Aşk İlişkileri Hiç bir erkeği sevemiyorum, lezbiyen miyim🤔? Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kızları da sevmiyorum gerçi njdjfAma erkekler daha itici. Neyim ben😂 Hiç bir erkeği sevemiyorum, lezbiyen miyim🤔? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Doğru insan çıkmamıştır karşına. 0 0 Yorumla
Brserglu Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Bende hiç bir erkeği sevmiyorum galiba ben de lezbiyenim 🤣 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂😂 Yorumla Brserglu +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne yapsan yap sakın leze alışma hayatın bıter cok pişman oln kiz gordum 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Ben gormedim nsnjrj Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lubunya, alici verici, erkeksi bayanin kadinsi annesi 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Ne diyon olum Yorumla TheLostBoy +1 yıl Anlatcam sjdkd Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Senin ki yine iyi ben kimseyi sevmiyorum, kendimi de sevmiyorum. 😂😂 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Ya kiyamaam Yorumla Haunters +1 yıl 😂😂 Yorumla
Dont_speak Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kadınlardan hoşlanmıyorsan değilsin asksüel olabilir misin 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Olabilir
Ölümlü_DÜNYA_ÖLÜMVAR Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl ne olduğunu bilmeyensin karakter arayışındasın o yaşlarda olur büyünce geçer 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Dedi 105 yasindaki dede Yorumla Ölümlü_DÜNYA_ÖLÜMVAR +1 yıl vakit böyle geçer işte o yaşlarda Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kalbin ısınmıyor mu? Dini görüşünü bilmiyorum ama eşcinsellik haram. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunun sebebi erkekler tarafından aldatılan bence 😏 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Beni aldatan da nebilim jdjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence öyle Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kadınlara ilgi duyuyorsan lezbiyen olma ihtimalin olabilir duymuyorsan değilsin 0 0 Yorumla
medicianaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Töbeler olsun yarebbi bende hiçbir kızı sevemiyorum yoksa ulan çelişki de kaldım. 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂😂 Yorumla medicianaaaa +1 yıl Yok sen bana yardımcı olmucaksın bana zurna dürüm yemek nasip olmucak senle nicki bi degiştiremedim. Yorumla Meddiii +1 yıl Nick degismezzzzz de sende bi gariplik var Yorumla medicianaaaa +1 yıl Garip oldugum dogrudur. Yorumla
leydimistonem Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl aklı başında olan bir insanın yapması gereken bu değil mi zaten 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Akli basindayim dimi😌 Yorumla leydimistonem +1 yıl evet canım sakın erkek milletine çöpünü bile atma Yorumla
yalnızzzzzzzzz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl sen bir kezbanüs bürütüssün 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Sen de bir oçüsbüssün Yorumla yalnızzzzzzzzz +1 yıl değilim Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Negatif lezbiyensin bence snfjjcjc 0 9 Yorumla Meddiii +1 yıl O ne ndjd Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Lezbiyensin ama pozitif aktif değil. Yani iki tarafı da sevmiyorsin ama kadınları tıpkı benim gibi daha çok seviyorsun. Negatifi ben uydurdunzjxjdjdd Yorumla Meddiii +1 yıl Jsjabsjab ya yok şakadan oyle yazdim hic biri cinsel cekmiyor beni ama kadinlae daha guzel tabi napim killi pis erkegi jsns Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Bence de.. kadınlar o kadar güzel ki. Cemal Süreya'nin dediği gibi dünyaya kadın olarak gelsem, eşcinsel olurdum 😛 Yorumla Meddiii +1 yıl Oyle mi demis cemal sureya😂 Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Evet şiiri var "üstü kalsın" diye 😄 galiba oydu sen bak istersen Yorumla Meddiii +1 yıl Yoo oyle birsey demiyor orda Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl 1994 ELİYLE, SAMANYOLU'NAYaşadım, Tanrım,Yarım ve uluorta,Bir dahaki hayatta,Varsa öyle bir hayat,Şiir yazar mıydım,Bilmiyorum.Ama kadınlar, Tanrım,Öyle sevdim ki onları,Gelecek seferDünyayaKadın olarak gelirsem,Eşcinsel olurum Senin için buldum :) Yorumla Meddiii +1 yıl Hahah teşekkürler😂👍 Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Meme seviyorsan olay bitmiştir dkkdms 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Memeyi kim sevmez la jsjs Yorumla yarakim +1 yıl Meme candır djsojs Yorumla
