Aşk İlişkileri İliskide sürekli öpüsmek sıkarmı, soğuturmu sizce daha mı cok bağlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkekleree soruyorumm İliskide sürekli öpüsmek sıkarmı, soğuturmu sizce daha mı cok bağlar? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bal yiyen baldan osanırmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddenmi yaa artık cok mu geç nasıl engel olabilriim bu duruma Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ben temas bagimlisiyim benim icin sorun olmaz 😅 0 0 Yorumla
yanlız_adam_16 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl İlişki anında mı öpüşüyor sunuz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece öpücük Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Cinsellik oluyormu Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Niye yok Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden olmaz Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Peki ne zaman evleniyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Seneye Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Peki seneye kadar hiç sevismicen mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Evlenince yandın ozaman sevgilin arkalı önlü girer Yorumla
Skldk4mk Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl sonu geliyor mu 0 43 Yorumla Soran +1 yıl Elbette yani ama sık sık oluyo Yorumla Soran +1 yıl Öyle 1 saat falan öpüşmüyoruz nişanlım bu arada Yorumla Skldk4mk +1 yıl baya renkli bir cinsel hayatınız var anladığım kadarıyla bence sorun olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yok sadece öpücük Yorumla Skldk4mk +1 yıl hmm biraz sıkabilir herseferinde yükselip yükselip boş inmek yorar Yorumla Soran +1 yıl Boynumu öpmesine biraz yakın olmasına izin veriyorum orası ayrı Yorumla Soran +1 yıl Ama cinsellik yok yani Yorumla Skldk4mk +1 yıl zor bir durum sonu gelse sorun olmaz ama adamı yükseltip yükseltip yarıda bırakıyorsun resmen Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla Skldk4mk +1 yıl ilgilen çocukla :D Yorumla Soran +1 yıl İliglenmekten kastın onunla yat falan mı ben evlenmeden olmaz kafasındayım Yorumla Soran +1 yıl Nskdk Yorumla Soran +1 yıl Nişanlıyız bu arada Yorumla Skldk4mk +1 yıl yani yatmasanda elle falan en azından yap bir şeyler azdırıp azdırıp salma sokağa :D Yorumla Soran +1 yıl 😂yapamam evlenmeden olmaaaz Yorumla Skldk4mk +1 yıl evlilik ne zaman Yorumla Soran +1 yıl Seneye Yorumla Skldk4mk +1 yıl 1 yılda adamı öyle boş bırakırsan aldatır bence Yorumla Soran +1 yıl Boş bırakmak? Her cinsellik yaşamayan aldatırmı yani e bende yaşamamıs olcam bende mi aldatiyim Yorumla Skldk4mk +1 yıl coşturma kızım adamı sende :D Yorumla Soran +1 yıl Cinsel anlamda etkileme mi diyosun yani Yorumla Skldk4mk +1 yıl aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Ama etkilersem beni daha cok şster ve gözü baskasını görmezsi simdi etraf cıplak et kaynıyo Yorumla Soran +1 yıl Özel olmak önemli Yorumla Skldk4mk +1 yıl o tabi önemli de bir yerden sonra açlıktan gözü döner Yorumla Soran +1 yıl Anladım ama etkilemezsem de sıkılırrr Yorumla Soran +1 yıl Ben mesela böyle onun boynunu öpüp dilimi gezdiriyorum boynunda cok hpsuna gidiyo Yorumla Skldk4mk +1 yıl öyle diyince benim de hoşuma gitti de o kadar tahrik edip boşaltmamak sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Baska sekilde ben tatmin etmem kendimi dedi netten öyle diğer erkekler gibide bakmıyorum diye konuyu kendisi açtı sence doğrumudur? Yorumla Soran +1 yıl Ben dini açıdan düsünüyorum ama evlendiğimizde cok atesli olabilirim haberin olsun dedi sjfkdkg biriktiği icin dedi Yorumla Soran +1 yıl Yani ben kızlara bakmam dedi mast yapmam demedi de doğrumu sence? 😃 Yorumla Skldk4mk +1 yıl valla p*rno da izlemiyorsa bu adam 1 yıl beklemez Yorumla Soran +1 yıl Neyi beklemez Yorumla Skldk4mk +1 yıl boşalmayı Yorumla Soran +1 yıl Ben daha az tahrik edersem sıkılmazmı benden ben onu tahrik edersem heyecanlanıyo sonucta Yorumla Skldk4mk +1 yıl hmm sen bilirsin yap o zaman arada aletine de elle biraz o kadar boynunu yalıyorken pantolon üstünden dokun bi çok hoşuna gider Yorumla Soran +1 yıl Ee sende azdırma diyosun daha cok azıcak mdkdkd Yorumla Skldk4mk +1 yıl yapıyosan tam yap işte zaten boyundan yeterince azar Yorumla Soran +1 yıl Evet peki her tahrik olan iliski yaşamazsa aldatırmı Yorumla Soran +1 yıl Yani cok seven biri Yorumla Skldk4mk +1 yıl yani aldatma ihtimali var hemde çok fazla 1 yıl gibi sürede özellikle Yorumla Soran +1 yıl Aldatmaması icin cinsellik dısında ne yapmalıyım Yorumla Skldk4mk +1 yıl allaha dua etmelisin Yorumla
Adembozkurt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her dakika sikar 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Peki ne yapmalıyım o istediğinde geri cekilince kızıyo bana Yorumla Adembozkurt +1 yıl Seni cinsellik için mi kullanıyor belli et istemediği kızsa bile Yorumla Soran +1 yıl Hayır nişanlıyız kaçıyorsun diyo bu sefer Yorumla Adembozkurt +1 yıl Çok ileri gidiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Sadece öpüşüyoruz Yorumla Adembozkurt +1 yıl Bunun sıkılıyor musun sen Yorumla Soran +1 yıl Asla sıkılmıyorum Yorumla Adembozkurt +1 yıl Yaparken bir kaç takdir uygulaya bilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Neyi yaparken Yorumla Adembozkurt +1 yıl Opusurken Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 39,3b cevap paylaştı. Sıkar 0 0 Yorumla
Morning_Dream1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sen mi öpüyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İkimizde Yorumla Morning_Dream1 +1 yıl Doyumsuzsunuz Yorumla Soran +1 yıl Nişanlıyız Yorumla Soran +1 yıl Bu arada Yorumla Soran +1 yıl Doyumsz ne alak Yorumla Morning_Dream1 +1 yıl Fazla beklemeyin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öptüm kızım güzelse Bence değer
Bal yiyen baldan osanırmış
Ciddenmi yaa artık cok mu geç nasıl engel olabilriim bu duruma
Ben temas bagimlisiyim benim icin sorun olmaz 😅
İlişki anında mı öpüşüyor sunuz
Hayır sadece öpücük
Cinsellik oluyormu
Yok
Niye yok
Evlenmeden olmaz
Peki ne zaman evleniyorsunuz
Seneye
Peki seneye kadar hiç sevismicen mi
Hayır
Evlenince yandın ozaman sevgilin arkalı önlü girer
sonu geliyor mu
Elbette yani ama sık sık oluyo
Öyle 1 saat falan öpüşmüyoruz nişanlım bu arada
baya renkli bir cinsel hayatınız var anladığım kadarıyla bence sorun olmaz ya
Cinsellik yok sadece öpücük
hmm biraz sıkabilir herseferinde yükselip yükselip boş inmek yorar
Boynumu öpmesine biraz yakın olmasına izin veriyorum orası ayrı
Ama cinsellik yok yani
zor bir durum sonu gelse sorun olmaz ama adamı yükseltip yükseltip yarıda bırakıyorsun resmen
😅
ilgilen çocukla :D
İliglenmekten kastın onunla yat falan mı ben evlenmeden olmaz kafasındayım
Nskdk
Nişanlıyız bu arada
yani yatmasanda elle falan en azından yap bir şeyler azdırıp azdırıp salma sokağa :D
😂yapamam evlenmeden olmaaaz
evlilik ne zaman
Seneye
1 yılda adamı öyle boş bırakırsan aldatır bence
Boş bırakmak? Her cinsellik yaşamayan aldatırmı yani e bende yaşamamıs olcam bende mi aldatiyim
coşturma kızım adamı sende :D
Cinsel anlamda etkileme mi diyosun yani
aynen öyle
Ama etkilersem beni daha cok şster ve gözü baskasını görmezsi simdi etraf cıplak et kaynıyo
Özel olmak önemli
o tabi önemli de bir yerden sonra açlıktan gözü döner
Anladım ama etkilemezsem de sıkılırrr
Ben mesela böyle onun boynunu öpüp dilimi gezdiriyorum boynunda cok hpsuna gidiyo
öyle diyince benim de hoşuma gitti de o kadar tahrik edip boşaltmamak sıkıntı
Baska sekilde ben tatmin etmem kendimi dedi netten öyle diğer erkekler gibide bakmıyorum diye konuyu kendisi açtı sence doğrumudur?
Ben dini açıdan düsünüyorum ama evlendiğimizde cok atesli olabilirim haberin olsun dedi sjfkdkg biriktiği icin dedi
Yani ben kızlara bakmam dedi mast yapmam demedi de doğrumu sence? 😃
valla p*rno da izlemiyorsa bu adam 1 yıl beklemez
Neyi beklemez
boşalmayı
Ben daha az tahrik edersem sıkılmazmı benden ben onu tahrik edersem heyecanlanıyo sonucta
hmm sen bilirsin yap o zaman arada aletine de elle biraz o kadar boynunu yalıyorken pantolon üstünden dokun bi çok hoşuna gider
Ee sende azdırma diyosun daha cok azıcak mdkdkd
yapıyosan tam yap işte zaten boyundan yeterince azar
Evet peki her tahrik olan iliski yaşamazsa aldatırmı
Yani cok seven biri
yani aldatma ihtimali var hemde çok fazla 1 yıl gibi sürede özellikle
Aldatmaması icin cinsellik dısında ne yapmalıyım
allaha dua etmelisin
Her dakika sikar
Peki ne yapmalıyım o istediğinde geri cekilince kızıyo bana
Seni cinsellik için mi kullanıyor belli et istemediği kızsa bile
Hayır nişanlıyız kaçıyorsun diyo bu sefer
Çok ileri gidiyor mu