#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Hayır, atalarımız bile demiş yüzü güzele 40 günde doyarsın ama kalbi güzele 40 yılda doyamazsın diye. Bir ilişkiyi sürdürecek 4 temel taşı var; Sevgi, Sadakat, İletişim, Cinsel çekim. Bunların arasında en önemlisi diyeceğimiz iletişim ise zeka ile bağlantılı bir kavram, karşılıklı muhabbet edemediğin biriyle ne kadar beraber olabilirsin ki. Bu arada söylediğinden güzelmişsin, nazar değmez umarım :)
Karşılıklı oturup sohbet edemeyeceksem güzelliği direkt gider. Ayrıca güzellik / yakışıklılık 10 gün süren bir süreç. Sonrasında göz alışıyor ve pek bir anlamı kalmıyor. Kimsede beraber eğlenemediği , beraber sosyalleşemediği , sohbet edemediği , zor zamanında yanında olamayacağı birisi ile beraber olmak istemez. Ayrıca Türkiye'de bol bol güzel kadın ya da yakışıklı erkek var. Tek sebep bu olursa bir süre sonra göz kayar.
Tabii ki hayır, zeki olsun da güzelliği ortalama veya ortalamanın altında olsa da olur, bir de libidosu yerinde olsun. Zeki olmayıp çok güzel olan bir kadının memeleriyle mi sohbet edeceğim sevişmediğim zamanlarda? Sıkılırım bir süre sonra. Beyin şart.
EİG için teşekkürler 🙂💐💐💐
evlenmem zeki olmayan biriyle
Cevap
72Cevap
Hayır, içi boşsa bi özelliği yok tipinin.
Saçmalama ne evlenmesi? En güzelinden bir eskort kızı 1 saat çükmek en fazla 100 usd 💵 Doya doya çükerim sonrakine geçerim ;) Evlenecek olsam hem tek kadını çükmek zorundayım hemde istediğim zaman değil kadın istediği zaman verecek 👍 Ev, düğün, araba, fatura ve mutfak masrafları ohoooo kim kimi çüküyor belli değil. Evlilik bana uzak..
O meme ve bacak seni iyi bir anne yapmadığı gibi tipi ve boyu da erkeği bir baba yapmıyor. Sorumluluk sahibi, merhametli ve fedakar bir ebeveyn olabilmek zor şey.
Canım sen zeki bı kizsin hem de güzelsin ama sana öyle bi şunu yapicamki aslli da herşey ortada. Yanı açık ve net güzellik ve zekilik. Uu
Yüzün güzel dimi bence kesinlikle hertu. 3 u var
Şimdi bacaklari da. Aklın varsayalım bu aralada bikere baktım ikinciye bakarsam fantazi dünyam harekete gecicek fazlasiyla
Güzellik == Göreceli bu ve herkezlde tutmayan gecici. Yaşlandık ca artık jer Bülent Ersoy'un gptune b daha güzel dedwsimi kivamlar var.
Ama. Bacaklara geleilim. Bakiyim lan. Ben de bikere daha wooooolllkkkwwwwwwwww hacı zeki olmasan o bacağı bu açıp. Neşe. Ben. Zekaa ya
Hayır beni anlayamadıktan sonra dediklerimi algılayamamasındansa dış görünüşü normalin altında olsun ama konuşup anlaşabilelim
hayır asla güzel diye evlenmem ben hep akla bakarım
hayır zeka ve ahlak önemli herşey dış güzellik değil
Görselini paylaştığın kişinin bundan haberi var mı acaba?
Zeka tek başına bir seçenek değildir. Eğitilmemiş, ahlakla biçimlendirilmemiş zeka tehlikelidir.
evlenirim amma karakterle tutmasi gerek zaten bende zeki sayilmam😁.
Güzellik yakışıklılık hepsi gelip geçici güzel olsun karakteri karakteri gerisi boş
Akılsız, kafası çalışmayan, salak biriyse evlenmem.