Fibonacci00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Benim gibi insan sevmiyorsun belkide 0 0 Yorumla
KubaR Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Sanırım biraz fazla gerçekci ve ciddi birisin 0 5 Yorumla Meddiii +1 yıl Evet Yorumla KubaR +1 yıl Aşık olmak için biraz saf olmak gerek karşındakine bakıp hayal kurmak onu kafanda poh pohlaman gerek. Muhtemelen sen birşne bakınca onlar ilgili tüm olumsuzlukları görüyorsun buda aşık olmanı engelliyor Yorumla Meddiii +1 yıl Net. Bu kadar. Özet👍 Yorumla KubaR +1 yıl Ne mutlu sana kolay kolay kimse canını yakamaz... Yorumla Meddiii +1 yıl Evet😌guclu kadin diye diye pehlivan yaptilar sonunda😂 Yorumla
DemonHunters727272 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karşısına doğru kişi çıkmamış biri 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Nesin? Yalnızlığın yüzüsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen heterometerogaylezo hastalığına yakalanmışsın 0 8 Yorumla Meddiii +1 yıl Jsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şaka şaka karşına ADAM çıkmamıştır Yorumla Meddiii +1 yıl Cikinca da dostum olarak kalsin istiyorum kaybetmemek icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen başakmısın Yorumla Meddiii +1 yıl Yay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mantıklı düşünen ama aceleci bir yapı Yorumla Meddiii +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana ben lazım Yorumla
Blackeagle26 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Kötü bi durum değil mi ya 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Ben mutluyum aslinda Yorumla Blackeagle26 +1 yıl O zaman sorun yok bence Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Asexuelsin 😄 0 8 Yorumla Meddiii +1 yıl Hmm Yorumla gacar4886 +1 yıl Üzücü 😬 Yorumla Meddiii +1 yıl Neden Yorumla gacar4886 +1 yıl Güzel birisin çünkü sana millet deli oluyordur Yorumla Meddiii +1 yıl De benim umrumda degil hic biri hatta sıkıldım birilerinjn bana yurumesinden hoslanmasindan Yorumla gacar4886 +1 yıl Haklısın lafım yok sana 🤗 Yorumla Meddiii +1 yıl ☺️ Yorumla gacar4886 +1 yıl İyi geceler 🙋 Yorumla
sdeeğ2 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Doğru kişiyi bulamadın ya da aseksüelsin 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Aseksuel daha uygun gibi bdbe Yorumla
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Mizantropsun. 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Yok abartmayalim Yorumla Borjgali_ +1 yıl Öylesin valla. Yorumla
Beniseviyorummuah Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Olması gerektiği gibisin bence 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Öyle mi dersin Yorumla Beniseviyorummuah +1 yıl Öyle derim Yorumla
Darkxxside Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. aseksüel 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aseksüelsin 0 0 Yorumla
Ankiralee Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Kendini parmaklican baska caresi var mı 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Aseksüel knk 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Ben de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Doğru insan çıkmamıştır karşına.
Bende hiç bir erkeği sevmiyorum galiba ben de lezbiyenim 🤣
😂😂
🤣🤣
Ne yapsan yap sakın leze alışma hayatın bıter cok pişman oln kiz gordum
Ben gormedim nsnjrj
Lubunya, alici verici, erkeksi bayanin kadinsi annesi
Ne diyon olum
Anlatcam sjdkd
Senin ki yine iyi ben kimseyi sevmiyorum, kendimi de sevmiyorum. 😂😂
Ya kiyamaam
😂😂
Kadınlardan hoşlanmıyorsan değilsin asksüel olabilir misin
Olabilir
ne olduğunu bilmeyensin karakter arayışındasın o yaşlarda olur büyünce geçer
Dedi 105 yasindaki dede
vakit böyle geçer işte o yaşlarda
Kalbin ısınmıyor mu? Dini görüşünü bilmiyorum ama eşcinsellik haram.
