Merhaba, Aslında kadınları belli kalıplara sığdırmayi hiçbir zaman doğru bulmuyorum, ama burada tercih meselesi söz konusu olduğunda sempatik ve eğlenceli kadınları daha çok seviyorum yanında rahat davranabilirim yeri geldiği zaman şaka yapabileceğim yani şaka kaldırabilecek insanları seviyorum bazı kadınlar vardır böyle yanına gittiğiniz zaman size soğuk gelirler, ne yaparsanız yapın her zaman için insan açısından kötü olursunuz yani bir aranızda soğukluk olur mesela benim böyle tanıdığım birisi var ne olursa olsun hayatımız boyunca anlaşamıyoruz elbette iyi niyetinden şüphem olmuyor çoğu zaman ama şüphe duyduğum zamanlarda oluyor hani derler ya elektrik almak önemli bir noktadır diye işte bundan dolayı bir insandan elektrik alamazsanız o insana karşı hiçbir şekilde ısınmak söz konusu olmaz dolayısıyla ben genelde gizemli insanları seviyorum hani derler ya yere bakan yürek yakar ya da yere bakanından korkacaksın diye, işte böyle insanlar her zaman bana tehlikeli gidiyor insanların kalbinin iyi veya kötü olup olmadığını hisseden bir yanım açıkçası hislerimde ve tecrübelerin de hiçbir zaman yanılmadım eğer bir insana karşı ısınma söz konusu olmadı ise emin olun insana karşı ne yaparsam yapayım hiçbir zaman ısınmak söz konusu olmuyor ve böyle bana soğuk gelen insanlar belli bir süre sonra çevreme karşıda bambaşka tavırlar sergilemeye başlıyor ve Evet ben haklıymışım demeye başlıyorum. Bundan dolayı şunu söylemek istiyorum ki sempatik insanları ve içimden geldiği gibi davranan insanları seviyorum ir insan ne kadar kırıcı da olsa düzgün ve doğru konuşan insanları her zaman için tercih ediyorum, Çünkü artık insanlar öyle bir hal aldı ki kimin gerçekten düzgün bir insan olduğunu ya da kimin gerçekten doğru söylediğini hiçbir zaman bilemiyorsunuz ve seçemiyoruz İnsanlar birbirinin yüzüne karşı gülerek arkasından bambaşka bir yüz takıyorlar sanki o anda yüzlerini bir maske geçiriyor yüzlerindeki maskeyi o insan geldiği zaman takıyorlar gittiği zaman çıkarıyorlar. Benim şu anda karşıma bu zamana kadar böyle istediğim sempatik bir insan çıkmadı açıkçası sanırım çıkarsa Allah nasip ederse eşim olmasını temenni ederim.
Gizemli olan insanlar her zaman daha fazla dikkat çekmişlerdir , her şeyini bilmediğin ve merak ettiğin için daha fazla peşinden gitme isteği oluşuyor insanlarda. Ama bana göre sempatik olan kadınlar daha güzel geliyor bana , çokta gizemli olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sempatik insanlar her zaman daha cana yakın ve sıcak kanlı oluyorlar , ama gizemli olan kadınların her zaman karşı cinsle arasında bir mesafe ya da soğukluk vardır. Sempatik ve egosuz davranabilmek gerçekten çok güzel bir şey , doğal olan ve kendisini herkese olduğu gibi tanıtan kadınlar her zaman bir adım öndedir benim için.
İranlı kadınlar çoğu egolu itici kapris de çekici zanneden ben mesleğim zanneden iç güdüm çok iyidir diyen ama sempatik kadın bence daha iyidir samimiyetini sadeliğini durulduğunu sana sohbetiyle sözüyle anlatır
Yani ilgi çekmek için değil de doğam gereği gizemliyim diyeyim çünkü soğuk bir insanım ve herkesle kolay kolay kaynaşmam buda böyle bir izlenime yol açıyor olabilir ama ben bunun daha az ilgi çekeceğini düşünürken aksine çok ilgi çektiğini görmek beni şaşırtmıştı. Erkek milletinden kurtuluş yok.
Gizem her insanın ilgisini çeker.. insanlar çok aleni bir kadın ya da erkekten hoşlanmazlar çünkü keşfedilecek bir şeyi olmayan bir insanla nasıl vakit geçirebilirsin ki..
ancak hoşlandığınız bir kadının ya da erkeğin birazcık gizemi onu çözmeye keşfetmeye iter insanı ve bu gizemi çözmek için uğraşılan zaman çözemeyince hırslanmanız onu daha çok istemeye ve daha çok yakın olmaya iter..