Kendini doğru düzgün ifade edemeyen, farklı bakış açıları olmayan ya da söyledikleriyle bana bir şey katmayacak birine cidden dünyalar güzeli de olsa çok kısa süre tahammül edebilirim...
Hayır evlenmem. Zeka mühim bir şey. Sonuçta 7/24 aynı evde olacaksın. Zeki olmalı ki sürekli iletişimde insana keyif versin. Güzellik dediğin 1 yılda oluşturulur. Zeka öyle bir şey değil
Soruyu okurken sinir katsayim yükseldi. Kimseye tahammul etmek zorunda degilim. Hayir kurumu hic degilim
Hayır evlenmem. Sadece güzelliğine güvenen ama eğitimi, kültürü, davranışları, karakteri ve zekası yetersiz biriyle bir ömür geçmez
zeki olmalı insan karşılıklı oturup sohbet edemediği gülemediği insanla bi süre sonra sıkılır ve yakışıklı olsa da sıkılır
"Bir evlilik yaparken kendimize şu soruyu sormalıyız: Sonu yaşlılık olan o uzun yol boyunca bu kadınla sohbet etmekten keyif alacağına inanıyor musun?"
@victorumben çok doğru
Hayatını mahvetmek istiyorsan eğer böyle bir tercih yaparsın. Evlilikte en çok yapılan eylem karşılıklı konuşmaktır varın siz düşünün...
Zekası şöyle önemli, beni anlayıp bana bir şey kattığı sürece sorun yok benim için. Bu arada resimdeki manken kim ya
İş durumum mesleğim iyiyse evlenirim takmam jennmsmw
evlenmem için kişinin zeki olmasına gerek yoktur
her insanın beyni ve kendine has bir aklı vardır
Hayır tabiki iki muhabbet edemiyorsam sevgili bir olmak zul gelir bana 🤦🏼♂️
Yok asla bana kültür yönünden yaklaşamayacak biri ile evlenmem..
Zeka ve aynı espri anlayışı şart güzel diye evlendikde ne oldu sanki 22 sene boşa gitti ve boşandım
Çok akıllı olursa başedilemeyebilir ama salak olması yanlış anlaşılmları çoğaltıyor 🤔
Asla yapmam böyle bir kötülüğü ne kendime nede karşımdakine
Hayir , zeka olmadan olmaz..
Biblolarda guzel ama en nihayetinde evlenemiyoruz :/
cahil birinle bir hayat hayal edebilir misin ya eğitecen ki zordur bu ya da hiç girmicen
Hayatta evlenmem. Evlenecek olursam da bu kırklı yaşlarda olur anca belki o da
Sadece güzel olması yeterli değil. Evlenmem.
Bırak evliliği konuşamadım bile. Yürümez.
Evlenmem güzel kızı napim mk
güzel diye sevgili olmuşluğum varda bir süre sonra yürümüyor
Sanmıyorum. Bi ömür katlanılamaz bi durum bence
evleniyolar zaten soru değil ki bu
canım erkeği napim bn.
G*ri zekalı * yazmıştım
Fotoğraftaki gibiyse evlenirim.
Büyük konuşmak istemiyorum ama asla.
Ben onun zekası açarım
Yani ortalama zekadaysa olabilir.
Zeki değilse cahildir kesin ugrasamam
Hayır dış görünüşün pek bir önemi yok zaten
diş görünüşe asla bakmam
Güzellik geçicidir karakter ise kalıcı
Sevgili belki evlenmek ne yav
hayır evlenmem bişey hissetmiyorsam
Güzellik önemli değil bence anlaşmak önemli sırf güzel diye ömrümü bi kadına heba edemem
Evliliğe karşıyım nirhamcım😉
Hayır ömür geçmez öylesiyle
Bu hatun kim anam bacım
Asla evlenmem
Zeka şart
Bir an yutkunamadım kim bu ya🥸
Evlenmem. Zeka önemli.
Saul ve resim ne alaka?
Kesinlikle hayır orta tipli olsun zeki olsun
Zeka normalin altındaysa hayır
Kalıcı vefalı ise evet
Tabikide hayır