Aşk İlişkileri Geceleri sohbet etmek isteyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazen kendimi çok yalnız ve sıkılmış hissediyorum. Saygı çerçevesinde benimle konuşmak isteyen var mı? Güncellemeler+1 yıl Ne kadar çok konuşmak isteyen varmış. Hangi birinize yazsam bilemedim! Bu soru konuşmak isteyenlere de aracı olsun yazın birbirinize... Geceleri sohbet etmek isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Burası hep yalnızlar mekanı zaten :) (bana yaşın tutmaz sanirim) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşlarındaysan konuşmamız doğru olmaz. Yorumla barraküda +1 yıl Bende ole dedim zaten :) Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. direk ortak ilgi alanin oldugu kisileri bulman lazim bence 1 0 Yorumla
GüzelNicklerKapılmış Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl sen manit arıyon galiba öbür türlü ise konuşabiliriz tabi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, aramıyorum. Hem bu site o işler için kullanılacak son site bence Yorumla GüzelNicklerKapılmış +1 yıl haklısın ama geneli öyle ve görüş yazanların çoğusunun nedeni bu Yorumla Soran +1 yıl Sen peki kız profili kullanan bir erkek misin? Profilin onu andırıyor da. Yorumla GüzelNicklerKapılmış +1 yıl hayır pp deki bir youtuber seviyorum bu fotosunu Yorumla GüzelNicklerKapılmış +1 yıl gerçi tanımayanlar var haklısın değiştireyim hesap banlanır filan fghjk Yorumla voyvoda34 +1 yıl Merhaba 😊 konuşabiliriz istersen Yorumla
Keyfişah21 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 10 ay Bana uyar benim de zaten canım sıkkkn en azından sana eşlik etmiş olurum 0 0 Yorumla
nameless_queenn Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Yaz istersen konuşuruz 1 1 Yorumla AyyBennGülerimm +1 yıl Merhaba Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eğer kız arkadaş istersen ben varım. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Eş cinsel değilsen konuşabiliriz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla değilim. Nişanlım var. Normal bir insanım. Yorumla Soran +1 yıl Aa ne güzel. Yarın gece konuşsak olur mu uygunsa senin için. Çünkü benim şimdi uyumam lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam iyi geceler Yorumla voyvoda34 +1 yıl Merhaba Yorumla Muhammedözen +1 yıl Selam bana geri dön Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bunlardan bana sıra gelmez kalsın :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olur valla, ben de aynıyım 1 2 Yorumla Stalwart999 +1 yıl Konuşmak ister misin? Yorumla voyvoda34 +1 yıl Merhaba konuşmak ister misin (seviyeli) 😊 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. çok var ama bi yerden sonra +18 oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet , yaşın kaç? Yorumla armada +1 yıl profil bilgilerim doğru Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. istersen yazabılırsın 0 0 Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Var🤷♂️ 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Burası hep yalnızlar mekanı zaten :)
(bana yaşın tutmaz sanirim)
30 yaşlarındaysan konuşmamız doğru olmaz.
Bende ole dedim zaten :)
direk ortak ilgi alanin oldugu kisileri bulman lazim bence
sen manit arıyon galiba öbür türlü ise konuşabiliriz tabi
Hayır, aramıyorum. Hem bu site o işler için kullanılacak son site bence
haklısın ama geneli öyle ve görüş yazanların çoğusunun nedeni bu
Sen peki kız profili kullanan bir erkek misin? Profilin onu andırıyor da.
hayır pp deki bir youtuber seviyorum bu fotosunu
gerçi tanımayanlar var haklısın değiştireyim hesap banlanır filan fghjk
Merhaba 😊 konuşabiliriz istersen
Bana uyar benim de zaten canım sıkkkn en azından sana eşlik etmiş olurum
Yaz istersen konuşuruz
Merhaba
Eğer kız arkadaş istersen ben varım.
Eş cinsel değilsen konuşabiliriz.
Asla değilim. Nişanlım var. Normal bir insanım.
Aa ne güzel. Yarın gece konuşsak olur mu uygunsa senin için. Çünkü benim şimdi uyumam lazım
tamam iyi geceler
Merhaba
Selam bana geri dön
Evet var, dm atın lütfen
Sohbet geceleri güzeldir
Bunlardan bana sıra gelmez kalsın :D
Dert anlatacaksan olmaz 😃
Olur valla, ben de aynıyım
Konuşmak ister misin?
Merhaba konuşmak ister misin (seviyeli) 😊
çok var ama bi yerden sonra +18 oluyor
Evet , yaşın kaç?