En nihayetinde bir puzzle parçaları gibi onu keşfettikçe daha çok sever daha çok arzularsınız böyle gider işte:)
Sempatiklik tek başına bir erkek ya da kadın için yeterince çekicilik değil bence
Erkekler ulaşamadığının delisi olur diye bir söz varya yoksa da ben uydurdum şu an 😀 Gizem her zaman merak uyandırır çeker karşı cinsi. Aslında bu kadınların uyguladığı bir taktikte aynı zamanda. Duyuyorum arkadaşlardan gizemli ol vur kaç yap falan diye birbirlerine tavsiyelerde bulunuyorlar. Gizemli olurken aynı zamanda da sempatik olduğunu düşünürsek erkek bastan çıkar. Erkekler kendini güldüren kadınları da severler. Bana göre iki seçenekte ölümüne kapışır 🤭😂
Gizemlilik insanı her zaman çeken ve cezbeden bir şeydir. Merak duygusu her şeyi daha cazip hale getiriyor. Birini tanımadan önce çok hoş geliyor gözümüze, her tavrını devhasa boyutlarda görüyoruz çünkü daha onu çözememiş ve tanıyamamışızdır, bu yüzden aklımız bize oyun oynar o gizemi yükselen hormonların verdiği mesajla bambaşka bir kalıba sokar Tanıştıktan sonra tüm büyü bozuluyor.. bunu inkar edecek yoktur sanırım
Gizemli kadın daha dikkat çekicidir. Çünķü gizem erkeği kendine çeker. Erkek istemsizce kadının bu gizemli tavırlarını kafasında düşünmeye ve anlamlandırmaya çalışırken birde bakar ya o kadına aşık olmuş ya da kafasını sürekli o kadınla meşgul etmeye başladığını fark eder. Fakat sempatik kadın konuşkan ve her şeyini bir anda anlatıp göz önüne seren kadındır erkekte merak uyandırmaz. erkekte merak duymadığı bir şeyin üstüne düşmez hatta kadından soğuyup görüşmeyi bile aniden sonlandırabilir.
Sempatik ve içten insanları daha çok seviyorum, kadın veya erkek farketmez. Gizemli ve anlaşılması zor insanlarla yakınlaşmak, iletişim kurabilmek kolay değil, çünkü egolarından dolayı anlaşılamamayı marifet sanıyorlar. Kimse kimseyi anlamaya çalışmak zorunda değil, herkes net, açık olursa herkesin birbirini anlaması, tanıması kolaylaşır. "Beni anlamıyorsun" sözü, muhatabının anlama, tanıma, tahlil etme becerilerinin zayıf olmasından değil, kişinin anlaşılabilecek kadar açık olmamasından dolayı söylenir. Anlaşılmayı bekleyen, kendisini, muhatabından üstün görüyordur ki ona böyle bir görev yüklüyordur. Kişi, hassas olduğu konuları, beklentilerini, isteklerini net ve tutarlı şekilde ortaya koyarsa, anlaşılmamak gibi bir derdi kalmaz.
Gizemli kadin gereksiz tavirlara girer, yok kendimi ağırdan satayim yok bilmem ne. Evet bizi biraz çabalatan kizlar daha iyidir, direkt kendini birakan kiz cok da çekici gelmez ama gizemli olayim, hic bir sey anlatmayayim surundureyim, diyip hurrem sultan gibi olan kizlar sıkıntı. Sempatik ve yarı gizemli kiz idealdir.
Kişiden kişiye değişiyor gibi. Kimi kadın durgun oluyor aşırı çekicilik katıyor. Kimisinden arkaya bakmadan kaçasın geliyor. Ama tek cevap hakkım olarak %70 gizemli diyeyim. Problem çözer gibimi diyeyim heyecanımı orada diyeyim. Ama sempatik kadınlarda candır. Bir anda yaşama sevinci verirler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Soğuk ve nesafeli olmayı gizemli olmakla karıştıranlar, bunu da zor olarak görenler oluyor, ama tamamen yanılsama. Alakası yok. Onlar onu hak ediyordur. Gizemli olmak sadece merak uyandırır. Bir süreliğine... Fazlası da sıkıcı olur. Erkekler de genel olarak sempatik, güçlü, net kadınları çekici bulur.
Gizemli olan kadın merak uyandırır ama hep gizemli tavırlar bir süre sonra sıkar. O yüzden sempatik kadınlar daha çekicidir. Bu arada merhaba ben çekici. Bu da çekicim 😂
gizemli kimseyi tanımaya uğraşamam yazsın bi kitap anlatsın kendini mesela sadece şeyma sjsjsjaj ben neşeli biriyim ama çabuk kaybediyorum, öyle insanlarla konuşmak istemiyorum
Bence sempatik kadınlar daha dikkat çekicidir. Gizemli kadın sanki bir ajan gibi olur aşkda gizeme gerek yok.. Ben şahsen sempatik kadınlardan yana tercih ederim. Teşekkürler
Sempatik kadınlar dikkat çekicidir cunku erkekler gizem islerini sevmez ve uzaklasır gizemli islerin arkasında kesin pislik çıkar ve gizemli karakterlerde tehlikelidir kadın erkek farketmez
Gizemle işim olmaz. Tüm ısrarlarıma rağmen gizemini korumaya özen gösteriyorsa mutlaka sakladığı bişey var diye düşünürum. Sonrasinda nasıl hareket edeceğim duruma göre değişir. 😂
gizem derken. kendini belli etmez yaşadıkça görürsün. mesela bir enstruman çalıyorsundur birkaç dil biliyorsundur çok kitap okumuş çok film izlemişsindir ama erkek arkadaşın bilmiyordur