Bunun sebebi erkekler tarafından aldatılan bence 😏
Beni aldatan da nebilim jdjs
Bence öyle
Kadınlara ilgi duyuyorsan lezbiyen olma ihtimalin olabilir duymuyorsan değilsin
Töbeler olsun yarebbi bende hiçbir kızı sevemiyorum yoksa ulan çelişki de kaldım.
😂😂
Yok sen bana yardımcı olmucaksın bana zurna dürüm yemek nasip olmucak senle nicki bi degiştiremedim.
Nick degismezzzzz de sende bi gariplik var
Garip oldugum dogrudur.
aklı başında olan bir insanın yapması gereken bu değil mi zaten
Akli basindayim dimi😌
evet canım sakın erkek milletine çöpünü bile atma
sen bir kezbanüs bürütüssün
Sen de bir oçüsbüssün
değilim
Negatif lezbiyensin bence snfjjcjc
O ne ndjd
Lezbiyensin ama pozitif aktif değil. Yani iki tarafı da sevmiyorsin ama kadınları tıpkı benim gibi daha çok seviyorsun. Negatifi ben uydurdunzjxjdjdd
Jsjabsjab ya yok şakadan oyle yazdim hic biri cinsel cekmiyor beni ama kadinlae daha guzel tabi napim killi pis erkegi jsns
Bence de.. kadınlar o kadar güzel ki. Cemal Süreya'nin dediği gibi dünyaya kadın olarak gelsem, eşcinsel olurdum 😛
Oyle mi demis cemal sureya😂
Evet şiiri var "üstü kalsın" diye 😄 galiba oydu sen bak istersen
Yoo oyle birsey demiyor orda
1994 ELİYLE,
SAMANYOLU'NA
Yaşadım, Tanrım,
Yarım ve uluorta,
Bir dahaki hayatta,
Varsa öyle bir hayat,
Şiir yazar mıydım,
Bilmiyorum.
Ama kadınlar, Tanrım,
Öyle sevdim ki onları,
Gelecek sefer
Dünyaya
Kadın olarak gelirsem,
Eşcinsel olurum
Senin için buldum :)
Hahah teşekkürler😂👍
Meme seviyorsan olay bitmiştir dkkdms
Memeyi kim sevmez la jsjs
Meme candır djsojs
Bilemedim ckslxmszlls
Hiç seks yaptinmi ya da mastırmasyon
Benim gibi insan sevmiyorsun belkide
Boşver kendini sev yeter
Sanırım biraz fazla gerçekci ve ciddi birisin
Evet
Aşık olmak için biraz saf olmak gerek karşındakine bakıp hayal kurmak onu kafanda poh pohlaman gerek. Muhtemelen sen birşne bakınca onlar ilgili tüm olumsuzlukları görüyorsun buda aşık olmanı engelliyor
Net. Bu kadar. Özet👍
Ne mutlu sana kolay kolay kimse canını yakamaz...
Evet😌guclu kadin diye diye pehlivan yaptilar sonunda😂
Karşısına doğru kişi çıkmamış biri
Nesin? Yalnızlığın yüzüsun
sen heterometerogaylezo hastalığına yakalanmışsın
Jsjsj
şaka şaka karşına ADAM çıkmamıştır
Cikinca da dostum olarak kalsin istiyorum kaybetmemek icin
sen başakmısın
Yay
mantıklı düşünen ama aceleci bir yapı
Maalesef
sana ben lazım
Aseksüel 😝
😏
şerefsiz sin
:'((
Kötü bi durum değil mi ya
Ben mutluyum aslinda
O zaman sorun yok bence
Asexuelsin 😄
Hmm
Üzücü 😬
Neden
Güzel birisin çünkü sana millet deli oluyordur
De benim umrumda degil hic biri hatta sıkıldım birilerinjn bana yurumesinden hoslanmasindan
Haklısın lafım yok sana 🤗
☺️
İyi geceler 🙋
Doğru kişiyi bulamadın ya da aseksüelsin
Aseksuel daha uygun gibi bdbe
Mizantropsun.
Yok abartmayalim
Öylesin valla.
Olması gerektiği gibisin bence
Öyle mi dersin
Öyle derim
aseksüel