Kız Kardeşim iki bucuk yıldır evliler ve bir tane dunyalar tatlısı çocukları var. Kocası sürekli en ufak bişeyde sorun çıkarıyor bagırıp çağırıp rezil ediyor, dövüyo boşanmakla korkutuyor. Annesi kardeşleri sürekli gelip hakaret ediyor demediklerini yapmadıklarını bırakmıyor atmadıklaro iftira kalmıyo kız uzakta sürekli işkence yapıyolar. Kocasına en son erkeklerle konusuyo seni aldatıyor. Bu karıyı bosa bosanma masrafların benden sana yeni karı alalım falan diyor. Suyu kullanmasına bile kızıyorlar kardeşimin. Sesi bile çıkmaz kızın kocasına çok aşık yere basma yüzüme bas der resmen. Hep saygıda sevgide kusur etmez kardeşim. Gecenlerde de yeni eve tasındılar zaten son zamanlarda burnundan fitil fitil getirdiler kocası aynı odada bile durmuyomus o gelince Baska odaya gidiyomus. Bu gun de yemek tabagı küçük zaten biraz fazla kattıgı için hayvanın önüne mi koyuyorsun nerden öğrendin sen böyle katmayı deyip kalkmus gitms. Sürekli telefonunu saklıyor yanına gelince uyuyomus oda değiştiriyormus sizce neden soğuk yapıyo kızın sütü kesildi bu olaylardan gelirse de az geliyo. Neden soğuk ve ilgisizdir?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı kanı tasımıyoruz ama kardeşim benim öz kardeşimden farksız kendi öz ailesi de arkasında durmuyo ne yapcaz bilmiyoruz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer