Çevrende 'mutlu evlilik' olarak parmakla göstere bileceğin kaç çift var?

Selam herkese..🌸
Çevrende mutlu evlilik olarak parmakla göstere bileceğin kaç çift var?
Bu soruyu az önce evimize gelen ve çok tatlı vakitler geçirdiğimiz çifti uğurladılar. sonra soruyorum. Yani ilham kaynagim. onlar.. 👍😊

Soruma cevabım anlaşılacağı üzere etrafımda 'mutlu evlilik' olarak parmakla gösterecegjm en az 1 çift var.. Hatta 5 e kadar çıkar bu..

Bize gelen çiftten bahsedeyim. Erkek fanatik Ak Partili. Kadın fanatik CHP li. Hatta devrimcilik boyutunda. Ama çok mutlular. Ortak noktaları ikisi de fanatik Galatasaraylı. İki kızları ile sanırım 10 yıldan fazla evliler. Sakin olmaları onları mutlu kılıyor belki de.. 😊

Diğer çift ise baba tarafından akrabamız öğretmen bir çift. İki çocukları var. Erkek ve kız olmak üzere. Erkek fazla soğuk mesafeli. Kadın çok samimi, fazla cana yakın ama çok mutlular. Saygı ve sevgilerini aynı ortamda olunca hissedebiliyor insan. Ki iki gün önce evlilik yıl dönümleri için çocuklarla beraber romantik, güllü, kemanli bir yemekte kutlamislar. Yani canlı örneklerle sorumu zengilestirmek istedim. Lütfen sizde katkıda bulunun ve canlı canlı, gerçek , mutlu evlilikleri olanları böyle anlatın benim gibi..

Var deyip kestirip atarsanız kabul etmiyorum. Yok demezsiniz heralde, o kadar da değil 🤔😁🌼

#funda
Çevrende 'mutlu evlilik' olarak parmakla göstere bileceğin kaç çift var?