyle ama rahatına düşkün galiba
+1 yıleeee ne demişler. işi bilecen işe gitmiycen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu aynı kafada tembeller sizi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bıle kızın çalışmasını ısterken olmaz kı böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBuyurr
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişiden koca olmaz. perişan olursun demedi deme.
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı düşünmek gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle yoksa geleceğini mahvedersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adamdan ne baba olur ne koca
04 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum daha önce evlenmedik hiç
Cevap sahibi+1 yılEvleniyim de deme ki senden de sıkılır terkeder zaten uğraşırmaz oyle adamla. Çabuk yıpranmak istersen dene
Soran+1 yılBilmiyorum hiç öyle sıkılganda değil acaba kendi işinimi yapmak istiyo işçiliği kabul edemiyor belki
Cevap sahibi+1 yılDik başlı boş adam bence alakası yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin 2 ismi mi var? :)
06 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah çalısmayı sevmeyen bayağı çok dökülüyor hepsi :D
Cevap sahibi+1 yılBen çalışıyorum sadece anlattklarn birini anmsattida bana :D
Soran+1 yılHe he tabi yukarıda başkasıda birini anımsamış ;)
Cevap sahibi+1 yılSen benim soruna cevap verir misin bir :D
Soran+1 yılHayır tek ismi var
Cevap sahibi+1 yıltamam dglms ozaman. d bu kadar basit ya :D adadad
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilinin adı eren mi :)))
023 Yorumla- +1 yıl
töbe yarabbim dfkjdvdhf inş değildir
Soran+1 yılDeğil :)) ama merak ettim neden eren senmisin yoksa
Cevap sahibi+1 yılyok be hacı bizim bir arakadas var adı erende o da hiç çalışmaz :D :D :D
Soran+1 yılSöyle çalışsın sonra onunda evlilik hayalleri karşı cins tarafından suya düşebilir :)
Cevap sahibi+1 yılvalaaa ciddimi diyon?
Soran+1 yılCiddiyim bak sevdiğim halde çalısmadığı için evlilik düşünüyorken vazgeçtim gibi birşey
Cevap sahibi+1 yıletme yaaa :/ ilerde çalışır umutsuzluğa kapılmaa müdür
Soran+1 yılŞimdiden verecek o güveni vermezse bende evlenmem işte biz kız olduğumuz halde çalışıp kazanıyorsak sizde gidin çalışın
Cevap sahibi+1 yılbana nie kızıyon be yavrummm :)))))) çalışıyozz daaa :D
Soran+1 yılÇalışmayan erkeklere söylüyorum bee calışıyorsan sen niye üzerine alıyon ;))
Cevap sahibi+1 yılesnaf lokantasında çaycıyım benn çalışıyorum tabi
Soran+1 yılAferin sanaa çalış
Cevap sahibi+1 yılçayımı iç gel bir bardak
Soran+1 yılKız arkadaşını götür afiyetle
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap seçermisin beni ne olurrrrrr?
Soran+1 yılNeden :))
Cevap sahibi+1 yılxpere ihtiyacımm varr yalvarıyorumm ne olurr :)
Soran+1 yılHak. yiyemem
Cevap sahibi+1 yılyalvardım amaaaa :(( çok ihtiyacım var dedim :(
Soran+1 yılOlmazzz
Cevap sahibi+1 yılyüzümü güldür be kardeşimm ne olur sanki :(
Soran+1 yılburada o kadar güzel cevap veren var hak yemem üzgünüm :(
Cevap sahibi+1 yıltamam :(( allah razı olsun
+1 yılDegismez o
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAaa ayni ben
02 Yorumla
Soran+1 yılEyi aferin sana hepiniz evde kalcaksnz :D
- +1 yıl
Pampa iddaadan geciniyodum. d rajattm simdi beymwnin denetim burosunda yetkiliyim (h)
+1 yılevlncce dzlr
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç emin değilim
+1 yılVay haline o zmn:)
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen off
- +1 yıl
Düzelir insallh
Soran+1 yılSanmam böyle insanlar çok var kendisi böyle bakicaz artik yinede inşallah düzelir tabi
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası