ona tutulduysam ne sucum gunahim var Rabbim bana bu kadar vermis ona o kadar yapabilecek bir seyim yok nasipten ote de yol yok varsa nasibimde kim ne derse desin olur zaten
Orası öyle ama buraya da gelip sorduysan var bir şeyler içinde. Benim lafım etki ederse belki de ayrılırsın? Ama kalpler bir olduktan sonra gerisinin pek çok önemi yok
cikmiyoruz maalesef odun kendisi acilamiyor evet icimde var biraz seyler hatta daha fazla uzamasn diye soyleniyorum jsbsnsks yaoacak bir sey yok raziyim yeter ki gelsn de kimin ne dedigi onemli degl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kanka hikaku sitatter yaz googleye. Boy karşılaştırması yapıyor karşı tarafın boyunu ve kendi boyunu yaz nasıl gözüktüğünüzü göreceksin.
cok sagol bi bakim :D
Bak bakalım
omzunun azck asagisindayim 😊🤕
Evet bende baktım jdkdcjd çok kötü değil ya nolcak
benim icin sıkıntı degil de insan bazsn dusunuyor ne bilim neyse onemli olan huzur
Allah mutlu etsin deriz 😄✌
eyv :D
😊
Büyü linki için yukarı kaydırın
canım bnmm kızlara uzun boy yakışmıyor biliyor mususnnn sen de 150 olarak kalsaydin boyle diyebilecek miydin acaba biraz empati?
155 im
e o zmn ne bu dalga kardesm
Ben dalga geçsem üzülürsün kanka bu normal bi cümleydi senin alınasın varmış 😄
buna normal diyorsan anormalini cok merak ediyorum gercekten
Ben bunu herkese diyorum ya genelde gülerler ilk kez buna alınan gördüm 😄
olabilir herkes bir değil
Off kanka hayatı bu kadar ciddiye alma sen adamı bayarsın ya hadi hayırlı pazarlar
Bi tek seni baydim sanırım hayatimda bir ilkkkk
192 yim. Sevmem daha önemli
sorun değil yani elalem umrunda olmaz?
baba - kız
çok komik yaa bi daha olmasın
ne dememi bekliyordun? çok uyumlu ve tatlı bir çiftt😍😍 sadece olumlu yorumlar diye belirtseydin :D
baba kız cok igrenc bir tabir olmuş olumsuzunu bırak da senden cokca kisa bir beyefendiyle bir gonul bag kursan nolacak ha de bakim
Yer elması ile sırık
sevecegin kiz senden daha uzun olsun insaAllah
Cşdöldld amin, benim için farketmez.
Alınma, boyun güzel ama onun çok fazla, bana böyle geliyor. Senin kısalığını belli etmeyecek birisi ile olman daha iyi olur. Maks 1.70 mesela
ona tutulduysam ne sucum gunahim var Rabbim bana bu kadar vermis ona o kadar yapabilecek bir seyim yok nasipten ote de yol yok varsa nasibimde kim ne derse desin olur zaten
Orası öyle ama buraya da gelip sorduysan var bir şeyler içinde. Benim lafım etki ederse belki de ayrılırsın? Ama kalpler bir olduktan sonra gerisinin pek çok önemi yok
cikmiyoruz maalesef odun kendisi acilamiyor
evet icimde var biraz seyler hatta daha fazla uzamasn diye soyleniyorum jsbsnsks yaoacak bir sey yok raziyim yeter ki gelsn de kimin ne dedigi onemli degl
😂😂 hayırlısı, dikkat et. Amacı cinsellik olabilir.
niye bu boy farki cok olunca cinsellik falan diyorlar?
Boyun mükemmel, kısa olmayı kötü sanma. Bir çok erkeğin hayal dünyasında minyon kadınlar oluyor. Birde daha şirin oluyorlar.
cinsellik acisindan da minyon tercih ediyirlar diyorsin? dogeu mu anladm
Evet, kucakta mükemmel oluyorlar.
:D 👍
Sekste bayıltır seni
o ne demek yaa
Siker siker çoğaltır demek
bayiltma kismini anlayamadmm?
Yani senin üstüne çıkar birde kaslı ve siki uzunsa sen acıdan ya da zevkten bayılırsın
anladım :D
Ama sen yinede evlenmeden önce seks yapma pişman olursun zina çok büyük günah
yapmak isteyen kim ztn yapabilmek için evliligi bekliyorum ben senin bildigin kizlardan degiliiimmm
İyi.
normal
garip sevmem
kendini de sevme oke
Altta ezilir
?
Çok kisa
eee ezilmekle ne alaka
Seks yaparken
kırsın belimi snsbsmxjx
😊 senden az kaldı
ne?
Özele gell
ne diyeceksen burdan de
Kalsın
ok
Çok boy farkı var
sorun mu ki?
Yani aşka metre engel değil sonuçta. Umursamayin kimseyi öyle çok tatlı duran çiftler de var
haklisin sagol